__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Talcott napisał(a):Słusznie i naukowo! Smoki są od strzeżenia Księżniczek:diabloti: :diabloti: Taaaa.... takiego smoka musimy też znaleźć dla Mani :p oby to był ten piątkowy smok :diabloti: Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Oj tak! tak! trzymam kciuki za Manię!:loveu::loveu: Quote
monika55 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Bawily sie swietnie, a ja co? Zostawily choc łyczek?:razz: Nie mialam wieczorem dogo.:angryy: Quote
Talcott Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :kaffee_2::kaffee_2:To trzeba świeżutkie:lol: Quote
monika55 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Pokomplikowalo sie wszystko. Mania troche chora / o czym nie wiedzialam/Shanti miala wolne, a inni pracownicy nie raczyli zawiadomic. Powiadomilam pana o tym. Zjawil sie natychmiast w schronisku z zona i mala swoja sunia.Niestety Mania ruszyla z zebami na mala. Pan jednak sie wystraszyl i odjechali z inna bardzo potrzebujaca bida. Tak ze znowu stoimy w miejscu. Mania musi miec porzadne DT, z czlowiekiem, ktory sobie z nia poradzi i wyprowadzi na ludzi. Quote
Talcott Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A co jej jest????:-( Niestety Mania musi pewnie mieć człowieka dla siebie:-( Quote
Talcott Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ojeju!!!!!to się może źle skończyć - po domu - buda:placz: Quote
lika1771 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Trzeba myslec nad dt bo sie znowu zamknie Quote
monika55 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Mysle, mysle. Jeden u nas odpada bo trojka malych dzieci. Jak najszybciej sprawdze drugi. Wiecej chetnych nie mamy. Quote
leni356 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Trzeba szukać domku bez innych zwierzaków może, choć z Blacky się dogadywały przecież Quote
monika55 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Leni, tak naprawde to nie wiemy czy sie dogadywaly. Na pewno musi byc dom bez zwierzakow, dzieci i z madrym czlowiekiem. Tylko gdzie taki znalezc. I jeszcze szybko. Quote
shanti Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A jesteście pewne, że się dogadywały? Zaczynam watpić. Mańka ma naprawdę krnąbrny i zadziorny charakter. Potrzebuje kogoś stanowczego. Państwo z tych, co to by całe schronisko przygarnęli, ale niestety lekko sie przerazili reakcja Mańki. Mańka nie przejawia stresu, raczej chce wszystkie psiaki ustawiac. Rozmawiałam z państwem długo i to ja zdecydowałam, że ona sie tam nie nadaje. Ludzie cudowni, ale za miękcy, szczególnie Pani, a to ona głównie zajmowała by się psiakami. To osoba do rozpieszczania, nie do wychowywania. Quote
leni356 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Niestety pewni niczego nie jesteśmy, ale w schronie w Katowicach siedziały w jednym boksie - albo mi się coś wydawało. Może Blacky była uległa względem psów. Nie traćmy nadziei, znajdują się domki i dla krnąbrnych psów. A która sunia pojechała z państwem? dobrze że choć jednej biedaczce się udało Quote
zerduszko Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 shanti napisał(a):A jesteście pewne, że się dogadywały? A czemu nie? Moja mix sznupka też nienawidzi innych psów, a z druga moją suką baaardzo uległą i delikatną nie było ani 1 sprzeczki, ja się w sumie nie wysilałam. I to "sznupka" była rezydentką. Kurde.... co tu zrobić. Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ale przecież u wiewiórki żyła z innymi suczkami - jakby się rzucała z zębami na nie to by było wiadomo chyba nie? to pewnie stres, ale lepiej dom bez psów, albo z ludźmi z doświadczeniem co sznaucerowe ciotki moga pomóc jak nie ma domów tymczasowych :( Quote
agrabcia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To się porobiło. Allegro napewno miała, ale czy jeszcze aktualne? Quote
Recommended Posts