Kasik13 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 asiuniap, Wiktor będzie w piątek na Żółtych Stronach GW ? Bo jakby co, to trzeba wysłać do jutra ogłoszenie. Mogę wysłać wieczorkiem sms'a. Masz jakiś obcykany tekst ? Wczoraj porozwieszałam trochę ogłoszeń na UW. Jutro też porozwieszam na Starówce. No kurcze, musi się coś ruszyć w końcu.. Quote
Kasik13 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Próba czy działa banerek (jestem świeżutka w tych sprawach, więc może się nie śmiać ;-) Quote
asiuniap Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Kasik ja już wysłałam 3 smsy do żółtych na piątek. Mam potwierdzenie na wszystkie 3 :mad: Wychodzi na to, że kolejny psiak dzięki Wiktorowi znalazł dom.... Quote
gdgt Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 asiuniap napisał(a): Wychodzi na to, że kolejny psiak dzięki Wiktorowi znalazł dom.... jaki? jaki? a może polecisz komus słodką tusię? :razz: Quote
joannal Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Wiktorek jest dzisiaj we wrocławskiej GW, trochę zredagowali moje ogłoszenie, pewnie zbyt długie było, ale zachowali sens. Quote
asiuniap Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 gdgt napisał(a):jaki? jaki? a może polecisz komus słodką tusię? :razz: Agnieszka, akurat był popyt na szczeniaka. Jak rozwieszałam plakaty o Wiktorze, podeszła DO MNIE DZIEWCZYNA, POSŁUCHAŁA O wIKTORKU, WYPYTAŁA O WIELKOŚĆ, WIEK ITD, I STWIERDZIŁA, ŻE ONA W ZASADZIE SZUKA SZCZENIAKA. wZIĘŁAM NAMIARY I NAPRAWDOPODOBNIEJ TFU, TFU, sZPRYCHA OD ASIF1 POJEDZIE W NIEDZIELĘ DO NOWEGO DOMU. o tUSI PAMIĘTAM. Łomatko, włączył mi się caps lock. Wybaczcie, ale nie będę przepisywać. Jedna starsza pani była zainteresowana Wiktorem, niestety jej piesek, który niedawno odszedł był mały, ważył 10 kg, a Wiktor jest dla niej za duży. Znów mam chętną na małego psa w średnim wieku... A co z Wiktorem??????????????????????????????????? Quote
joannal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Nie, no Wiktorek to tak jak szczęśliwy amulet dla innych psiaków :loveu: Tylko sam bidny coś nie ma szczęścia Quote
gdgt Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 asiuniap napisał(a): Znów mam chętną na małego psa w średnim wieku... Tusia? :evil_lol: eh ten Wiktor...może ktoś zadzwoni z ogłoszenia? może go źle reklamujemy - nie piszemy, że jest piękny, fajny, młody? Quote
Kasik13 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ja porozwieszałam wczoraj plakaty na UW, a dzisiaj moj chlopak z siostrą obwieszą Pragę. Ja stoją finanse Wiktora ? Do kiedy ma zapewniony hotel ? W przyszłym tygodniu, oby nie trzeba już było, znowu porozwieszam... Z moich znajomych, tych, którzy żadnego psiaka nie mają, nikt nie chce Wiktora, ba, w ogóle psa - za duży kłopot !!! Bez komentarza... Quote
joannal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Z moimi znajomymi to samo, też nie chce mi sie tego komentować :placz: :placz: :placz: Quote
asiuniap Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Asiu, nikt nie dzwonił z wrocławskiej wyborczej :puppydog: Zresztą od długiego czasu już nikt nie dzwoni. Kasik dzięki za plakatowanie. Wiktor ma zapłacony hotel do końca maja. Gdgt, wyślę Ci dziś maila, ale trochę później. Quote
joannal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dziś też jest. A może ja złe zdjęcie dałam. Dałam te jak obgryza patyk. Może powinnam dać te pierwsze?? Quote
brazowa1 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Wiktor,trzymaj sie!Jeszcze troche i ktos cie pokocha! Quote
asiuniap Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Wiktor jest na żółtych stronach. Wszystkie 3 ogłoszenia są jak trzeba. Cisza w eterze... Quote
gdgt Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 dziś na zółtychstronach wiktorka nie ma, no chyba że to ja niedowidzę... aha, no czyli jednak ja niedowidzę... a możesz mi podać jaki tam jest kod? WFC? i ile kosztuje taki sms? Quote
asher Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Asia, a ja słyszałam, że jedna pani dzięki Wiktorkowi zaadoptowała jakiegoś psiaka z Legionowa? :hmmmm: Quote
patch75 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 sluchajcie, podajcie mi wszystkie instrukcje jak wyslac takiego sms'a, numer, ja moge wymyslec tresc, chyba , ze macie cos . wysle go jak najpredzej, trzeba 'zintensyfikowac sily':mad: postaram sie cos jeszcze wymyslec a moze ktos ma zdjecie Wiktora na komputerze? bo moze sie przydac, np. dop Allegro, ogloszenia. najlepiej te pierwsze, gdzie jest taki smutny i sie przytula do drugiego psa. Quote
gdgt Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 patch75 napisał(a): a moze ktos ma zdjecie Wiktora na komputerze? bo moze sie przydac, np. dop Allegro, ogloszenia. najlepiej te pierwsze, gdzie jest taki smutny i sie przytula do drugiego psa. te zdjęcia znajdziesz na tym wątku, wiem, że jest dużo do przeglądania, ale to zdjęcie o którym piszesz powinno byc na pierwszej stronie wątku. Quote
asiuniap Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Gdgt jest w dziale Przygarnij mnie czy coś takiego. Dałam tam, bo chciałam żeby 3 ogłoszenia szły jedno za drugim, ponieważ tam mało ludzi się ogłasza udało się, żeby 2 ogł. były w ten sposób :evil_lol: Asher, to nie jeden psiak, którego Wiktor naraił ludziom. Tak. Szprycha z Legionowa jutro będzie w swoim domu. Patch, zdjęcia wyślę Ci mailem, chociaż można je pobrać od Supergogi z allegro. Supergoga dziękuję . Quote
gdgt Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='asiuniap']Gdgt jest w dziale Przygarnij mnie czy coś takiego. Dałam tam, bo chciałam żeby 3 ogłoszenia szły jedno za drugim, ponieważ tam mało ludzi się ogłasza udało się, żeby 2 ogł. były w ten sposób :evil_lol: a możesz podac dokładne instrukcje krok po kroku? bo mi nigdy nie wychodzi z tymi ....... smsami Quote
evita. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='asiuniap']Gdgt jest w dziale Przygarnij mnie czy coś takiego. Dałam tam, bo chciałam żeby 3 ogłoszenia szły jedno za drugim, ponieważ tam mało ludzi się ogłasza udało się, żeby 2 ogł. były w ten sposób :evil_lol: Właśnie czytam Wyborczą i patrzę a tu 3 ogłoszenia pasujące do Wiktorka i ten sam numer telefonu :lol: Asiuniap- świetny pomysł :evil_lol: Gdgt jeśli chodzi Ci o instrukcję dawania ogłoszeń za Żółte strony to wygląda to mniej więcej tak: 1. Wpisujesz kod rybryki, w której chcesz zamieścić ogłoszenie - kody: WFC -dot. rubryki człowiek czeka na psa WFP- dot. rubryki pies czeka na człowieka WFK- dot. rubryki człowiek czeka na kota WFN- dot. rubryki kot czeka na człowieka WFO- dot. rubryki kto przygarnie 2. Po wpisaniu odpowiedniego kodu rubryki robisz spację i wpisujesz treśc swojego ogłoszenia (max. 140 znaków liczonych ze spacjami i kodem). Wysyłasz SMSa i jeśli wszystko jest OK dostaniesz odpowiedź, że treśc Twojego ogłoszenia została zaakceptowana. Koszt SMSa 2,44 z vat. P.S. Żeby ogloszenie ukazało się w piątek SMSa należy wysłać najpoźniej w środę do 16.00. P.S Numer, na który wysyłamy SMSa to 72007 Quote
Recommended Posts