ania > Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ale ma fajne ucho! :-D tez nie mam zdjec calego Sako, tylko jedno w wodzie ale slabo go widac :/ Bjuta napisał(a):Dziewczyny jak się automatycznie zmniejsza w picassie? Bo ja to ciągle robię na piechotę a wrzucasz przez picase web (czyli logujesz sie tam gdzie albumy i klikasz "dodaj zdjecie") czy masz zainstalowany program picasa na komputerze? bo trzeba miec ;) robisz foldery z poszczegolnymi psiakami na komputerze, wlaczasz picase, ona sobie aktualizuje wszystkie nowe zdjecia i foldery (ktore widac z boku), wybierasz folder, klikasz "przekaz online", pojawi sie okienko i sa opcje w jakim rozmiarze przekazac wszystkie zdjecia :) Quote
ania > Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Pikto Suzu Spaniel Sako, tylko to jedno zdjęcie :/ Quote
Naklejka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Żaden z nich, to pies z 3 chyba, Bjuta go miała, podpalania widać, a Marko i Pysia całe czorne :D Quote
Mysia_ Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 http://img7.imageshack.us/img7/390/dscno304.jpg ani Pysia, ani Marko :D Quote
ania > Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 czyli: Marko - czarna smycz z zielonymi paskami Pysia - granatowa smycz Pikto - zielona smycz nie moglysmy wziac po jednym z kazdego koloru? :-D Quote
Bjuta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 maly podpalany to Pikto, a jego kumpel z boksu - Erno. Dzielne staruszki! Quote
ania > Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 dzieki :) Mysia_ napisał(a):spaniel jeszcze nie wiadomo czy u nas zostanie, bo on jest zabrany ze schroniska w Sosnowcu... Jego Pan przyszedł z nim do nas, że pies zagryzł mu brata :roll: jak się szefowa go spytała czy pogryzł czy zagryzł to stwierdził że "to bez różnicy" :roll: na razie wobec ludzi agresji nie widziałam absolutnie żadnej, ale do innych psów trochę chłopak świruje.... przeoczylam ten post. "zagryzl mu brata" hehe dobre, normalnie pies z czerwonej strefy! :diabloti: i co, wiadomo juz co z nim? wroci do sosnowca? fajny jest. rzeczywiscie troche swiruje, ale moze to reakcja na duza ilosc psow, schronisko? bo na spacerach jest spokojny i jak go inne psy nie zaczepiaja to sam nie zaczyna a jak podbiegaja do niego to warczy. nie wiem sama ;) dzisaj urwal ta cienka czarna smycz ktora byl przywiazany i rzucil sie na Delfa Quote
Bjuta Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Aniu, super są te fotki! :) Zaraz będę wypróbowywać wrzucanie nową metodą. Mysiu - kto to? 1 Rastek 2. Starpo 3. Ferbi Quote
ania > Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Bjuta napisał(a):Aniu, super są te fotki! :) Zaraz będę wypróbowywać wrzucanie nową metodą. tez zaraz wrzuce na picase reszte, a jeszcze w kwestii technicznej to jakbys miala na komputerze folder ze zdjeciami psa ktory ma juz album na picasie to wrzucasz zdjecia tak jak pisalam wyzej. domyslnie stworzyłby sie nowy folder, ale na gorze jest opcja "przekaz do tego albumu" i wybierasz folder z imieniem tego psa i zdjecia wrzucaja sie do niego ;) Quote
Bjuta Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ania >;17007050 napisał(a):czyli: Marko - czarna smycz z zielonymi paskami Pysia - granatowa smycz Pikto - zielona smycz nie moglysmy wziac po jednym z kazdego koloru? :-D Tak by było najlepiej! Poprawka Pikto - czerwono-czarna smycz! :) Erno - zielona :) Quote
Bjuta Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Suzu w pokrzywach. Pikto, Suzu i Erno w drodze nad staw, ciągle się kładły. Pikto i Erno to starowiny, ale Suzu?? Quote
Monika z Katowic Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Bumerek na wczorajszym spacerku:[/FONT]:) [FONT="] [/FONT] Quote
asikowska Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 przepiękne te zdjęcia:) odwaliłyście kawał dobrej roboty:) no i Misiu na spacerze:) aż mi się łeska zakręciła:) ps. dopiero wróciłam i zaczęłam czytanie od tego wątku :) wiadomo dlaczego:) Quote
Bjuta Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Mysia_']http://img7.imageshack.us/img7/390/dscno304.jpg ani Pysia, ani Marko :D Erno! :) [quote name='asikowska']przepiękne te zdjęcia:) odwaliłyście kawał dobrej roboty:) no i Misiu na spacerze:) aż mi się łeska zakręciła:) ps. dopiero wróciłam i zaczęłam czytanie od tego wątku :) wiadomo dlaczego:) I tak dzielnie kroczył!!! :) [quote name='Monika z Katowic']Bumerek na wczorajszym spacerku::) Zaraz powrzucam w picassę :) Quote
Recommended Posts