Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdgt napisał(a):
23 kwietnia odbywa się na polach mokotowskich dzień ziemi. Stanę i będę rozdawać ulotki o wiktorku. Jesli rozdam ich 50, to na pewno ktoś się znajdzie, kto będzie chciał nam jakoś pomóc.
Asiu, jeśli chcesz zmienić ogłoszenie do GW, to pamiętaj, że trzeba to zrobić do jutra!

Wow. Super pomysł :crazyeye: :cool3:
Wyślę jutro ogłoszenie, choć już wydaje mi się to bez sensu...

Posted

Ja niestety nie :shake:
23 kwietnia biore udzial w akcji adopcyjnej w Fabryce Trzciny (zalozylam o tym watek na dogo). Bede musiala jechac po dwa psy, potem odwozic, nie dam rady. Przepraszam.
Zaraz daje ogloszenie.

Posted

Dwa tygodnie temu rozwieszalam plakaty Wiktora na UW i okolicach. W ta srode moge znowu. Patch75, moglabys mi przeslac swoj ? Zobacze, ktory ladniejszy :cool3::cool3: albo najlepiej porozwieszam obydwa.

Posted

Właśnie wrtóciłam z trasy. Moje ogłoszenie nie ukazało się w GW pomimo potwierdzenia. Jestem chora, w niedzielę musze wziąć udział w akcji adopcyjnej w Fabryce Trzciny (obiecałam wcześniej), Aga jak dam radę, pojawię się na Polach. Napisz gdzie to jest. Zresztą mam Twój telefon, zadzwonię.
Tak ogólnie mam wszystkiego dość...

Posted

asiuniap napisał(a):
Moje ogłoszenie nie ukazało się w GW pomimo potwierdzenia.

mi się to zdarza notorycznie...

asiuniap napisał(a):
Aga jak dam radę, pojawię się na Polach. Napisz gdzie to jest. Zresztą mam Twój telefon, zadzwonię.

jak nie dasz rady, to się nic nie stanie, bo ja będę tam cały dzień bo mieszkam tuż obok, a chcę rozdać ulotki o jeszcze dwóch innych psach, no i pokazać moją najnowszą rezydentkę Tusię, która też szuka domku...
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1531542#post1531542

Pola Mokotowskie znajdują się na Górnym Mokotowie pomiędzy Aleją Niepodległości a ul. Żwirki i Wigury.

ja też poproszę plakacik na adres [email protected]

Posted

sluchajcie,nie mam jak wyslac plakatu mailem, tylko poczta, sklecilam go z wydrukowanych zdjec, informacji, itp. byc moze spotkam sie z Kasik, i jej moge dac osobiscie, albo jak ktos, wysle poczta. albo moge zostawic gdzies w Warszawie 29 kwietnia w nastepna sobote.
nie mam skanera, aby zeskanowac i wyslac mailem, chyba ze istenieje jakis inny sposob? pozdrowienia:)

Posted

dziś rozdałam bardzo dużo ulotek o wiktorku na dniu ziemi. Niestety, znikome zainteresowanie. Napisałam na ulotce, by jej nie wyrzucać, bo może jakiś znajomy/sąsiad zastanawia się nad przygarnięciem psa... Ale czy to coś da?
Naprawdę, liczyłam na większe zainteresowanie...

Posted

Asiu, KONIECZNIE podrzuć mi jak najszybiej jedną sztukę plakatu Wiktora :cool3: Napisze tylko tyle, że chcę go komuś zareklamować, a nuż będzie to właśnie TEN dom? :kciuki: