Talucha Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Bjuta']Oj to trzymam kciuki za Szuwarka!!! Mysiu, jak będziemy mieli coś z fantazję we sierści i zamiłowaniem do wody, to musimy ukraść to imię! Jest super! :) Cieszę się, że się imię podoba (choć nie ja je wymyślałam ;) ) I ostatnie (taka skulona, bo jadła smakołyki :) ) Quote
Bjuta Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Piękne! U nas zima na całego. Fotki sprzed tygodnia powoli zaczynam wrzucać. Akiro Jak on się tuli do Ani! :) :) Miałam śnieżynkę na obiektywie i nie widziałam... Quote
Bjuta Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Oktan - super pies! Bardzo propsi i proludzki. z Flappem Quote
asikowska Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Zdjęcia ze spaceru z Anią po koniec grudnia Akiro i Oktan Quote
asikowska Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) Edited January 13, 2013 by asikowska Quote
Bjuta Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Rozkoszne!!! :p To jeszcze biednego Atosa dorzucę z tego samego wybiegu. pogryziony biedak :( Quote
saraisa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 I ja się pochwalę moimi dzisiejszymi fotkami :D Oto przystojniak Dżersej w odsłonie zimowej :D Quote
Bjuta Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Pan Dżilian. Wg mnie jeden z najinteligentniejszych psiaków w schronie. Mam nadzieję, że mu się jeszcze uda! Quote
Naklejka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 http://img593.imageshack.us/img593/4905/img0045jw.jpg CUDNE! A Dżiliana muszę w końcu poznać... Quote
Bjuta Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 To jest kawał bystrzaka! Zawsze wskakuje mi na murek koło furtki i podważa wyjście - na ogół zanim go zdążę zapiąć i fruuu! Naprawdę to jest pies, który ma swój styl! Quote
saraisa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 cieszę się, że zdjęcia się podobają :) o to widzę Dżilian by się z Tobim dogadał - ten też pierwsze co podbiegnie do furtki to sobie ją łapką sam w swoją stronę otwiera i trzeba szybko ją domykać ;) Quote
Bjuta Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Dżersej ma już ta nowa fotke na stronie! :) Saro, a jak z tym opisem? Czy on faktycznie nadal tak się boi smyczy? Bo to zniechęcające jest bardzo. Dżersej jest średniej wielkości , był jednym z psów żyjących na działkach w Zabrzu-Rokitnicy. Jest bardzo sympatycznym psiakiem, cieszy się nawet do obcych osób, chociaż jest trochę nieufny, nie ma w nim ani odrobinki agresji.Dżersej trochę boi się chodzić na smyczy, dlatego najlepiej byłoby mu w domku z ogrodem, gdzie mógłby samodzielnie wychodzić na dwór, jednak jeśli ktoś ma trochę więcej czasu i mieszka w spokojnej okolicy na pewno i sztukę wychodzenia na smyczy opanowałby bez problemu. Quote
saraisa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 no właśnie nie jest tak źle :) Dżersej robi postępy ale dużo zależy od jego humoru.. w przedostatnią nie było praktycznie wcale problemu - chętnie biegał z kumplami z boksu a znów ostatniej niedzieli strasznie się ociągał :( on się po prostu nagle kładzie i leży :P jak się go zawoła to idzie no ale jest to troszkę uciążliwe.. w każdym razie myślę, że z Dżersejem pójdzie o niebo lepiej i szybciej niż z Pręgusiem - on przynajmniej wcale agresji nie przejawia :) Quote
Bjuta Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 To koniecznie trzeba mu opis zmienić! Statystyki pokazują, że najwięcej mamy adopcji przez stronę schroniska. Quote
saraisa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 no stronę mamy super - to fakt :D ja bym poczekała jeszcze chwilkę aż na prawdę będzie można napisać z czystym sumieniem, ze ładnie chodzi na smyczy ;) póki co bardzo się stara :P Quote
saraisa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 a propos Dżerseja :D dzisiaj spisywał się na medal :D http://www.youtube.com/watch?v=URP-ls21kwI&feature=youtu.be Quote
Bjuta Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 (edited) E no rewelacja! Trzeba mu zatem skonstruować nowy opis! :) :) Pamiętałam, że też robiłam Dżersejowi film - z 2010: [video=youtube;isyfnzh3NDU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=isyfnzh3NDU[/video] Saro, jak klikniesz na tą ikonkę klatki filmowej (druga od prawej) i tam wpiszesz adres filmu, to on się od razu wstawia. Edited January 21, 2013 by Bjuta Quote
saraisa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Kontra <3 Dzięki Bjutko ;) zapamiętam na raz następny ;) Quote
Recommended Posts