Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zebrałam wątki i bazarki:

[B]wątki psów:[/B]

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13445606&posted=1#post13445606]Piękna ruda Meggi - na cito potrzebne deklaracje, by wyrwać ją z piekła! - Dogomania Forum[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mona-lisa-sie-nie-usmiecha-mona-lisa-ma-smutne-oczy-na-cito-potrzebne-deklaracje-172970/[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-ma-szanse-jutro-wyrwac-sie-z-szydlowskiego-piekla-na-cito-potrzebne-deklaracje-172964/[/url]

[B]bazarki:[/B]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/big-bazar-ciuchy-damskie-dzieciece-itp-itd-na-szydlowiec-mielec-do-11-11-09-a-172827/[/url]

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13445629#post13445629]Na pomoc psiakom z SZYDŁOWCA II_dla miłośników historii_wschodu_pięknych książek_11XI - Dogomania Forum[/url]

wklejcie na pierwszą bo zamieszanie się już robi straszne!

Posted

[quote name='kaja555'][B]dla kotów jest DT alarmowy w Katowicach, szukamy transportu do Katowic!!!![/B]

Nie było żadnych innych propozycji, po przyjeżdzie będą potrzebne ogłoszenia i szukanie innego DT[/QUOTE]

pomoge z ogloszeniami, jakby trzeba bylo to piszcie to dorzuce tez cos na leczenie koteczkow
na platny transport oczywiscie tez w razie czego!!

Posted

[B]Dziewczynki cytuje sama siebie bo nie widze mojej deklaracji[/B]

[quote name='AgusiaP']Boziu jak ciężko jest zdecydowac na którego pieska oddac swoją deklaracje one wszystkie tak bardzo potrzebują pomocy:-(:-(:-(
Ja w takim razie deklaruje 30zł miesięcznie na sunie Megi ponieważ boję się, że w każdej chwili moze miec cieczke albo, że już może byc w ciązy.

Chciałam jeszcze zapytac czy te dwa czarne psiaczki mają jakąś szanse na zabranie ich z tego miejsca. Te z pierwszego postu z pierwszego zdjęcia.

Tego zdjęcia na którym leżą główkami do siebie nie zapomnę do końca życia. To chyba jak czytałam sunia i piesek. :-(:-(:-([/QUOTE]

Posted

[B]AgusiaP [/B]- Megi ma już swój wątek, tam jesteś wpisana
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-ruda-meggi-na-cito-potrzebne-deklaracje-wyrwac-ja-z-piekla-172986/[/URL]

a dwa przytulone psiaki mają DT i mają być dzisiaj zabrane, jak się uda je spotkać

Posted

[quote name='kaja555'][B]AgusiaP [/B]- Megi ma już swój wątek, tam jesteś wpisana
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-ruda-meggi-na-cito-potrzebne-deklaracje-wyrwac-ja-z-piekla-172986/[/URL]

a dwa przytulone psiaki mają DT i mają być dzisiaj zabrane, jak się uda je spotkać[/QUOTE]te czarne???

Posted

[quote name='agaga21']te czarne???[/QUOTE]

Ja też wyczytałam,że te dwa bulatopodobne psiaczki mają być zabrane...niech tylko dadzą się znaleźć i złapać!...mocno trzymam za nie kciuki...takie jakieś sercoprzylepne czarnuszki...ale to chyba dwaj panowie!
...a niech tam,niech sobie są panowie...byle bezpieczni panowie!!!:loveu:

Przed momentem dostałam maila:

[B]Dowiedziałam się o dramacie psów i kotów z Szydłowca z forum Dogomanii. Wypełniłam formularz rejestracyjny, aby dołączyć do Waszego grona, bo też chcialabym pomóc, ale nie mogę się zalogować, bo moje konto nie zostało w pełni aktywowane ( nie dostałam maila potwierdzającego rejestrację). Znalazłam jednak adres mailowy do Ciebie. Chcę przekazać kilka rzeczy na bazarek i zadeklarować 20 zł miesięcznie na hotelik dla najbardziej potrzebującego zwierzaka.
W związku z tym proszę o podanie adresu na jaki mogłabym przesłać rzeczy i nr konta na wpłatę.[/B]

Przekazałam swój adres na rzeczy do bazarku oraz podałam nr konta Azylu...

[U]Dodajcie też do postów z deklaracjami 20zł od nowej dogomaniaczki [B]Havany[/B]...na najbardziej potrzebującego psiaka![/U]

[B]Madallena [/B]daj znać jakiemu psiakowi te 20zł/miesiąc przekazałaś...niech Havana wie jak tytułować przelew!

A od siebie...[B]WITAM nową dogomaniaczkę...dziękuję!!![/B]:loveu:

Posted

Jak duża jest ta dzisiejsza akcja?
Ile osób pojechało do Szydłowca? Ile psów planujecie zabrać?
Czy ktoś skontaktuje się z burmistrzem czy kimś odpowiedzialnym za to miasto?
Trudno czegoś się dowiedzieć:oops:, bo wątek bardzo rozległy jest.

Ja trzymam mocno kciuki.
Oby wszystkie psy stamtąd zostały zabrane.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Z tego co wiem teraz,to idą do dt razem!:loveu:[/QUOTE]
jak już będą w dt, to bardzo chętnie będę robiła im allegro-takie śliczne, na szablonie dla bullowatych:cool3:

Posted

Wlasnie rozmawialam z Madallena,
cala ekipa juz jest pod Radomiem.

Od samego rana dostali juz duuuzzooo telefonow od mieszkancow Szydlowca , ktorzy calym sercem sa z Nami :loveu:
Oferuja rowniez swoja pomoc w formie zbiorek w szkolach i pomocy na miejscu. Ciesza sie ze w koncu beda mogli odtetchnac i spokojnie wyjsc na ulice.

Postaram sie dalsze wiadomosci na biezaco podawac .

Posted

[quote name='zuzlikowa']

[B]Dowiedziałam się o dramacie psów i kotów z Szydłowca z forum Dogomanii. Wypełniłam formularz rejestracyjny, aby dołączyć do Waszego grona, bo też chcialabym pomóc, ale nie mogę się zalogować, bo moje konto nie zostało w pełni aktywowane ( nie dostałam maila potwierdzającego rejestrację). Znalazłam jednak adres mailowy do Ciebie. Chcę przekazać kilka rzeczy na bazarek i zadeklarować 20 zł miesięcznie na hotelik dla najbardziej potrzebującego zwierzaka.[/B]
[B]W związku z tym proszę o podanie adresu na jaki mogłabym przesłać rzeczy i nr konta na wpłatę.[/B]

[B]!!![/B]:loveu:[/QUOTE]
niech sprawdzi w skrzynce w spamie...:razz: czesto tam wpada ten mail z aktywcją:roll:

Posted

[quote name='eve-w']Wlasnie rozmawialam z Madallena,
cala ekipa juz jest pod Radomiem.

Od samego rana dostali juz duuuzzooo telefonow od mieszkancow Szydlowca , ktorzy calym sercem sa z Nami :loveu:
Oferuja rowniez swoja pomoc w formie zbiorek w szkolach i pomocy na miejscu. Ciesza sie ze w koncu beda mogli odtetchnac i spokojnie wyjsc na ulice.

Postaram sie dalsze wiadomosci na biezaco podawac .[/QUOTE]

To naprawdę świetna wiadomośc, że jest tam tyle dobrych ludzi, którzy chcą pomóc
Może czasem wystarczy podpowiedz jak i ludzie są chętni do dobrych czynów

Posted

No to za pół godziny będą na miejscu.
Oby wszystko się udało. Oby szkoła przyłączyła się do jakiejkolwiek zbiórki. Mieszkańcom też trzeba zwrócić uwagę na los psów.
Ale nie ma co ich winić, nie każdy wie co może i co powinien zrobić z bezdomnymi psami. Sama mam podobny dylemat....

Posted

[quote name='eve-w']
Oferuja rowniez swoja pomoc w formie zbiorek w szkolach i pomocy na miejscu. Ciesza sie ze w koncu beda mogli odtetchnac i spokojnie wyjsc na ulice. [/QUOTE]

Bardzo to pocieszające, że się zaangażują - tylko, czy to taka mała miejscowość, zę się poznajdują? tzn. Ci wszyscy co chą pomóc