asikowska Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 zdjęcia Michała Pilcha:) coś nam się psiaki pozmieniały:) zgadujcie kto to taki:) 1. 2 3 Quote
agumka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 kochane nochale! :) ej czy mi sie wydaławło czy jest w schronie taki pies: Quote
Bjuta Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Jest podobny Łoles. A na fotkach, to bladego pojęcia nie mam... :evil_lol: Twix na ostatnim? :roll: Quote
Mysia_ Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 to sesja zdjęciowa psiaków z boksu 10 ;) chłopaki to Facet i Marko (ten czarny), a spanielka chora - w trakcie leczenia :roll: a co do zdjęcia wstawionego przez Agumkę to kiedys mieliśmy podobne psiaki, ale teraz sama nie wiem :eviltong: kolorystycznie to jedynie Łoles.... Quote
ania > Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Avi Szon (tornado! chyba dawno na spacerze nie byl) Quote
agumka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Mysia_ napisał(a):a co do zdjęcia wstawionego przez Agumkę to kiedys mieliśmy podobne psiaki, ale teraz sama nie wiem :eviltong: kolorystycznie to jedynie Łoles.... No właśnie Łoles nie bardzo. Wiem że ludzie chcą adoptować munsterlandera ale ze schronu i własnie wydawało mi sie ze jest podobny, a teraz okazuje sie, że to właśnie Łoles :) Quote
Mysia_ Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 zdjęcia cudo! :loveu: i te kwiatuszki w tle jakiego uroku dodają :cool3: Quote
Bjuta Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 A ja się cieszę ze zdjęć Tarkiego - bo nie miał takich! :) Bomba!!! Tylko kiedy ja to wszystko poprzekładam do albumików... Ałłłaaaa Quote
Beatkaa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Wszystkie psiaki takie śliczne na zdjęciach - radość na pyszczkach :loveu: I Avi moja kochana też na spacerek sie załapała :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 dokładnie, takie fotki bardzo się przydadzą :loveu: powoli podmieniam zdjęcia na stronce, żeby wszytkie były na czasie ;) ale trochę to potrwa... Beatkaa napisał(a):Wszystkie psiaki takie śliczne na zdjęciach - radość na pyszczkach :loveu: I Avi moja kochana też na spacerek sie załapała :loveu: a Ty wychodziłaś kiedyś z Avi? Nawet nie wiedziałam :evil_lol: Quote
Bjuta Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Maja wraca ze spaceru By pilnie popracować na dogomanii... Quote
ania > Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='Bjuta']A ja się cieszę ze zdjęć Tarkiego - bo nie miał takich! :) Bomba!!! Tylko kiedy ja to wszystko poprzekładam do albumików... Ałłłaaaa zeby bylo mniej roboty powrzucalam wszystko na picase, zrobilam osobne konto psitulowe zeby nie mieszac zdjec ze swoimi prywatnymi i tam bede dorzucac kolejne: http://picasaweb.google.com/psitulowe mysle ze na stronie psiaków ktore nie maja jeszcze swojej galerii na fotosiku Gosia moze po prostu wrzucic link albumu picasy konkretnego psiaka? Quote
Bjuta Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Pewnie, że tak. A czy tam każdy może doklejać fotki czy potrzebne jest hasło itd? Bo chodzi o to, żeby albumy były w miarę na bieżąco uzupełniane. REKSIU Quote
Bjuta Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Taxik (obroża z zielonym) Reksio (obroża z żółtym paskiem) Quote
Recommended Posts