angineuuka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ajka jest ładna, jednak ja się jej boje :oops: Szadon był z nami wczoraj na spacerze, jednak mu się nic nie stanie :lol: A sztarszy Bogdan jest najlepszy :loveu: Quote
Bjuta Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Temo, najpierw wczorajsze, piękne zdjęcia Madzi. Quote
Bjuta Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Muszę sobie porobić fotki wolontariuszy i nauczyć się who is who... :) Reksiu - Don Juan cholerny... Quote
Bjuta Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Szadon mocno zdziwiony, że inna pani z nim wyszła na spacer :) Quote
Mysia_ Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Bjuta']Mysiu jak się nazywają? :)[/QUOTE] 1 Czamgo [CENTER][LEFT]2 Taro [/LEFT] [CENTER][LEFT]3 Pysia [/LEFT] [CENTER][LEFT]4 Kermit [/LEFT] [CENTER][LEFT]5 Wenka i Kuczik się zgadza :) [/LEFT] [/CENTER] [LEFT] [/LEFT] [/CENTER] [LEFT] [/LEFT] [/CENTER] [/CENTER] Quote
Bjuta Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) Dziękuję! :) Właśnie robię spis psiaków - ile mają fot i itd. Mysiu, a to jest Maryś czy Łabuś czy Typek? i jescze te dwa... ? Edited March 4, 2013 by Bjuta Quote
saraisa Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Bjutka dzięki za fotki i filmiki chłopaków ;) no i oczywiście za pomoc przy szeleczkach.. byłaś dzielna ;) Quote
Bjuta Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Boję się że ja tam raczej przeszkadzałam... I zapomniałam ziewać! Jak Ruto na począku zapinałam smycz, to zawsze ziewałam i to się naprawdę sprawdzało! A na Pręgusiu tylko mogłam sprawdzić po raz kolejny jak bardzo psiaki lubią masowanie klaty. To magiczna rzecz. Dziś sprawdzałam na Dżimbo... Ale ja się go jednak boję. A teraz kilka przypadkowych zdjęć z dzisiaj. Jutro obrobię... Wejkos Nakil Lemik Quote
Bjuta Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Zgryzio zakochał się w Angelice trzeba przynać, że zgryz ma I klasa :) Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Zgryzio jest genialny! A Lemik jest przesympatyczny! Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Nakil. Bardzo sympatyczny. Natomiast spuszczony miał nas troszkę gdzieś. Chodził sobie, wąchał i generalnie do stada się nie przyznawał. Nie był trudny do złapania, ale trzeba było poczekać aż zacznie wykopywać kreta z dziurki. ma trochę zadarty nosek, czyż nie? Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Zgryzio. Na smyczy się raczej czołga. Przykleja się do człowieka. Zakochał się w Angelice i próbował jej wejść na głowę. Przytulał się do jej nogi całym ciałkiem. Jest uroczy. Spuszczony ze smyczy przytula się mocniej. :) Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Do Kasi też się tulił, ale zezował na Angelikę. Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 (edited) W opisie Zgryzia na Psitulu jest jakaś przypadkowa wstawka. Edited March 10, 2013 by Bjuta Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 (edited) Dżimbo. Wyżywał się na frisbee. Zgodnie stwierdziłyśmy, że nie chciałybyśmy być jego Frisbeem... [CENTER] Edited March 10, 2013 by Bjuta Quote
Recommended Posts