wikuwiku Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kazan obym nie musiał poznawać Cie na akcji w SCC, wolałbym widzieć Cię na fotce z nowym Panem/Panią. Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ludzie, właśnie, co z ogłoszeniami??? ja zaraz robię szczylom u Ola la, niech tu ktoś zrobi :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kisiaraf napisał(a):Ja poogłaszam:loveu: Dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kisiaraf Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [FONT=Verdana]Kazanku bardzo proszę ogłoszenia:[/FONT] [FONT=Verdana]nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Verdana]kupiepsa.pl [/FONT] [FONT=Verdana]adopcje.org [/FONT] [FONT=Verdana]eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Verdana]przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Verdana]katowice.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Verdana]kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Verdana]kokosy.pl[/FONT] [FONT=Verdana]pineska.pl[/FONT] [FONT=Verdana]katowiceslask.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Verdana]gieldaogloszen.pl[/FONT] [FONT=Verdana]spacerek.net[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]rozglos.net[/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana]petworld.pl[/FONT] [FONT=Verdana]petsy.pl[/FONT] [FONT=Verdana]adopcjepsow.org[/FONT] [FONT=Verdana]e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Verdana]Teraz tylko trzymać kciukasy. Jotka jak będziesz mieć chwilunie wrzuć na pierwszą stronę. [/FONT] Quote
amikat Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Biedak malutki . Zacznie sie nwe dobre życie Kazanku! Teraz tylko Będzie lepiej :roll: Quote
amikat Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ada-jeje napisał(a):Dlaczego nie zlozylyscie doniesienia do prokuratury o znecanie sie nad zwierzetami, to sa sytuacje ktore powinni byc naglasniane, i byc edukacja i nauczka dla innych, ze zwierze nie jest rzecza, ze taki czyn podlega ukaraniu. :angryy: Po to jestesmy, po to powstala organizacje. Dlatego bo odebrania psa było najważniejsze a to są ludzie prości zeby nie powiedzieć CIEMNI. Oni nawet nie wiedza ze źle robią. Nadmieniam ze żadne prawo w Polsce nie zabrania trzymania psa na łańcuchu. Niestety..... Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 W Polsce prawo nie zabrania "humanitarnego" zabicia psa, jak się okazało w sprawie smalcownika...to pewnie trzymanie na łańcuchu w ogóle nie jest dla NICH niczy złym.. Nawet nie wiem kogo do tych NICH zaliczyć... Zgroza.. Quote
Glutofia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To prawda. Dzięki temu ciągle mamy co robić...niestety Quote
amikat Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 I niestety jeszcze długo będziemy mieć zajęcie.... Jak dla mnie szkoda marnować energii na walkę w sądach w sprawach z góry przegranych Quote
_Mona Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 zaznaczam wątek i obiecuję także pomóc... zrobię ogłoszenia Kazana do powieszenia ... Quote
Glutofia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Bardzo chciałabym aby mu sie udało, dośc juz na tym łańcuchu wysiedział taki fajny psiak.. Quote
klaudiaaa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Podnosze i zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/f99/wielki-bazar-bluzki-bluzy-spodnie-spodniczki-zbieramy-na-fundacje-s-o-s-do-30-10-09-a-172144/ Oryginalne ubrania:NIKE, PUMA, ADIDAS!! Quote
BoUnTy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wszędzie przystłaczająca cisza...:placz: Quote
amikat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wiem ze Kazan ma biegunkę od wczoraj. Zawożę mu dobrą karmę - eukanuba z ryzem i jagnieciną - może się uspokoi Quote
Glutofia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kazanku kończ z tą biegunką i do domu!! do domuu!! Quote
jotka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Czy ogladał go jakiś wet? Co się kundlowi przyplątało! Quote
jotka Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Dzisiaj się dowiedziałam, ze Kazan ma kaszel kenelowy! Jak wyadoptować chorego psa, który nie jest gwiazdą medialną? Kazanowi jest konieczny tymczas! Kto pomoże? Quote
Recommended Posts