karolciasz28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='becia66']no to mamy Buźkowe zdjęcia od halci.... Buziaczku czy będziesz się kiedyś wylegiwać na trawce ze swoim panem... Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ona mi do delikatnej Pani pasuje:eviltong:takie co ciagle piesci,pogłaszcze:lol: Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='halcia']Ona mi do delikatnej Pani pasuje:eviltong:takie co ciagle piesci,pogłaszcze:lol:[/QUOTE] no i da buziaka naszej słodkiej Buźce.....:calus: Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 miałam przed chwilka pierwszy telefon w sprawie Buźki ....:loveu: Wygląda optymistycznie - cokolwiek to znaczy...... Czekamy na decyzję..... Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='becia66']miałam przed chwilka pierwszy telefon w sprawie Buźki ....:loveu: Wygląda optymistycznie - cokolwiek to znaczy...... Czekamy na decyzję.....[/QUOTE] Czekamy i trzymamy kciukole! Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Buziaczku niech Ci sie powiedzie,jesli ktos swiadomy wieku,to więcej przeszkód nie widze:lol:Ładna,spokojna,umie chodzic na smyczy,jest prawie niezauwazalna,choc po pieszczote potrafi sie podsunac.Wierze,ze to to! Quote
majuska Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No ja mam wciąż oddech wstrzymany.....ale by było święto.... Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Becia,coś juz wiesz wiecej?Bo juz nawet piegi nam wylazly z ciekawosci! Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='halcia']Becia,coś juz wiesz wiecej?Bo juz nawet piegi nam wylazly z ciekawosci![/QUOTE] halciu nic więcej nie wiem.....To była bardzo miła Pani z Pszczyny /Śląsk/ , popytała o Buźkę dokładnie i powiedziała że sie odezwie.....Zobaczymy... Quote
majuska Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 No liczę nieskromnie, że pani z Pszczyny się przespała z decyzją i już wie,że Buziaczek......:p Nadal jednak mam mocno zaciśnięte kciuki i wstrzymany oddech. Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Każdy telefon stawia mnie na nogi ale to niestety nie pani z Pszczyny....:roll: Quote
fizia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 To niech Pani z Pszczyny żaluje.. Znajdzie sie jakiś super dom z miękką kanapą i ciepelkiem Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='fizia']To niech Pani z Pszczyny żaluje.. Znajdzie sie jakiś super dom z miękką kanapą i ciepelkiem[/QUOTE] ten z Pszczyny właśnie taki był.....:roll: Quote
fizia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A Pani już nie oddzwonila czy oddzwonila i powiedziala, ze rezygnuje? Może jeszcze zadzwoni? Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='fizia']A Pani już nie oddzwonila czy oddzwonila i powiedziala, ze rezygnuje? Może jeszcze zadzwoni?[/QUOTE] fiziu nie oddzwoniła ale ja rozmawialam wczoraj z nią wieczorem i może jest w pracy...:roll: Quote
fizia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 O no to moze jeszcze zadzwoni... Może faktycznie nie ma jak teraz rozmawiać. Quote
halcia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Tak brzydko na dworze,tak superowo by było gdyby sunia tego zimna i błota nie musiała znosic,gdyby juz miała głasi i" wypasione"legowisko.A z tego co pamietam pomimo,ze drobniutka i szczupła,nie wybrzydza z jedzeniem. Quote
fizia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 O a ja dostalam takiego malia - odesłałam Panią do Beci Nie za bardzo obiecujący, ale kto wie [COLOR=#000000][FONT=Courier New]witam.czy suczka znalazła juz dom? [/FONT][/COLOR] Quote
majuska Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ważne , że wogóle jest jakis odzew, to znaczy, że Buziaczek zwraca na siebie uwagę i w końcu ten jeden jedyny domek sie odezwie:roll: Quote
fizia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Znajdzie się domek, musi!! Byle jak najszybciej! Ps. widziałyście wątek bezdomnych psów w Szydłowcu? koszmar jakiś... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-jutro-wyjezdzamy-szukamy-pilnie-dt-zdjecia-s-1-2-30-31-a-172267/[/URL] Quote
majuska Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 zaglądałam tam, ale szczerze powiedziawszy nie zawsze mam odwagę zgłębiać takie straszne wątki..... Quote
halcia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja tez nie zagladam,nie stac mnie psychicznie na to.Tylko looknęłam i mam dosć...:-(Finansowo pomagam w Mielcu i w hoteliku u Murki./Halus z banerka,to mój podopieczny:eviltong:/Kiedys mi TZ kazał sie opamietac"wszystkim nie pomozesz,czep sie jednego a dobrze!"I jak rzadko przyznaje mu racje, w tym wypadku tak.Łamałam sie z Nelutkiem,ale jej hotelik namieszałby w głowie.A Buziaczek mysle...ze poszczęsci sie jej z ogłoszen. Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 nikt dziesiaj nie dzwonił....:shake: Quote
Recommended Posts