obraczus87 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Transporterek mial być odebrany w piątek. Szczeniory trzeba przywieźć do koleżanki - Warszawa (centrum)... Tak jak napisałam wcześniej trzeba przywieźć również karmę, miseczki, obróżki i smyczki... Quote
Gryzelda Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Czesc To ja jestem koleżanką obraczus87. W związku z DT zalogowałam się na dogomani. Mój mąż odebrał kontenerek w piątek i przywiózł do domu. Jutro mogą do mnie przyjechać maluchy ale proszę o smycze i obroże lub szelki oraz karmę lub coś co będą małe jadły. Kupiłam wczoraj 4 miski dla nich. W jakich godzinach mam się spodziewać malców? Mogę pojechać jako pomoc w łapaniu psin. Quote
obraczus87 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cześć Gryzelda :loveu: własnie, czy jest zorganizowany transport?? Quote
Kinia1984 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 kurcze ja to nie moge przezyc ze tam zostana jeszcze dwa maluchy i ich mama...:placz: a moze jak wy jutro jedziecie to ja tez podjade po szczeniora dla mojego TZ Quote
Gryzelda Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Przepraszam , bo pewnie gdzieś już to było napisane ale ciężko mi przebrnąć przez wszystkie strony. Gdzie dokładnie malce przebywają? W Warszawie gdzieś czy dalej? I czy jest szansa na jakiś szampon albo najlepiej fiprex? Ja już jestem przygotowana na przyjazd zwierzyńca. Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Czy bedzie transport na jutro odpowiem w ciagu najbliższych godzin. Co do pozostałych próśb się nie wypowiadam Quote
Laura1108 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Nie jest dobrze na dworze zimno w nocy jak cholera te maluszki i mama muszą szybko stamtąd zniknąć ale nie mam pomysłu gdzie . Najlepszy byłby DT darmowy bo na tyle psiaków nie udźwigniemy płatności . Allegro powinno dziś ruszyć ale tutaj to Isadorka wie dokłądnie kiedy . mam nadzieję , że z ogłoszeń będzie ruch . Quote
Gryzelda Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dziewczyny napiszcie mi w przybliżeniu chociaż czy dziś będą u mnie maluchy? Jeśli tak to mniej więcej o której? Chciałabym sobie jakoś ułożyć dzień. Quote
Laura1108 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Gryzelda na razie osoba , któa deklarowałą transport milczy w sensie ciężko się z Nią skontaktowac ale być może w pracy nie może gadać czkemay na razie . Tak myślę co do jedzenia kupujemy bo chyba to musi pojechać z psiakami na DT tzn do Gryzeldy bo TZ Kini powiedział , że maluszek naje się razem z jego dwoma psiuniami więc luzik . Może by tak zawieźć jakiegoś Chappi tam i dac komuś normalnemu kto będzie karmil te psiunie co tam zostana . Wiecie ja to mam taką nadzieję , że uda się tam z kims dogadać i może ktoś weźmie psiunie na przetrzymanie a my byśmy dali karmy na zapas co ? Trzymam kciukasy moze me marzenie się spełni . Quote
Gryzelda Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jeśli dobrze się wczytałam to ktoś deklarował worek karmy. Jakieś puszki może dla szczeniaków to będę im gotowała ryż i dodawała puszkę? Będzie taniej :oops: Quote
emilak Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 gdzie ja mam podrzucić karmę i jaką?? gdzie trzeba przewieść szczeniaki?? Quote
Aga-33-76 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Laura1108']Gryzelda na razie osoba , któa deklarowałą transport milczy w sensie ciężko się z Nią skontaktowac ale być może w pracy nie może gadać czkemay na razie . Tak myślę co do jedzenia kupujemy bo chyba to musi pojechać z psiakami na DT tzn do Gryzeldy bo TZ Kini powiedział , że maluszek naje się razem z jego dwoma psiuniami więc luzik . Może by tak zawieźć jakiegoś Chappi tam i dac komuś normalnemu kto będzie karmil te psiunie co tam zostana . Wiecie ja to mam taką nadzieję , że uda się tam z kims dogadać i może ktoś weźmie psiunie na przetrzymanie a my byśmy dali karmy na zapas co ? Trzymam kciukasy moze me marzenie się spełni .[/QUOTE] Czy coś już wiadomo w sprawie transportu? Negri_2008 dzwoniła do mnie, ale chyba padł jej telefon :-(. Jeśli sprawa nie jest załatwiona, to mogę pozmieniać plany na dziś i przewieźć piesiaczki. Quote
Gryzelda Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja mam kupon . Przy zakupie 1kg Eukanuby Puppy&Junior 1kg gratis. Quote
Kinia1984 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='emilak']gdzie ja mam podrzucić karmę i jaką?? gdzie trzeba przewieść szczeniaki??[/QUOTE] szczeniaki trzeba przewiezc do warszawy do centrum...a z karma to ja nie wiem... Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Aga-33-76']Czy coś już wiadomo w sprawie transportu? Negri_2008 dzwoniła do mnie, ale chyba padł jej telefon :-(. Jeśli sprawa nie jest załatwiona, to mogę pozmieniać plany na dziś i przewieźć piesiaczki.[/QUOTE] Telefon mi nie padł, ale nie mam w budynku w którym pracuję zasięgu i prawie nigdy nie mogę dokończyć rozmowy. :shake::angryy: Aga- dzięki że się odzwałaś. :loveu: Mamy transport na jutro wieczór. Więc może niech już tak zostanie bo Laurę tez już na jutro poprosiłam, żeby pojechała z nami. Quote
Kinia1984 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='emilak']gdzie ja mam podrzucić karmę i jaką?? gdzie trzeba przewieść szczeniaki??[/QUOTE] szczeniaki trzeba przewiezc do warszawy do centrum...a z karma to ja nie wiem... Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='emilak']gdzie ja mam podrzucić karmę i jaką?? gdzie trzeba przewieść szczeniaki??[/QUOTE] gdize mieszkasz? Quote
emilak Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 mieszkam w Warszawie- na Woli, ale pracuję w Wołominie tam gdzie Kinia1984:) Quote
Gryzelda Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jeśli chcecie karmę możecie przywieść do mnie bezpośrednio. Czy jechać dziś lub jutro z wami po psy?? Quote
Aga-33-76 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Negri_2008']Telefon mi nie padł, ale nie mam w budynku w którym pracuję zasięgu i prawie nigdy nie mogę dokończyć rozmowy. :shake::angryy: Aga- dzięki że się odzwałaś. :loveu: Mamy transport na jutro wieczór. Więc może niech już tak zostanie bo Laurę tez już na jutro poprosiłam, żeby pojechała z nami.[/QUOTE] Ok. ok. Ale jakby co, to od jutra jestem w pełni dostępna. Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Gryzelda']Jeśli chcecie karmę możecie przywieść do mnie bezpośrednio. Czy jechać dziś lub jutro z wami po psy??[/QUOTE] Chyba się wszyscy nie zmieścimy :evil_lol:;) Ustalmy jeszcze, jaką karmę powinny jesc dzieciaki. Kinia - a Ty zabierasz tego jednego szczeniorka, prawda? Quote
Gryzelda Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Czyli mam się przygotować na wizytę 3 psów i ile osób ?? Chcecie podpisać ze mną jakąś umowę ? Czy przywieziecie mi od razu smycze i obroże lub szelki ? Obraczus ma do mnie nr tel. w razie czego dzwońcie. Quote
emilak Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Gryzelda, mogłabyś mi podać na pw swój nr tel i adres, podrzucę któregoś dnia karmę, wcześniej oczywiście zadzwonię do Ciebie Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ok, super, że wszystko idzie ku lepszemu. :) Negri karmę... chmmm może by im gotowac ryż i mieszac z puszkami albo suchym?? Quote
Recommended Posts