Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Impo. Bardzo zmarniał od czasu jak ostatnio go widziałam.

Rubin się na niego trochę rzucał - bo były świadkami starcia Tutka i Rego :( (Wolontariuszka też oberwała :shake: )

Czy Rubin go czasem nie teroryzuje, Bo Impo mocno schudł.

Posted

ale Lola się postarzała :shake:a mogła spać u mnie na w ciepełku ale niestety musi gnić w schronie jako "rezydentka" dzięki widzimisię i waszej dumie!!!!!!!...jak dzieci się zachowujecie a pies cierpi i skracacie mu życie !!!!

Posted

nie zaczynam i nigdy nie zacząłem liczy ie dla mnie tylko dobro psiaka a ty się nie wtrącaj bo na wątku moich psiaków byłaś bardzo milutka więc albo mnie zostaw w spokoju albo być sobie "podwładnym " sprzedawczyków / pomogłem dużo psiakóm i będę pomagać , zrób choć połowę tego co ja z żoną dla psów a potem się odzywaj do mnie

Posted

[quote name='Artemida']Jakie ładne śnieżne zdj!
Ile Zach może mieć lat? jest taki sympatyczny :loveu:[/QUOTE]

Nie wiem. Bardzo jest kochany. Trafił do nas w zielonych szeleczkach jako bardzo zadbany psiak! Niestety nikt go nie szukał. Miał jeden atak padaczki w schronisku. Fajny jest, nie? Ma coś w sobie! :)

Posted

Wogóle w tą niedzielę, to było jakoś tak nerwowo. Tutek z Rego pogryźli sie na wzajem i pogryźli wolontariuszkę (tą w zółtej kurtce, która z Lidzia przyjeżdża) no i Rubin z Impo mieli scysje, a jak byliśmy z dużą grupą psów, to wypadła na nas ta owczarka - mnie sie nogi ugięły, ale na szczęście ona chciała się tylko przywitać. Ale jakoś tak potem już do końca się bardzo asekurancko zachowywałam... Nie wzięłam boksu Alpiny ani boksu Ruto (chociaż byłam z jego wirtualnym opiekunem). Nie lubię przyjeżdżać w niedzielę...