Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buziaczku niech Ci sie powiedzie,jesli ktos swiadomy wieku,to więcej przeszkód nie widze:lol:Ładna,spokojna,umie chodzic na smyczy,jest prawie niezauwazalna,choc po pieszczote potrafi sie podsunac.Wierze,ze to to!

Posted

[quote name='halcia']Becia,coś juz wiesz wiecej?Bo juz nawet piegi nam wylazly z ciekawosci![/QUOTE]

halciu nic więcej nie wiem.....To była bardzo miła Pani z Pszczyny /Śląsk/ , popytała o Buźkę dokładnie i powiedziała że sie odezwie.....Zobaczymy...

Posted

[quote name='fizia']To niech Pani z Pszczyny żaluje..

Znajdzie sie jakiś super dom z miękką kanapą i ciepelkiem[/QUOTE]

ten z Pszczyny właśnie taki był.....:roll:

Posted

[quote name='fizia']A Pani już nie oddzwonila czy oddzwonila i powiedziala, ze rezygnuje?

Może jeszcze zadzwoni?[/QUOTE]

fiziu nie oddzwoniła ale ja rozmawialam wczoraj z nią wieczorem i może jest w pracy...:roll:

Posted

Tak brzydko na dworze,tak superowo by było gdyby sunia tego zimna i błota nie musiała znosic,gdyby juz miała głasi i" wypasione"legowisko.A z tego co pamietam pomimo,ze drobniutka i szczupła,nie wybrzydza z jedzeniem.

Posted

O a ja dostalam takiego malia - odesłałam Panią do Beci
Nie za bardzo obiecujący, ale kto wie

[COLOR=#000000][FONT=Courier New]witam.czy suczka znalazła juz dom? [/FONT][/COLOR]

Posted

Znajdzie się domek, musi!!
Byle jak najszybciej!

Ps. widziałyście wątek bezdomnych psów w Szydłowcu?
koszmar jakiś...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-jutro-wyjezdzamy-szukamy-pilnie-dt-zdjecia-s-1-2-30-31-a-172267/[/URL]

Posted

Ja tez nie zagladam,nie stac mnie psychicznie na to.Tylko looknęłam i mam dosć...:-(Finansowo pomagam w Mielcu i w hoteliku u Murki./Halus z banerka,to mój podopieczny:eviltong:/Kiedys mi TZ kazał sie opamietac"wszystkim nie pomozesz,czep sie jednego a dobrze!"I jak rzadko przyznaje mu racje, w tym wypadku tak.Łamałam sie z Nelutkiem,ale jej hotelik namieszałby w głowie.A Buziaczek mysle...ze poszczęsci sie jej z ogłoszen.