Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nuka<3

nie lubię śniegu ! :)

Całuski!! <3

przytulasek

Resztę dodam jutro i prosze o pomoc w przełożeniu zdj:(
A mysiu proszę cę powiedz mi jeszcze raz ja nazywa się 2 suczka z boksu nr 6...całkiem wyleciało mi z głowy :(

Posted (edited)

Bardzo piękne!!! :) Tylko niestety widać, że to oko Alpiny jednak jest do chrzanu... Ale Nuka jaka słodzizna! I śnieżny Jupi... :p

To Kames? Dobrze pamiętam?

A widzę że Arsa jednak nie odważyła się wyjść...

A ta jak się nazywa?

A to gra w hokeja! :)

Edited by Bjuta
Posted

Kapitalne te zdjęcia! A rekalama zębów super! Psiaki tęskniły za tobą! Fistaszek był bardzo rozczarowany, bo ja to piłkę tylko na parę metrów umiem rzucić. Fistaszek, zrelaksowany - bez Obsesji...

mata28 napisał(a):
Zwracam się z ogromną prośbą do osób które mają psy po kastracji/sterylizacji o wypełnienie krótkiej – 3 minuty- ankiety http://www.ankietka.pl/ankieta/88592...acja-psow.html Dane z ankiety będą wykorzystane do pracy magisterskiej pt.”Kastracja i sterylizacja psów na terenach wiejskich” Bardzo proszę o pomoc i z góry wszystkim ,którzy wypełnią ,dziękuje.

ALe my nie jesteśmy terenem wiejskim :shake:

Posted (edited)

Nauczyłam się wyprowadzać ten boks. Janga na smyczy - i wszystko gra. To znaczy, Skubi i Biko nie reagują za bardzo na imiona, ale Nekson przybiega na każde zawołanie, a reszta chłopaków się ich trzyma. Jangę aż roznosi, ale jej nie puściłam ani na chwilkę. To wariatka. Bardzo sympatyczna (dla ludzi), ale jednak bałam się, że mi nawieje. Skubi ciągle się boi zapinania na smycz, ale jakoś tam sobie radzimy, a Biko nie potrafi się przełamać. Na szczęście, zawsze jak biorę ten boks, to spod ziemi wyrasta Iza i mi zapina Bika :)
Mysiu, czy Janga zjada im obroże? Bo co ich zaobróżkuję, to tylko Jandze zostaje do następnego spaceru... :evil_lol: A szczętków obróżek nie widać. Teraz wzięłam ich po prostu na smyczach.

Biko

Nekson

Edited by Bjuta
Posted (edited)

Fistaszek się troszkę nudził...

Reiko, tak mnie czarował, że wzięłam go na spacer.

Mates, straszny pieszczoch.

Ksawery to taki mega sympatyczny wariatuńcio.

Chociaż te psiaki mieszkają na wybiegu - miały wielką frajdę ze spaceru. Tylko Lola i Edgar nie poszli. Edgar wogóle nie wyszedł z budy, a Lola się go trzymała.

Edited by Bjuta
Posted

A właśnie - zostawiłam frisbee w biurze i poprosiłam, żeby trzy były ekskluzywnie dla Ciebie. No i trymer też tam jest w małej walizce. Mysia mówi, że wygląda porządnie i że fajnie, że jest na akumulator, a nie trzeba z kablem biegać. No zobaczymy. Pogoda znowu była do d... Ale i tak było super! :)

Posted

strasznie żałuję że nie udało mi się dojechać dzis;( ooo to jedno chyba przeznacze specjalnie dla Alpiny i myślę że panna Pelda też będzie frisbee zainteresowana :D coś czuję że te boroki za dziś bedą miały dwa wypasiaone spacery 5 i 6...bo potem długo się nie zobaczymy;(

• 2 weeks later...