Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I przedstawiam psa, który mi złamał serce w sobotę. Nazywa się Raskal/Szuwarek.
Wczoraj w ciągu 30 minut znaleźliśmy chętnego na jego adopcję :D (siła facebooka i kilku genialnych ludzi) i dzisiaj trzymamy kciuki, bo zainteresowany ma dzisiaj jechać go obejrzeć i się dowiem czy znalazł dom, czy jednak musimy szukać dalej.

Posted

Naklejko, już siadam do zrzucania fot. Talucho, Szuwarek (to imię jest w 10!) jest super! Pierwszy raz widzę długowłosego haszczaka! :loveu: Ale najbardziej w moim typie jest Łobuz!! :)

Posted

Ten mój olympus był plastikowy... Wykąpałam go kiedyś w rzece Lot, potem Ruto kilkukrotnie (ale nie tylko Ruto) doprowadził do upadku biedaka. Najpierw jeden obiektyw mi się roztrzaskał, potem drugi. Naprawić się da, ale kosztowałoby to równowartość nowego... Zastanawiałam się, czy nie kupić jeszcze raz, bo bardzo go lubiłam i był leciutki, ale to plastik. Potrzebuję do psitula mocnego i długo obiektywu. Bo portretu tym nie zrobię. A skoro brat mi pożyczył pentaxę i jakoś chyba uznał, że jest już moja, no to.... :eviltong:

Posted

dokładnie :-( zawsze mam na spacerach to samo, zawsze ręce załadowane psiakami, więc aparatu nawet nie biorę :-(
Chociaż mój aparat najgorzej to miał jak go Lucek pogryzł :roll:

Posted

Mam przyjemność poinformować, że Raskal/Szuwarek (czyli psiak powyżej) w środę lub w czwartek idzie do nowego domu :loveu: (nadal jednak trzymam kciuki, będę spokojna dopiero gdy już tam będzie :) )

A teraz Tost, psiak, który kocha patyki :D

Posted

Oj to trzymam kciuki za Szuwarka!!!
Mysiu, jak będziemy mieli coś z fantazję we sierści i zamiłowaniem do wody, to musimy ukraść to imię! Jest super! :)