Bjuta Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Już widze fotki Bumerka! Fajne!! Do albumiku picassy, przekopiowałam. Lecę z Pysią. ciężko taki tłusty tyłeczek podciągnąć... Quote
Artemida Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ah Pysia to pierwsza wskoczyła na głęboką wodę :D Quote
Bjuta Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 No bo dziewczynki są z natury odważne!! :loveu: Jeszcze Pysia! Quote
Bjuta Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Artemida namawia Marko na kąpiel. Propozycja jest nie do odrzucenia... Quote
Bjuta Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Fistaszek (ta panna którą czasem widać, to Nesca). Fistaszek to jest prawdziwy cielak. Bardzo jest fajnym psiakiem. Quote
Artemida Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 hm Fistaszek jaki piękny kawaler :D no cóż Marko nie miał wyboru :D ale pewnie po tej kąpieli było mu dobrze :) Quote
ania > Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 jestem w szoku przemiana Misia :) nie wiedzialam ze on byl wczesniej taki kudlaty! szkoda ze nie mamy w wolontariacie osoby ktora profesjonalnie operuje nozyczkami i maszynka i od czasu do czasu strzygla by nam psiaki :) Quote
asikowska Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 no właśnie jakiś taki malutki się zrobił Misio po strzyżeniu:) gdzieś widziałam akcję chyba schroniska z gliwich "nie bądź sknera daj na fryzjera" strzyżenie psa kosztowało chyba 30 zł popytam koleżanki kosmetyczni czy nie zna kogoś kto by nam psiaki poobcinał za jakieś normalne pieniądze Quote
asikowska Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 agumka ja też:) ale fajnie jakby jakiś profesjonalista to zrobił:) Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ania nam pokazała inny staw. Idzie się, tak jak się wraca ze spacerów. Hm. Jak to powiedzieć... Idzie się tą drogą między schronem a ogródkami działkowymi, potem się skręca w lewo - jakieś 15 metrów i potem kawał w prawo, polną drogą (z lewej strony są daleko widoczne domy), potem kawałeczek przez lad i potem już psy wyczuwają wodę i ściągają w dół po skarpie. A potem się bardzo dziwią, bo po zrobieniu chlup! od razu tracą grunt pod łapami. Wyglądają rozkosznie! :) Są oczywiście przerażone, ale niektóre same wskakują po raz drugi, a niektórym musi pomóc Artemida. :evil_lol: Quote
__Lara Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jaaaaa, i wyście mnie nie zabrali z psiakami nad tą wodę :-( Quote
asikowska Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no to super:) nie będzie konfliktu przynajmniej:) Quote
Naklejka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Profesjonalnego fryzjera za darmo może uda mi się załatwić, ale nie wiem czy czas będzie miała :D To hodowczyni mojego Jetsa :D Ten staw jest piękny, to już Ruda Śl. :D Bjuta, poproszę o zdjęcia spanielki, jeśli masz ;) Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Coś tam mam, tylko muszę do domu dotrzeć. EDIT - dotarłam, to i wrzucam. Szału nie ma. Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Beatkaa, Ottuś, bezimienna spanielica i kawałeczek Barfo. znużona pozowaniem Quote
Recommended Posts