Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pelaodrudego napisał(a):
Czy ktoś coś wie na temat asysty przy transporcie Fliperów (bulki), zgłosił się ktoś?

Wiozłem obydwa pieski z Szydłowca do Warszawy i nie było z nimi żadnych problemów. Grzecznie sobie spały z tyłu auta. Myślę że bez asysty też bez problemu można je przewieźć.

Posted

Jednak dla bezpieczeństwa kierującego, lepiej aby ktoś jechał w asyście:cool3:

czy ta sunia to przypadkiem nie siostra Naszej Megi :roll:

Posted

Dostałam ponownie maila od Havanki...

Dzięki serdeczne za odpowiedź. Pieniądze wpłacę już jutro na konto Fundacji od razu za listopad, grudzień, styczeń - 3 m-ce na najbardziej potrzebującego psiaka. Jeśli chodzi o bazarek to na razie zdam się na Ciebie. ( to moje początki). Rzeczy prześlę na Twój adres. Havanka to mój nick. Oczywiście możesz się nim posłużyć na forum.

...podrzuciłam jej pomysł ze sprawdzeniem spamu(link aktywujący!)...
Dziękujemy bardzo

Posted

Niestety osoby towarzyszącej nie było . Klatka nie zmieściła się do samochodu .
Nie mogłam zobaczyć psiaków . Gdybym miała informację ,że psiaki spokojnie jechały w samochodzie można było podjąć próbę . Niestety zawiodła oprganizacja .

Posted

Przed momentem Aimez_moi poprosiła bym przekazała jej deklarację dodatkową co miesięczną- na WSZYSTKIE psy zabrane z Szydłowca- dodatkowo deklaruje stałą wpłatę 8zł na każdego psa...tam gdzie już zadeklarowała wpłatę również +8zł...

:loveu:

Posted

Jo37 napisał(a):
Niestety osoby towarzyszącej nie było . Klatka nie zmieściła się do samochodu .
Nie mogłam zobaczyć psiaków . Gdybym miała informację ,że psiaki spokojnie jechały w samochodzie można było podjąć próbę . Niestety zawiodła oprganizacja .

Szkoda, po prostu szkoda... :shake:
Była sznasa, Ty, Jo37, chciałaś pomóc...

Posted

koosiek napisał(a):
Z ostatniej chwili: [SIZE=2][COLOR=Black][U]Opiekę nad Meggi przejmuje E.DEREK - deklaracje można przekazać na innego psiaka :multi:

kurcze.. właśnie miałam pisać o niej E.DEREK :D
wiedziałam, że ona tak minimalnie w typie leosia :multi:

Posted

To pisze ja, Madallena. Nie mam zbytnio czasu, dopiero w niedziele wieczorem wszystko opisze.
Wrocilismy z taubim po 5 rano do domow z tych wojazy po Polsce :) Dzisiaj jestem wylaczona z obiegu....

Podsumowujac, zwierzeta zabrane z Szydlowca:

1. Mona Lisa
2., 3. Flip i Flap

4. Meggi
5. Ozi
6. Goldi
7. Bajka (sunka zgarnieta z przystanku, nadplanowo! POTRZEBNA POMOC!!!)

8. Marcel (staruszek z rana na glowie)
9. Aron (pies ze zdarta skorze na tylnej lapie) i tu czapki z glow dla Straznikow Miejskich, pies znalazl sie dzieki nim!
10. Mario (pies nieplanowany, zalapal sie :)) POTRZEBNA POMOC!
11. Perla (sunka w ciazy) POTRZEBNA POMOC!
12. Kumpel (i UWAGA! okazuje sie ze zabrany KUMPLE to nie NASZ KUMPEL!!! :) Tak samo maly slodki kochany psiak. NIE MA CO Z NIM ZROBIC!!!

13. W drodze powrotnej zauwazylismy na stalym miejscu Majora ((wczesniej nie chcial dac sie zlapac). POdjechalismy, grzecznie podszedl i dal zalozyc sobie petle no i wrocil z nami :multi:

KOTY brak. Nie mielismy miejsca by je zabrac :placz: Ale. Przy cmentarzu w kwiaciarni jest Pani, ktora dokarmia zwierzaki. Tam jest kotka prawdopodobnie szczenna/kotna? (nie wiem jak sie nazywa :)) z rana przy oczku. Kotka czesto tam przychodzi. Trzeba ja ratowac!
KOciaki ktore mielismy wziac stale sa w jednym miejscu, wiec tez nie ma problemu z ich lokalizacja.

Korzystajac z okazji chcialam bardzo serdecznie Wam podziekowac za pomoc i wsparcie. :cool2:
Bardzo dziekuje osobom, ktore tak bardzo pomogly nam na miejscu, bez Was nie byloby tej akcji!

Dziekuje rowniez Ratuszowi i Strazy Miejskiej za bardzo mile przyjecie i chec wspolpracy (wiem, ze tu jestescie i Nas czytacie i sledzicie watek :evil_lol: )

Licze na dalsze dzialania zarowno z Naszej jak i Waszej strony!

Posted

Na tą chwilę deklaracje wyglądają tak:

Ozi
- 233 zł
+ 25 zł = 253 zł
Major - 103 zł + 100 zł = 203 zł
Goldi - 138 zł + 50 zł = 188 zł

Mona Lisa
- 68 zł + 50 zł = 118 zł, resztę za ten miesiąc dołoży Anita happy
Meggi
- opiekę nad nią przejęła E.DEREK, jej deklaracje można przekazać na innego psa

Posted

elo...
"Kumpel" odstawiony na miejsce zrzutu...
Kumpel, nie Kumpel - ale lagodny i grzeczny.
:noc" od 5 do 12.00 spędzona bez niespodzianek mimo, ze miał pod nosem panne z cieczką :P
w aucie dostojnie siedział

reasumując..po małym tuningu /kapiel itp../ mozna go zakwalifikowac do psów ulubionych prze Królową brytyjską :PPP

czekamy na Kiarę i Kumpla :P

pozdrawiam

Posted

anita_happy napisał(a):
elo...
"Kumpel" odstawiony na miejsce zrzutu...
Kumpel, nie Kumpel - ale lagodny i grzeczny.
:noc" od 5 do 12.00 spędzona bez niespodzianek mimo, ze miał pod nosem panne z cieczką :P
w aucie dostojnie siedział

reasumując..po małym tuningu /kapiel itp../ mozna go zakwalifikowac do psów ulubionych prze Królową brytyjską :PPP

czekamy na Kiarę i Kumpla :P

pozdrawiam

A gdzie pojechał ten KUMPEL?

Posted

kurcze...to co w takim razie z kiara i kumplem bedzie?bo u astaroth mamy zarezerwowane miejsce dla kiary i kumpla..nie wiem czy jeszcze jeden sie zmiesci..no i potrzebne na niego deklaracje my sponsorujemy hotelik kiarze i na kiary kumpla;)udalo sie narazie zebrac troche na utrzymanie ale tego nie damy rady pociagnac same z fizia..no i najwazniejsze zeby kiara i kumple sie odnalazly sa o nich jakies wiesci?

anita dziekuje z apomoc