Kasik13 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Czy ja tez moglabym dostac plakacik ? Podrukuje i porozwieszam, bo moj to juz sie chyba przejadl w okolicach UW.. Quote
evita. Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Nie mam czasu teraz przeglądać całego wątku więc pytam- gdzie Wiktorek był ogłaszany w internecie ? Quote
asiuniap Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='evita.']Nie mam czasu teraz przeglądać całego wątku więc pytam- gdzie Wiktorek był ogłaszany w internecie ? Evita, Wiktor był już wszędzie :cool1: , cobesco o to dbała, ale teraz byc może już ogłoszenia się przeterminowały. Jakbyś mogła powstawiac go tam, gdzie możesz byłoby super :cool3: Asher, Gdgt, dziękuję Wam za plakaty :loveu: Asiu, oba są super. Uważam, że trzeba rozwieszać różne wersje (Gdgt zriobiła zgrabny plakacik w A5). Bardzo Wam dziękuję. Byłam dziś u Wiktorka. On nie jest stary, na mój nos. Ma piękne białe ząbki. Jest bardzo kontaktowy, przytulaśny, nawet daje łapę do 1/4 wysokości :evil_lol: , zrobiłam mu fotki, tylko nie mam pojęcia jak je wgrać na kompa. Zaraz zabiorę się za poszukiwanie kabla... W Wyszogrodzie ma bardzo fajnie, dużo przestrzeni, zieleni, widać, że dobrze się tam czuje, tylko domu wciaż brak... Ta pani, która była u niego wczoraj napisała mi, że nie decyduje się na adopcję. Quote
Legion23 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Jeśli chcecie, to mogę umieścić plakacik(i) u siebie na stronce, gdzie ma być taki właśnie zbiór plakatów psów do adopcji; jeśli tak to proszę o pw :) mogę tam wrzucić wszelkie plakaciki, jakie kto ma, nie tylko Wiktora - z takim zamiarem robiłem tę podstronę ;) Quote
joannal Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Wiktorku taki jesteś podobny do mojego Vinciego, bardzo żałuję, że mój mąż nie zgodzi się na żadnego więcej czworonoga :placz: . Quote
joannal Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Dzień dobry Wikusiu, codziennie jest nowa nadzieja na to że ktoś kochany Cię zauważy :cool3: Quote
gdgt Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 na dniach sggwu w sobotę będę rozdawać ulotki o wiktorku Quote
gdgt Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 ale w ograniczonej iloście ze względu na moją biedną drukarkę... Quote
joannal Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No pewnie, że się nie chowa nie może się chować!! Wiktorku !! Quote
asiuniap Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 1. Drukarka mi padła i nie mogłam drukować plakatów. 2. Diabeł ogonem nakrył kabel do przegrywania z aparatu na kompa i właśnie idę kupić nowy :shake: 3. Nikt się nie odzywa, oprócz pani, która chciała namówić znajomego na przygarnięcie Wiktorka po śmierci swojego psa, ale nic z tego. Czyli dalej doopa blada.:flaming: Dzięki, że jesteście kochane moje :buzi: Quote
brazowa1 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Wiktor podaj lapke ciotce,idziemy na pierwsza strone. Quote
joannal Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Wiktorku gdzie sie podziałeś, miałeś okupować pierwszą stronkę!!! Quote
asiuniap Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Kasik 13 i Legionku zaraz wysyłam Wam 4 wersje a co! plakatów Wiktorka. Dzięki Gdgt i Asher :loveu: Quote
joannal Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Asiuniap a czy Wiktorek nie dorobił sie jeszcze banerka??? Quote
asiuniap Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Wiktuś nie ma banerka. Pytałam kiedyś kto to robi, ale się nie doczekałam odpowiedzi :niewiem: nNie mogę wgrać zdjęć, bo kabel chyba jest felerny. Quote
gdgt Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 joannal napisał(a):Asiuniap a czy Wiktorek nie dorobił sie jeszcze banerka??? bardzo prosimy o banerek!!! bo ja mam tylko taki zapozyczony... Quote
asher Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Asiu, ja mam akbelek, ale do komórki (a i tak nie umiem z niego korzystać ;) ). Nie wiem, czy by pasował... :niewiem: Quote
asiuniap Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Nosz kuźźźźwa mać! Jakiś ordodoksyjny esteta grasuje w okolicach Lasu Kabackiego. Zrywa f*** plakaty. Ja rozumiem, że mogą mu przeszkadzać, ale skoro jest taki porządnicki to niech wyrzuca je do kosza, a nie rzuca na ziemię, fafluśniak pieprzony :2gunfire: Quote
gdgt Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja jutro postaram się być na podzamczu koło 12. z plakatami wiktorka oczywiście. Quote
asher Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 asiuniap napisał(a):Nosz kuźźźźwa mać! Jakiś ordodoksyjny esteta grasuje w okolicach Lasu Kabackiego. Zrywa f*** plakaty. Ja rozumiem, że mogą mu przeszkadzać, ale skoro jest taki porządnicki to niech wyrzuca je do kosza, a nie rzuca na ziemię, fafluśniak pieprzony :2gunfire:Hahaha, witaj w klubie wkur***ionych na debili :lol: To co, zaczajamy się? :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts