Mysia_ Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Rego z Tutkiem już są znowu razem i jest OK. Coś musiało ich nakręcić, że się pożarli :-( Rubin i Impo też nigdy przy mnie nawet nie warczeli na siebie.. A Impo wygląda nawet lepiej niż wyglądał, bo jednak leczenie przyniosło jakieś efekty, teraz dostacje encorton już tylko co trzeci dzień :) Mógł schudnąć przez zimę, bo jednak jest krótkowłosym psiakiem, a wcześniej był na kojcach (a tam zima jest okropnie)... Co prawda jedzą tam dwa razy dziennie ciepłe jedzonko, ale trudno jest im przybrać :-( [quote name='Artemida']to chyba jakieś czarne podsumowanie tygodnia ;( Za dwa tyg wracam do Psitula więc zabiorę Alpinke <3 Mysiu czy za Nuke w 6 coś d boksu trafiło?:)[/QUOTE] Therma :) Quote
Bjuta Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 No tak ja Impo widziałam latem. Nie chodzę nigdy tam za zakręt, bo po drodze tyle pysków się wystawia, że już nie mam nigdy sił ani czasu... Quote
Mysia_ Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Bjuta']No tak ja Impo widziałam latem. Nie chodzę nigdy tam za zakręt, bo po drodze tyle pysków się wystawia, że już nie mam nigdy sił ani czasu...[/QUOTE] wtedy chyba nawet jeszcze nie był tak chory :-( Quote
Bjuta Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ja nawet nie wiedziałam, że on ma coś z serduchem! Bardzo mi się ten psiak podoba! Ma coś w sobie, bez dwóch zdań! Quote
Mysia_ Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Bjuta']Ja nawet nie wiedziałam, że on ma coś z serduchem! Bardzo mi się ten psiak podoba! Ma coś w sobie, bez dwóch zdań![/QUOTE] nie z serduchem ;) jakieś problemy z autoagresją :-( Quote
Bjuta Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 O kurczę! Czyli autoimmunologiczna choroba? (O ile coś zrozumiałam z oglądania dr Hausa)? Quote
Mysia_ Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 tak... Leczenie raczej do końca życia :-( Quote
Bjuta Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Przepiękne te portrety!!! Naklejko - wrzuć hurtem na picassę, to porozdzielam. Wyślę Thermę na zwierzaka - bo tak pięknej fotki to ona nie ma. Quote
Naklejka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Nie zdazylam przed wyjazdem, ale jak wroce,to bede miala czas na ogarniecie tych zdjec :-) Therma jest bardzo fotogeniczna, taka mroczna :-) Quote
asikowska Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 śliczne zdjęcia Aneta:) masz dobre oko:) Quote
__Lara Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Bjuta napisał(a):No ta to ma zgryz!!! :diabloti: Zikusia - piękny, kochany adhd-owiec :loveu: i Bodzio :loveu: Quote
Artemida Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Zika:loveu: Trzeba ją ogłaszać, ona jest taka super...a siedzi:-( Quote
Bjuta Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Aż wstyd po takich super fotach wstawiać zwykłe... Dżachu Quote
Bjuta Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 (edited) A co to za dziewczynka? Edited February 16, 2013 by Bjuta Quote
Bjuta Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Nówka sztuka - dziewczyna z wczoraj. Roboczo nazwałam ją Roza, bo jakoś musiałam do niej wołać. Ma potencjał na super psa, ale trzeba by z nią popracować. Boję się, że jak nie będzie miała codziennego kontaktu z człowiekiem, to może być kłopotliwa. Quote
Bjuta Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ten boks chyba dawno nie był na spacerze? Wszystkie psiaki szalały, biegały, robiły ósemki, podskoki a Riszo zupełnie inaczej. Był całkowicie skoncentrowany na badaniu tropów. Zostawał w jednym miejscu i albo wreszcie przychodził na wołanie, albo musieliśmy po niego wracać całym stadem. Na szczęście miałam dużo kiełbasy - więc generalnie psiaki były grzeczne i jak tylko otwierałam plecak to pędziły do mnie na złamanie karku. Pipi wracała jak tylko kucałam. To super kontaktowa, fajna panna. Undi jest bystrzacha, a Kerso bojaźliwy. Riszo Quote
Recommended Posts