halcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Buziaczu ,moze jutro uda sie wymiziac,przytulic,znowu chwilka radosci w tym twoim szarym i smutnym zyciu Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 halcia napisał(a):Buziaczu ,moze jutro uda sie wymiziac,przytulic,znowu chwilka radosci w tym twoim szarym i smutnym zyciu prosze wymiziac i wytulić ode mnie.....:loveu: Quote
karolciasz28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 becia66 napisał(a):prosze wymiziac i wytulić ode mnie.....:loveu: No to ode mnie też. Szkoda że to tulenie to tylko chwila.:-( Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Nie wiem, no nie wiem jak to napisać ale [SIZE=6]Buźka ma dom !!!!!!! :cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!: [SIZE=2]W Modlnicy pod Krakowem, dom z ogrodem, Buźka w domu na poduchach, czwórka dzieci z czego najmłodsze ma 13 i 18 lat, pozostała dwójka to studenci....Zawsze ktoś jest w domu, obok piękne miejsca do spacerowania, przemili ludzie i chcą właśnie ją - Bużkę, bo tyle lat w schronie biedna siedzi i nikt jej nie chce..... Jestem jak najlepszej myśli - jutro Florentynka idzie na wizytę przedadopcyjną......:cunao: Boszszszszsze....jak ja się cieszę !!!!!!! Quote
Florentynka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Już dzwoniłam do pani Ewy, umówiłam się na jutro. Około południa będziecie mieć relację. Quote
halcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 DZieki Beciu! własnie sobie rycze z radosci.Jeszcze zdaze przytulic,a moze przywiezc.... Quote
AnnaB Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 SUPER !!!!!!!!!!!!! Normalnie, dziewczyny jesteście NIESAMOWITE !!!!!!! Quote
karolciasz28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Halciu rycz rycz w końcu to łzy szczęścia. Ja też jestem niesamowicie szczęśliwa!:multi: Po tylu latach.:loveu::multi: Quote
majuska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kurna chata! nie wiem jak to się stało, ale wywliło mi Buźki watek z subskrypsji i kurna siedziałam nieświadoma Jezuuuuuu!!!! No to rewela, no po prostu nie wytrzymam.....:multi::multi::multi: No nie wierzę:shake::multi: Ale mamy passę:loveu::loveu: No super, po prostu super...wystarczyło, pofocić , poogłaszać, kurczę trza ruszać po następne okazy, wyciągać to o domków.... Buźko super!!!! Quote
majuska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 AnnaB napisał(a):SUPER !!!!!!!!!!!!! Normalnie, dziewczyny jesteście NIESAMOWITE !!!!!!! Powiedziała ta nie niesamowita!:eviltong: Beciu:drink1:no to po Desperadosku;)...za szczęście Buziaka:loveu: Quote
Mantis Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Buziaki dla Buźki :loveu: Super wieści! :lol: Quote
halcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 I "mój "chłopak od mieleckiej Wiki sie łamie co zrobic,by psiny nie zmarnowac.Moze tez wybrniemy.A Buziaczek,czułam,czułam.....ze do zimy los sie odmieni.:multi: Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 majuska napisał(a): Beciu:drink1:no to po Desperadosku;)...za szczęście Buziaka:loveu: Desperadosek już był ale widzę że to mało żeby sie upić ze szczęścia :drinking: Quote
fizia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='becia66']Nie wiem, no nie wiem jak to napisać ale [SIZE=6]Buźka ma dom !!!!!!! :cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!: [SIZE=2]W Modlnicy pod Krakowem, dom z ogrodem, Buźka w domu na poduchach, czwórka dzieci z czego najmłodsze ma 13 i 18 lat, pozostała dwójka to studenci....Zawsze ktoś jest w domu, obok piękne miejsca do spacerowania, przemili ludzie i chcą właśnie ją - Bużkę, bo tyle lat w schronie biedna siedzi i nikt jej nie chce..... [SIZE=5]Jestem jak najlepszej myśli - jutro Florentynka idzie na wizytę przedadopcyjną......:cunao: Boszszszszsze....jak ja się cieszę !!!!!!! Poważnie!!!???:crazyeye: Ja dzisiaj dostałam takiego maila - podesłałam Buźkę, ale nie sądziłam, że się uda... To musi być ten sam dom, bo wszystko się zgadza, łącznie z adresem Nawet nie za bardzo wiem czy to była odpowiedź na jakieś ogłoszenie czy Pani znalazła maila i napisał [FONT=Courier New]Dzień dobry,[/FONT] [FONT=Courier New]jestem zainteresowana adopcją malutkiego pieska, najlepiej suczki, jedyny warunek to przyjazny stosunek do innych zwierząt. W domu mamy już trzy kotki i oczekujemy na powrót naszej zaginionej suni - yorka. Mieszkamy w domu jednorodzinnym z ogrodem. Chcemy pomóc suni, która ma małe szanse na adopcję.[/FONT] [FONT=Courier New]Ewa Dacka[/FONT] Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 To własnie ta Pani fiziu.....:loveu: Przegadałam z nią ponad godzinę, super domek i choćby te koty Buźka przeganiała to i tak nic nie szkodzi.....:evil_lol: To z twojego ogłoszenia ona poszła fiziuniu....:loveu::loveu::loveu: Kocham cię dziewczyno !!! :buzi::loveu: Quote
halcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja tez,ja tez Cie kocham.A jak Buzka na koty to pojecia nie mam,ale ona zawsze w oczy patrzy czy wszystko dobrze,wiec nie mysle,by goniła jak zobaczy,ze to sie panstwu nie podoba.To kochana sunieczka,grzeczna. Quote
majuska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='becia66']To własnie ta Pani figuniu.....:loveu: Przegadałam z nią ponad godzinę, super domek i choćby te koty Buźka przeganiała to i tak nic nie szkodzi.....:evil_lol: To z twojego ogłoszenia ona poszła figuniu....:loveu::loveu::loveu: Kocham cię dziewczyno !!! :buzi::loveu: Beciu.....Fiziuniu....za dużo Desperados:eviltong: Quote
fizia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ojej to niezmiernie się cieszę, naprawdę:multi: Nie chcę zapeszać, bo wiem, że miejsce na eksplozję radości będzie, jak już malutka będzie na miejscu i będzie wszystko dobrze, ale nie mogę się powtrzymać przed uśmiechem od ucha do ucha! Bardzo mocno trzymałam kciuki, te oczy Buźki nie dawały mi spokoju. Nadal nie wiem skąd ten mail...czy z ogłoszenia Buźki czy z jakiegoś innego Podesłałam Ją bez wielkiej nadziei, bo pomyślałam, ze jak ma być malutka, to się pewnie okaże, że za duża, a tu taka niespodzianka! Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='majuska']Beciu.....Fiziuniu....za dużo Desperados:eviltong: oj widać za dużo...:evil_lol: i już poprawiłam....:lol:....Fiziuniu...:loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 dziś, przy tej radości każde ilości Desperados dozwolone:evil_lol: Quote
figa33 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 matko ! jakie wieści!!:loveu::loveu::loveu: super Buźko kochana , na pewno domek będzie wspaniały , nie może być inaczej:loveu: po takim parszywym dniu w pracy jaki miałam dziś , to sam miód na moje serce:loveu: ja się z Wami dziewczyny też chętnie:knajpa: jutro wolny dzień , więc po Desparodosku :drinking:( cokolwiek to znaczy , ale brzmi dobrze :facelick:) Quote
halcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja juz przewrazliwiona ...Buzka drobna,mała ale czy malutka?Jak co dzwon,koło 13-14 bedziemy w schronie to ja wezme i do soboty czy niedz.przetrzymam. Quote
fizia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ale może jednak nie przeszkadza to, że nie jest maciupeńka Ja przesłałam prawie wszystkie zdjęcia, które są na wątku - na kilku dobrze widać jaka jest w porównaniu z człowiekiem, wcale nie wygląda na nich na malutką Może chodziło o to, żeby nie była wielka Quote
Recommended Posts