Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talcott napisał(a):
Słusznie i naukowo! Smoki są od strzeżenia Księżniczek:diabloti:

:diabloti: Taaaa.... takiego smoka musimy też znaleźć dla Mani :p oby to był ten piątkowy smok :diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokomplikowalo sie wszystko. Mania troche chora / o czym nie wiedzialam/Shanti miala wolne, a inni pracownicy nie raczyli zawiadomic. Powiadomilam pana o tym. Zjawil sie natychmiast w schronisku z zona i mala swoja sunia.Niestety Mania ruszyla z zebami na mala. Pan jednak sie wystraszyl i odjechali z inna bardzo potrzebujaca bida. Tak ze znowu stoimy w miejscu. Mania musi miec porzadne DT, z czlowiekiem, ktory sobie z nia poradzi i wyprowadzi na ludzi.

Posted

A jesteście pewne, że się dogadywały?
Zaczynam watpić. Mańka ma naprawdę krnąbrny i zadziorny charakter. Potrzebuje kogoś stanowczego. Państwo z tych, co to by całe schronisko przygarnęli, ale niestety lekko sie przerazili reakcja Mańki.
Mańka nie przejawia stresu, raczej chce wszystkie psiaki ustawiac. Rozmawiałam z państwem długo i to ja zdecydowałam, że ona sie tam nie nadaje. Ludzie cudowni, ale za miękcy, szczególnie Pani, a to ona głównie zajmowała by się psiakami. To osoba do rozpieszczania, nie do wychowywania.

Posted

Niestety pewni niczego nie jesteśmy, ale w schronie w Katowicach siedziały w jednym boksie - albo mi się coś wydawało. Może Blacky była uległa względem psów. Nie traćmy nadziei, znajdują się domki i dla krnąbrnych psów.
A która sunia pojechała z państwem? dobrze że choć jednej biedaczce się udało

Posted

shanti napisał(a):
A jesteście pewne, że się dogadywały?

A czemu nie? Moja mix sznupka też nienawidzi innych psów, a z druga moją suką baaardzo uległą i delikatną nie było ani 1 sprzeczki, ja się w sumie nie wysilałam. I to "sznupka" była rezydentką.
Kurde.... co tu zrobić.

Posted

ale przecież u wiewiórki żyła z innymi suczkami - jakby się rzucała z zębami na nie to by było wiadomo chyba nie? to pewnie stres, ale lepiej dom bez psów, albo z ludźmi z doświadczeniem

co sznaucerowe ciotki moga pomóc jak nie ma domów tymczasowych :(