sara_rokitnica Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 hehe no ba :D:D obowiazkowo biore aparat :D:D :):):) Hani tesh napisze zeby wziela wiec ode mnie bedzie podwojna porcja foteczek :):):):) Quote
sara_rokitnica Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no a jeszcze wkleje zalegle z niedzieli jesli mi je Hania wreszcie wysle ;) Quote
sara_rokitnica Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ano.. ;) a Ty porobisz jakies zdjatka? :) ;) :D:D jutro moze wreszcie zrobie zdjatka Riszy, Jardowi, Raflesowi :):) tylko bedzie ciezko bo Risza lata jak glupia przez caly spacer a Jardi za nia i jedyne co to jeszcze Rafles ktory narazie lazi na smyczy.. ale bede kombinowac :) jak z Trikiem sie udalo to z nimi tesh ;) Quote
Mysia_ Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 spoko, spoko moje fotki też będę ;) Ale wstawię je chyba w niedzielę :roll: Quote
sara_rokitnica Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 hehe ;) no ja mam nadzieje ;) a ja swoje postaram sie wkleic jeszcze w sobote ale zobaczymy czy mi sie uda ;) :P Quote
Mysia_ Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 no to czekam cierpliwie na foteczki :multi: Quote
Patikujek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ja ez jutro będe i moje fotecki powklejam A wiecie co ja będę też we wtorek i środe i czwartek i chyba piątek i sobotę:D:multi: Bo od pn. do śr. mam rekolekcje(i w poniedziałek muszę jeszcze 2 spr. zaliczyć więc mnie nie będzie) w czwartek są targi szkolne na które mi się iść nie chce a w piątek moja klasa jedzie do Częstochowy żeby się za maturę modlić i też mam luzik:multi: Quote
Mysia_ Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 tej to dobrze :eviltong: Ja może będę w środę.... Bo w czwartek jadę do Częstochowy na Jasną Górę, więc nie mam żadnej nauki ;) Tzn. można tak powiedzieć :evil_lol: Rekolekcje mam dopiero 2,3,4 kwiecień, ale przez te wszystki dni mam mieć rozszerzenia - tzn. biologię i chemię :shake: Quote
sara_rokitnica Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 no a moich fot niestety nie bedzie bo deszcz tak lał ze az sie balam aparat wyjac bo by mi zamoknal... Quote
sara_rokitnica Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 no dokladnie :/:/:/ az sie musialysmy wczesniej zmyc bo nawet nie bylo jak naspacer wyjsc... :/:/:/ tylko na pare poszlysmy (chyba na 3) i tyle a o robieniu jakichkolwiek zdjec mowy nie bylo :/:/:/ jak przyszlam do domu to mialam w butach bajorko to nie chce wiedziec co by bylo z aparatem... Quote
Mysia_ Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 moje buty też przemokły :shake: Lepiej nie wychodzić z psiakami jak leje, bo one potem wracaj mokre do boksu i jest im zimno :-( Naszczęście rano zdążyłam wyjść z całym szpitalikiem jak jeszcze słabo padało i było sucho :roll: Quote
sara_rokitnica Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 heh zebys widziala moje ciuchy po tych spacerkach to bys normalnie z szoku wyjsc nie mogla przez tydzien :P normalnie temu kto znalazlby tam chociaz jedna niteczke sucha postawilabym platynowy pomnik ze srebrna tabliczka i pozlacanymi literkami :P ;) Quote
Mysia_ Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 może jutro bedzie lepsza pogoda :roll: Jasne.... Quote
Patikujek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ja byłam na 2 spaerkach jedynie bo tak lało że szok ale udało mi się 2 wolnej od dee deszczu chwili zrobić 3 zdjęcia:D Joko i jakis fifek Quote
Patikujek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 No a moja klasa właśnie w p[iatek jedzie na jasną górę i dlatego mam wolne:D Raz w życiu się do czegos przydali Quote
sara_rokitnica Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):może jutro bedzie lepsza pogoda :roll: Jasne.... nawet jesli to mnie i tak jutro nie bedzie wiec moich zdjec nie bedzie ale trzymam kciuki zeby bylo ladnie bo moze wtedy Wam sie jakies zdjatka jeszcze uda porobic.... Quote
Mysia_ Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 ja ma też kilka fotek, ale jak już to jutro wkleje ;) Quote
Mysia_ Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Ja mam tylko kilka fotek ze spacerku ze "szpitalikiem" ;) Czaruś (Mózg): Softis: Lejna: Lora: Tara: Mitsi: Quote
Bonsai Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A ja fot prawie nie mam z soboty, bo oczywiście jak wyszłyśmy nastąpiło urwanie chmury... I choć spacer w deszczu trwał godzinę, aparatu raczej nie wyjmowałam. Ale co mam, za chwilę wstawię. Quote
Mysia_ Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 dzisiaj była już lepsza pogoda :roll: Ale nie dałam rady wyrwać się na spacerki... Tylko rano ze szpitalikiem.... Quote
Patikujek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To żę wyszła z psiakami ze szpitalika schroniskowego...Są tam przewqażnie psiaki po strylkach czy kastracjach, albo jakiś operacjach... Boksy w szpitaliku są malutkie i psy sie w nich męczą więc jesli tylko mają enrgię to się je wyprowadza żeby rozruszały kości:) Quote
Recommended Posts