Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evita.']Nie mam czasu teraz przeglądać całego wątku więc pytam- gdzie Wiktorek był ogłaszany w internecie ?

Evita, Wiktor był już wszędzie :cool1: , cobesco o to dbała, ale teraz byc może już ogłoszenia się przeterminowały. Jakbyś mogła powstawiac go tam, gdzie możesz byłoby super :cool3:
Asher, Gdgt, dziękuję Wam za plakaty :loveu: Asiu, oba są super. Uważam, że trzeba rozwieszać różne wersje (Gdgt zriobiła zgrabny plakacik w A5). Bardzo Wam dziękuję.

Byłam dziś u Wiktorka. On nie jest stary, na mój nos. Ma piękne białe ząbki. Jest bardzo kontaktowy, przytulaśny, nawet daje łapę do 1/4 wysokości :evil_lol: , zrobiłam mu fotki, tylko nie mam pojęcia jak je wgrać na kompa. Zaraz zabiorę się za poszukiwanie kabla... W Wyszogrodzie ma bardzo fajnie, dużo przestrzeni, zieleni, widać, że dobrze się tam czuje, tylko domu wciaż brak...
Ta pani, która była u niego wczoraj napisała mi, że nie decyduje się na adopcję.

Posted

Jeśli chcecie, to mogę umieścić plakacik(i) u siebie na stronce, gdzie ma być taki właśnie zbiór plakatów psów do adopcji; jeśli tak to proszę o pw :)
mogę tam wrzucić wszelkie plakaciki, jakie kto ma, nie tylko Wiktora - z takim zamiarem robiłem tę podstronę ;)

Posted

1. Drukarka mi padła i nie mogłam drukować plakatów.
2. Diabeł ogonem nakrył kabel do przegrywania z aparatu na kompa i właśnie idę kupić nowy :shake:
3. Nikt się nie odzywa, oprócz pani, która chciała namówić znajomego na przygarnięcie Wiktorka po śmierci swojego psa, ale nic z tego.
Czyli dalej doopa blada.:flaming:

Dzięki, że jesteście kochane moje :buzi:

Posted

joannal napisał(a):
Asiuniap a czy Wiktorek nie dorobił sie jeszcze banerka???

bardzo prosimy o banerek!!! bo ja mam tylko taki zapozyczony...

Posted

Nosz kuźźźźwa mać!
Jakiś ordodoksyjny esteta grasuje w okolicach Lasu Kabackiego. Zrywa f*** plakaty. Ja rozumiem, że mogą mu przeszkadzać, ale skoro jest taki porządnicki to niech wyrzuca je do kosza, a nie rzuca na ziemię, fafluśniak pieprzony :2gunfire:

Posted

asiuniap napisał(a):
Nosz kuźźźźwa mać!
Jakiś ordodoksyjny esteta grasuje w okolicach Lasu Kabackiego. Zrywa f*** plakaty. Ja rozumiem, że mogą mu przeszkadzać, ale skoro jest taki porządnicki to niech wyrzuca je do kosza, a nie rzuca na ziemię, fafluśniak pieprzony :2gunfire:
Hahaha, witaj w klubie wkur***ionych na debili :lol:
To co, zaczajamy się? :mad: :diabloti: