Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Bond. Pies Bond. Oczywiście wyłącznie w rękach kobiet... Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 I jedyny normalny w tym towarzystwie AMi zwany Ruczim Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 że mu nie było zimno... to zdjęcie mnie zdumiewa, bo on normalnie jednej tylnej nogi nie stawia - a tu trzyma na niej cały ciężar Generalnie, to ten boks jest upierdliwy. Byłyśmy w trójkę i wykończyli nas! Ja się cały czas skupiałam na Dżimo, dziewczyny pacyfikowały pyskówki między Toddisem a Bondem. Tylko Ruczi zajmował się sobą. Quote
Artemida Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 O tak sobotnie spacery były udane :D Jestem zakochana w chłopakach z 37 boksu a w szczególności w Wejkosie:loveu: Quote
angineuuka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 a ja w Zgryziu :loveu: W przyszłym tygodniu (jak pojadę po receptę) wezmę go na spacer i porobię mu fotki, gdzie jest sam. I Wydarzenie założe :) Quote
Bjuta Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Angi napisał(a):a ja w Zgryziu :loveu: W przyszłym tygodniu (jak pojadę po receptę) wezmę go na spacer i porobię mu fotki, gdzie jest sam. I Wydarzenie założe :) Nie masz szans... :evil_lol: Chyba że go przywiążesz do drzewa! :diabloti: Quote
Artemida Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Spoko Angi damy radę :D pewnie ktoś jeszcze będzie z nami :D Quote
angineuuka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Tylko, że ja będę w tygodniu. Nie w weekend. Dam radę. (chyba) :grins: :evil_lol: Quote
__Lara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Teraz widzę, co mnie ominęło w sobotę :) i Dżimbo wyszedł na spacer :o super :D Quote
Bjuta Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Arsa okazała się bardzo zżyta z Ziką. do ludzi też się przekona! :) Quote
Bjuta Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 India. Chyba niezłe z niej ziółko będzie! źle skadrowane, ale podobają mi się te łypiące oczy... Quote
Bjuta Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Zrobiłam taki opis Zgryziowi. Pasuje? Wśród trzystu psów w naszym schronisku są takie które przedkładają psie towarzystwo nad ludzkie, zdarzają się takie, które człowieka nie lubią, o nie! w większości są takie, co to ludzi kochają i jest jeszcze Zgryzio. Zgryzio został zaczarowany przez dobrą wróżkę, która zamieniła go w magnes. Zgryzio gdy tylko ma taką szansę, rusza w stronę człowieka i się przykleja. Całym ciałkiem do nogi, do głowy, do brzucha... Powiedzieć że jest przytulasem jest stanowczo za mało... Ale to nie koniec dziwów! Gdy Zgryzio był jeszcze malutkim embrionem, pan Bóg zastanawiał się, czy ma być piranią czy pieskiem. Zastanawiał się, zastanawiał i stwierdził - "a lepiej pies". Jednak zęby Zgryzia zostały już jak u piranii. Zgryzio nimi oczywiście wcale a wcale nie gryzie! Zgryzio po prostu się przytula, a ząbki ma do ozdoby. Quote
asikowska Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 śliczne zdjęcia:) i bardzo dobrze że tak dużo z człowiekiem:) Quote
Artemida Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 extra zdj :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-sq2lkG03BUI/UT8C5kylXyI/AAAAAAABOSg/2MqrrsalwMQ/s640/DSC_1914l.jpg Quote
Bjuta Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Talucha, Ty tu nie zagaduj, tylko dawaj foty!!! Wiesz, że bronisz honoru całej Polski vs Zabrze? :) Quote
Recommended Posts