Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Oj to trzymam kciuki za Szuwarka!!!
Mysiu, jak będziemy mieli coś z fantazję we sierści i zamiłowaniem do wody, to musimy ukraść to imię! Jest super! :)

Cieszę się, że się imię podoba (choć nie ja je wymyślałam ;) )

I ostatnie

(taka skulona, bo jadła smakołyki :) )

Posted

Piękne! U nas zima na całego. Fotki sprzed tygodnia powoli zaczynam wrzucać.

Akiro

Jak on się tuli do Ani! :) :)

Miałam śnieżynkę na obiektywie i nie widziałam...

Posted

To jest kawał bystrzaka! Zawsze wskakuje mi na murek koło furtki i podważa wyjście - na ogół zanim go zdążę zapiąć i fruuu! Naprawdę to jest pies, który ma swój styl!

Posted

cieszę się, że zdjęcia się podobają :)

o to widzę Dżilian by się z Tobim dogadał - ten też pierwsze co podbiegnie do furtki to sobie ją łapką sam w swoją stronę otwiera i trzeba szybko ją domykać ;)

Posted

Dżersej ma już ta nowa fotke na stronie! :)
Saro, a jak z tym opisem? Czy on faktycznie nadal tak się boi smyczy? Bo to zniechęcające jest bardzo.

Dżersej jest średniej wielkości , był jednym z psów żyjących na działkach w Zabrzu-Rokitnicy. Jest bardzo sympatycznym psiakiem, cieszy się nawet do obcych osób, chociaż jest trochę nieufny, nie ma w nim ani odrobinki agresji.Dżersej trochę boi się chodzić na smyczy, dlatego najlepiej byłoby mu w domku z ogrodem, gdzie mógłby samodzielnie wychodzić na dwór, jednak jeśli ktoś ma trochę więcej czasu i mieszka w spokojnej okolicy na pewno i sztukę wychodzenia na smyczy opanowałby bez problemu.

Posted

no właśnie nie jest tak źle :) Dżersej robi postępy ale dużo zależy od jego humoru.. w przedostatnią nie było praktycznie wcale problemu - chętnie biegał z kumplami z boksu a znów ostatniej niedzieli strasznie się ociągał :( on się po prostu nagle kładzie i leży :P jak się go zawoła to idzie no ale jest to troszkę uciążliwe.. w każdym razie myślę, że z Dżersejem pójdzie o niebo lepiej i szybciej niż z Pręgusiem - on przynajmniej wcale agresji nie przejawia :)

Posted

no stronę mamy super - to fakt :D ja bym poczekała jeszcze chwilkę aż na prawdę będzie można napisać z czystym sumieniem, ze ładnie chodzi na smyczy ;) póki co bardzo się stara :P

Posted (edited)

E no rewelacja! Trzeba mu zatem skonstruować nowy opis! :) :)

Pamiętałam, że też robiłam Dżersejowi film -

z 2010:

[video=youtube;isyfnzh3NDU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=isyfnzh3NDU[/video]

Saro, jak klikniesz na tą ikonkę klatki filmowej (druga od prawej) i tam wpiszesz adres filmu, to on się od razu wstawia.

Edited by Bjuta