ania > Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Spaniel jak pojawi się na stronie psitula to wpisze imie ;) jak bedziesz robic opis Gosiu to wpisz ze bardzo ladnie chodzi bez smyczy. puscilam go i trzymal sie blisko, a jak odchodzil kilka metrow do przodu to wystarczylo zagwizdac i dac komende czekaj i grzecznie stal az sie do niego podeszlo. na siad tez zareagowal, ale tylko raz ;) przy czesaniu pelna cierpliwosc, a jak sie polozy to mozna z nim robic wszystko :) w ogole widac ze tęskni za kontaktem z człowiekiem i pomimo posepnej spanielowej miny to wesoły psiak :) Quote
Bjuta Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Śliczne te foty!!!! To już 3 spaniel w psitulu, jeśli liczyć Kampa... Apropos, wklejam Kampa, bo jeszcze nie było Quote
Bjuta Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Mysiu, warto chyba zmienić trochę opis Rupo. On jest smutny, ale w sumie miałby wielką ochotę się do jakiegoś człowieka przykleić. Quote
Beatkaa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Tyle tu ślicznych fotek dziewczyny :loveu: Zaglądam często,ale nie zawsze mam czas pochwalić :-( Lux jest boski :loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 To jest mój ulubiony wątek. Z kim tu jest Hadar? (fotka z jego wątku) Quote
Mysia_ Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 spaniel jeszcze nie wiadomo czy u nas zostanie, bo on jest zabrany ze schroniska w Sosnowcu... Jego Pan przyszedł z nim do nas, że pies zagryzł mu brata :roll: jak się szefowa go spytała czy pogryzł czy zagryzł to stwierdził że "to bez różnicy" :roll: na razie wobec ludzi agresji nie widziałam absolutnie żadnej, ale do innych psów trochę chłopak świruje.... Bjutko, opisy postaram się zmieniać... ale właściwie u prawie wszystkich trzeba :D a na fotce z Hadarem jest Medo ;) Quote
asikowska Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ja też najbardziej lubię ten wątek:) tyle tu radości i widać jakie psy są wesołe a nie to co jak ogląda się je w boksach, diametralna różnica Quote
Bjuta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Oj tak. Tylko zawsze tyle tych psiaków zostaje niewyprowadzonych, że zawsze mam mieszane uczucia. No ale trudno. Sako nas załamał. Przewracał się, powłóczył tylnymi łapami ale parł do przodu! Z boksu uciekł - tak chciał na spacer. Niestety nie był już w stanie tak naprawdę. A ja dałam ciała - zrobiłam mu 2 portrety i tyle. Całej sylwetki wogóle nie sfotografowałam, więc niestety nie widać na czym polega problem. Przepraszam... Już mi musiało zwoje przegrzać... Quote
Bjuta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Nieudana próba pozowania w łubinie... trzeba przyznać, że ma piękny uśmiech! :) Quote
Beatkaa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dzięki Bjutko za fotki Sako,zawsze coś ! Nic się nie stało - słońce grzało tak mocno,że wszyscy mieliśmy dość.Postaram się jak najszybciej sfotografować mu jeszcze ten tył,żeby go było widać... Nie wiem czy jutro mi się uda,po tym całym zamieszaniu z telewizją..ale postaram się coś wykombinować :roll: Quote
Bjuta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jego trzeba koniecznie sfilmować. Masz może w tygodniu jakiś luźniejszy dzień? Nieznajome psiaki EDIT (już znajome) 1 Dżus 2 Marko 3. Suzu Quote
Artemida Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 widzę że tu się już zaczyna moja ulubiona sesja :D:D:D:D:D:D:D Quote
Beatkaa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Bjuta napisał(a):Jego trzeba koniecznie sfilmować. Masz może w tygodniu jakiś luźniejszy dzień? W środę,mogłabym tak ok 14,a Tobie jak pasuje? Quote
Bjuta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Spróbuję się wyrobić! :) Gwóźdź programu - Misiu, jakieś panie go wyprowadzały. spotkanie z Erno Quote
Bjuta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dla porównania fotka zrobiona przez Beatkęę parę miesięcy wcześniej (i przed fryzjerem oczywiście) Quote
Mysia_ Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 1 - Dżus 2 - toż to Marko :mad: ten do Kruczka podobny ;) 3 - Suzu Hadweska i Normana potrzebne zdjecia na stronkę i mam prośbę, żeby zrobić głosowanie które zdjecia będą najbardziej na stronę się nadawać :evil_lol: bo ja zawsze się pół godziny zastanawiam i w końcu nie wiem czy dobrze wybieram :eviltong: śliczny Misio :loveu: fryzurka już lepiej wygląda ;) Quote
Bjuta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 To Normana parę fotek na szybko wrzucam, bo muszę pędzić do TZ (a padam już na płysk i to na płask) Dziewczyny jak się automatycznie zmniejsza w picassie? Bo ja to ciągle robię na piechotę cudne ma to stojące ucho! Quote
Mysia_ Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-batk2nuLW0M/TeqVUcbOvaI/AAAAAAAABTw/4wfChE0y5Yk/P6040362.jpg jaki piękny portret :loveu: Quote
Recommended Posts