Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Transporterek mial być odebrany w piątek.

Szczeniory trzeba przywieźć do koleżanki - Warszawa (centrum)...
Tak jak napisałam wcześniej trzeba przywieźć również karmę, miseczki, obróżki i smyczki...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc
To ja jestem koleżanką obraczus87.
W związku z DT zalogowałam się na dogomani.
Mój mąż odebrał kontenerek w piątek i przywiózł do domu.
Jutro mogą do mnie przyjechać maluchy ale proszę o smycze i obroże lub szelki oraz karmę lub coś co będą małe jadły.
Kupiłam wczoraj 4 miski dla nich.
W jakich godzinach mam się spodziewać malców?
Mogę pojechać jako pomoc w łapaniu psin.

Posted

Przepraszam , bo pewnie gdzieś już to było napisane ale ciężko mi przebrnąć przez wszystkie strony.
Gdzie dokładnie malce przebywają?
W Warszawie gdzieś czy dalej?
I czy jest szansa na jakiś szampon albo najlepiej fiprex?
Ja już jestem przygotowana na przyjazd zwierzyńca.

Posted

Nie jest dobrze na dworze zimno w nocy jak cholera te maluszki i mama muszą szybko stamtąd zniknąć ale nie mam pomysłu gdzie . Najlepszy byłby DT darmowy bo na tyle psiaków nie udźwigniemy płatności .

Allegro powinno dziś ruszyć ale tutaj to Isadorka wie dokłądnie kiedy . mam nadzieję , że z ogłoszeń będzie ruch .

Posted

Gryzelda na razie osoba , któa deklarowałą transport milczy w sensie ciężko się z Nią skontaktowac ale być może w pracy nie może gadać czkemay na razie .

Tak myślę co do jedzenia kupujemy bo chyba to musi pojechać z psiakami na DT tzn do Gryzeldy bo TZ Kini powiedział , że maluszek naje się razem z jego dwoma psiuniami więc luzik .

Może by tak zawieźć jakiegoś Chappi tam i dac komuś normalnemu kto będzie karmil te psiunie co tam zostana .

Wiecie ja to mam taką nadzieję , że uda się tam z kims dogadać i może ktoś weźmie psiunie na przetrzymanie a my byśmy dali karmy na zapas co ? Trzymam kciukasy moze me marzenie się spełni .

Posted

[quote name='Laura1108']Gryzelda na razie osoba , któa deklarowałą transport milczy w sensie ciężko się z Nią skontaktowac ale być może w pracy nie może gadać czkemay na razie .

Tak myślę co do jedzenia kupujemy bo chyba to musi pojechać z psiakami na DT tzn do Gryzeldy bo TZ Kini powiedział , że maluszek naje się razem z jego dwoma psiuniami więc luzik .

Może by tak zawieźć jakiegoś Chappi tam i dac komuś normalnemu kto będzie karmil te psiunie co tam zostana .

Wiecie ja to mam taką nadzieję , że uda się tam z kims dogadać i może ktoś weźmie psiunie na przetrzymanie a my byśmy dali karmy na zapas co ? Trzymam kciukasy moze me marzenie się spełni .[/QUOTE]

Czy coś już wiadomo w sprawie transportu? Negri_2008 dzwoniła do mnie, ale chyba padł jej telefon :-(. Jeśli sprawa nie jest załatwiona, to mogę pozmieniać plany na dziś i przewieźć piesiaczki.

Posted

[quote name='emilak']gdzie ja mam podrzucić karmę i jaką??
gdzie trzeba przewieść szczeniaki??[/QUOTE]

szczeniaki trzeba przewiezc do warszawy do centrum...a z karma to ja nie wiem...

Posted

[quote name='Aga-33-76']Czy coś już wiadomo w sprawie transportu? Negri_2008 dzwoniła do mnie, ale chyba padł jej telefon :-(. Jeśli sprawa nie jest załatwiona, to mogę pozmieniać plany na dziś i przewieźć piesiaczki.[/QUOTE]
Telefon mi nie padł, ale nie mam w budynku w którym pracuję zasięgu i prawie nigdy nie mogę dokończyć rozmowy. :shake::angryy:

Aga- dzięki że się odzwałaś. :loveu:

Mamy transport na jutro wieczór. Więc może niech już tak zostanie bo Laurę tez już na jutro poprosiłam, żeby pojechała z nami.

Posted

[quote name='emilak']gdzie ja mam podrzucić karmę i jaką??
gdzie trzeba przewieść szczeniaki??[/QUOTE]

szczeniaki trzeba przewiezc do warszawy do centrum...a z karma to ja nie wiem...

Posted

[quote name='Negri_2008']Telefon mi nie padł, ale nie mam w budynku w którym pracuję zasięgu i prawie nigdy nie mogę dokończyć rozmowy. :shake::angryy:

Aga- dzięki że się odzwałaś. :loveu:

Mamy transport na jutro wieczór. Więc może niech już tak zostanie bo Laurę tez już na jutro poprosiłam, żeby pojechała z nami.[/QUOTE]

Ok. ok. Ale jakby co, to od jutra jestem w pełni dostępna.

Posted

[quote name='Gryzelda']Jeśli chcecie karmę możecie przywieść do mnie bezpośrednio.
Czy jechać dziś lub jutro z wami po psy??[/QUOTE]

Chyba się wszyscy nie zmieścimy :evil_lol:;)

Ustalmy jeszcze, jaką karmę powinny jesc dzieciaki.

Kinia - a Ty zabierasz tego jednego szczeniorka, prawda?

Posted

Czyli mam się przygotować na wizytę 3 psów i ile osób ??
Chcecie podpisać ze mną jakąś umowę ?
Czy przywieziecie mi od razu smycze i obroże lub szelki ?
Obraczus ma do mnie nr tel. w razie czego dzwońcie.