Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
mam narazie wiadomosc ze kiary nie ma:((podobno maja kumpla ale naszej slicznej nie ma:(((czy ktos moze przenocowac kumpla jedna noc prosimy!!jesli kiara sie nie znajdzie to z kumplem do astaroth jutro wezmiemy innego psa ale tak marzylam by to byla kiara..

mogę przyjąc na działkę w radomiu na noc

Posted

no nie wiem czy juz wracaja czy jak..mam nadzieje,ze jednak kiare maja..jak nie to moze rzeczywiscie anita we wtorek pomoze..ona przeciez z kumplem zawsze byla..ehh musimy ja znalezc...pilnie jedna noc dla kumpla..i zeby jutro go ktos do astaroth zawiozl..

Posted

Na pojechalai ze Straza Miejska spisywac protokoly. Duzy szacunek dla Strazy bo naprwde im baaardzooo pomogli!!!:lol:

I teraz tak:
Mona Lisa (prawdopodobnie w ciazy) pojechala juz do Wawy
Flip i Flap tez w drodze do Azylu, potrezbna dla nich dt bo w Azylui beda w malej klateczce bo miejsc juz nie ma :-(
Straz Miejska pomogla tez im znalezc piesia zew zdrata skora na tylku + dwie sunie
jeszcze jedna ciezarna sunia - Bajka- jedzie kolo Piaseczna (PILNE DT)
kotka z chorymi oczkami i ciezarna
Megi-
jedzie do Konstancina do hotelu
Goldie- ma hotel kolo Piaseczna
Ozi-hotel kolo Konstancina ( inny niz Megi)

Na razie tyle wiem, bo musieli leciec z tymi protokolami.

Posted

ok sprawa wyglada tak nie wiem czy maja kiare wiem ze maja kumpla tak slyszalam od astaroth..kumpla moze przetrzymac anita_happy kochana do jutra i jutro niech jedzie do natalii z kiary nie rezygnujemy jesli dzis jej nie zlapali to anita zaoferowala ze pomoze i ja zlapie moze i we wtorek ja przywiezie!!!:loveu::loveu:dziekujemy!czy ktos sie moze dowiedziec jak z kiara?i ze kumple ma dt mozna poinformowac..kiara dzis byla widziana podobno rano tak powiedziala mama anity..dzis je karmila sasiadka..tzn ze kiarcia wciaz tam jest...czy ktos moze do nich zadzownic..?moze wroca po nia...moze jeszcze nie wyjechali...

Posted

no nie ma się co dziwić, że SM pomogła - w końcu mają z głowy problem :razz:

czy coś wiadomo czy chociaż częściowo będą partycypować w kosztach utrzymania lub chociaż leczenia tych psów?

Posted

eve a czy mozna do nich zadzwonic ze jesli jeszcze tam sa to niech jeszcze rozjejrza sie za kiara...prosze..ona byla dzis widziana!wiec nikt jej nie zgarnal inny..sasiadka anity mamy ja karmila z kumplem..anita zgodzila sie ich oboje przenocowac dzis...prosze trzeba ich poinformowac ze kiara tam jest..czy ktos moze?ja nie mam jak..eve mozesz im to przekazac...niech wezma kiare...:(

Posted

eve-w napisał(a):
Flip i Flap tez w drodze do Azylu, potrezbna dla nich dt bo w Azylui beda w malej klateczce bo miejsc juz nie ma

Ale dla nich DT już przecież jest?

Ozi-hotel kolo Konstancina

Czyli udało się go znaleźć :multi:

Posted

jak sie z nimi rozstawałam około 17.40 - kiary nie było- nie znaleźliśmy jej
anioła też się nie udało namierzyć,choć rano go widziałam

a ozim to było trochę zachodu - mimo tabletek cały czas trzymał się na nogach, ganiane było za nim dość długo

Posted

Ozi jest cudnym psem. Podobno teraz spi sobie w najlepsze i odsypia stres ganiania za nim. Cała ekipa wyjechała już z miasta. Łącznie zabrali trzynaście psiaków. W dalszym ciągu do zabrania jest Anioł i Kiarka.

Posted

kurcze ja to bym mogła złapać wszystkie które przewijają się koło mojego domu - kiarę też -
problem jest taki że nie mam jej gdzie przechować - mój pies w swoim kojcu by ją zamęczył - młode i głupie jeszcze, a do tego dość duże
do domu jej nie mogę wsiąść bo mnie eksmitują - już jedną znajdę mi wypominają

Posted

Dzwoniła do mnie Joanna, która zadeklarowała transport Fliperków do mnie. Chciałaby jechać z rana ale nie ma kontaktu w sprawie czy będą kontenerki (ona nie posiada) czy osoba towarzysząca. Ja mam do niej kontakt, proszę o info w tej sprawie.

Posted

kama210 napisał(a):
kurcze ja to bym mogła złapać wszystkie które przewijają się koło mojego domu - kiarę też -
problem jest taki że nie mam jej gdzie przechować - mój pies w swoim kojcu by ją zamęczył - młode i głupie jeszcze, a do tego dość duże
do domu jej nie mogę wsiąść bo mnie eksmitują - już jedną znajdę mi wypominają

Kama ale to może było by na krótko-nie wiem jak szybko Clo mogła by ją zabrać? Clo???

Posted

pelaodrudego napisał(a):
Dzwoniła do mnie Joanna, która zadeklarowała transport Fliperków do mnie. Chciałaby jechać z rana ale nie ma kontaktu w sprawie czy będą kontenerki (ona nie posiada) czy osoba towarzysząca. Ja mam do niej kontakt, proszę o info w tej sprawie.

Ale sie chlopakom trafilo :loveu::loveu::loveu:

Posted

pelaodrudego napisał(a):
Teraz ja się do Ciebie nie mogę dodzwonić .
Odbieraj telefon bo będą do Ciebie dzwonić z trasy.

Posted

ja narazie jestem chora..wiec sama nie mam jak jechac:(ale jesli kama zlapalabys kiare to we wtorek moze ja zabrac anita albo bedziemy na gwalt kombinowac jakis transport byleby ja zabrac od ciebie i zeby byla bezpieczna..wiec jesli ja zlapiesz to napewno da jakos rade ja odebrac i zabrac tu.,..kurcze..nie da mi spokoju dopoki nie bedzie bezpieczna:(((

Posted

PILNIE poszukiwana osoba do pomocy Joannie do przewozu Fliperkow!!!
Moze ktos znajdzie jutro czas ??

Aha... Wiem ze wylapali 13 psow, ale nie mogli rozmawiac wiecej podadza jutro.

Posted

mieszkam pod Kozienicami. Do Szydłowca mam 60 km. Jeżeli Kama 210 złapałaby Kiarę i dała mi znac telef. jestem w stanie w ciagu godziny ją od niej odebrac i zawieśc do W-wy do Clo. Jestem całkowicie dyspozycyjna i jutro i pojutrze i w tygodniu. Nie ukrywam, że wolałabym by było to raczej wcześnie /nie lubię jeżdzic po nocy/ i wolałabym nie wjeżdżac do samego miasta / w niedzielę to nie ma znaczenia bo jest mniejszy ruch/.

Posted

AnnaA napisał(a):
mieszkam pod Kozienicami. Do Szydłowca mam 60 km. Jeżeli Kama 210 złapałaby Kiarę i dała mi znac telef. jestem w stanie w ciagu godziny ją od niej odebrac i zawieśc do W-wy do Clo. Jestem całkowicie dyspozycyjna i jutro i pojutrze i w tygodniu. Nie ukrywam, że wolałabym by było to raczej wcześnie /nie lubię jeżdzic po nocy/ i wolałabym nie wjeżdżac do samego miasta / w niedzielę to nie ma znaczenia bo jest mniejszy ruch/.

Anna ale super wiadomość:multi::multi::multi: