Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

koniecznie dodaj wakacyjne zdjęcia Łapci! a z kim byla? z kims ze schroniska? a moze z Toba? :)
niesamowita jest i tyle lat w schronisku, to wlasciwie jej dom. ciekawe jaka byla jako szczeniak, nawet trudno mi sobie wyobrazic :) kazdy sie nia zachwyca przy bramie, ale na tym sie konczy. jeszcze zeby ta lapka jej w czyms przeszkadzala, ale przeciez ona jest sprawna jak inne psy. szkoda ze Twoj jej nie akceptuje. ale moze mu sie odmieni i Lapcia zamieszka u Ciebie na stare lata? :) a wlasnie, Asia wziela Manie?

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, Asia adoptowała Manię i dobrze, że mi przypominasz, bo ja sklerotyczka jedna zapomniałam, że trzeba ją na stronce przenieść :oops:

Łapcia była u mnie dwa dni (dzień przed wyjazdem nad morze i dzień po powrocie) i z moja Kajusią [*] i kotka Łezką super się zgadzała, ale Wika to niestety wredota jest :-(

edit: już trochę zdjęć Łapci z nad morza dodałam ;) jutro powinna byc reszta....

Posted

ooooo ale swietne te zdjecia z nad morza! :loveu: wiecej prosze, wiecej! :evil_lol:
i musze powiedziec ze bardzo jej do twarzy w szelkach! :loveu:

super ze Mańka jest z Asia, to sie musialo tak skonczyc :):):)

Posted

to samo komus mowilam, ze gdybym mieszkala w domku z ogrodem to Lapcie bym wzięła :)

kilka dzisiejszych spacerówek:

Tarki

Tarki lata po polach bez smyczy i przybiega gdy sie go zawola, ale dzisiaj znikal na dluzej, az sie zaniepokoilam! na szczescie po dluzszym wolaniu wylecial gdzies z trawy.
wielce ucieszony, mokry, w kolorze zielono-brazowym. smrod przeokropny (ktos wylal na pole szambo?) a ten wesolutki jeszcze po mnie skakal. poszlismy nad staw, sposobem Artemidy :evil_lol: naklonilam go do zanurzenia sie po glowe i szorowalam rekami bo samo wejscie do wody nie pomoglo. wzielam do prania wszystko, lacznie z butami, a jeszcze mam w nosie ten cudny zapaszek mmm :lol:

Tarki i Czest

Posted

też mi się wydaje, że super by było jakby filmiki też były w tym albumie, o ile tak można :)

a ja już dokończyłam wrzucanie fotek Łapki na wakacjach ;) nie ma wszystkich, ale trzeba by było je ocenzurować :D

Posted

boskie sa te wakacyjne zdjecia Łapci :loveu: i jakie liczne towarzystwo miała! mozna ogladac i ogladac. tak milo zobaczyc schroniskowego psiaka w innym otoczeniu :)

Posted

ooo sa zdjecia! :) juz myslalam ze nic nie pokazecie, albo co gorsza nikt zdjec nie robil (chociaz nie posądzałam o to asikowskiej :evil_lol:) Beatko a Ciebie tez widzialam w niedziele z aparatem! :)

Posted

ania >;17064031 napisał(a):
ooo sa zdjecia! :) juz myslalam ze nic nie pokazecie, albo co gorsza nikt zdjec nie robil (chociaz nie posądzałam o to asikowskiej :evil_lol:) Beatko a Ciebie tez widzialam w niedziele z aparatem! :)

Tak tak ! Ja oczywiscie tez mam fotki,postaram sie jak najszybciej zrzucić ;)

Posted

Beatkoo, ale używaj naszej picassy :) Jak raz spróbujesz to już ją pokochasz!!! :)
EDIT właśnie zajrzałam na naszą picassę ile tam wspaniałych zdjęć! Bardzo żałuję, że już muszę wybiegać! Obejrzałam tylko kawałeczek i przeniosłam Wizę do jej albumiku.

Posted

Bjutko ja już ją kocham !!!! Szybko,sprawnie bezboleśnie :D:D

Powrzucałam tam ostatnio zdjęcia Sako :) Obiecuje dorzucić następne..ale ostatnio jakoś nie wyrabiam i nie moge sie zabrać :(

Posted

Ja tak skromnie dodam Botti :oops: Przede mną teraz kuuupa zdjęć z dwoch dni w schronisku,oj to trochę potrwa,bo cześć to krzywo,to w ogóle psiaka nie widać,ehh i trzeba poprzerabiać :placz: Kurcze chcialam dodać zdjęcia Paury ale nie umiem dodać albumu na picasie :(:(:(