Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiec tak jak zrozumialam jest transpoort dla suni ze schronu do rehabilitacji.
Ihabe wroc szybko do zdrowia:)
Czy szukaćie miejsca, gdzie sunia moglaby byc na czas rehabilitacji?

Posted

Doda jak nikt inny nie zobowiąże się jechać to ustaliłam z ihabe ,że ja pojadę po małą do Gliwic do schroniska. Na czas rehabilitacji napewno sunia musi być w DT w Katowicach, ponieważ zabiegi są w Katowicach.
Jutro ustale z ihabe czy będzie u niej na DT czy ja mam ją do siebie zabrać? napewno mile widziany był by każdy DT ....ktoś kto był by z małą przez cały czas , oczywiscie w miarę możliwości.

Posted

_Mona napisał(a):
Doda jak nikt inny nie zobowiąże się jechać to ustaliłam z ihabe ,że ja pojadę po małą do Gliwic do schroniska. Na czas rehabilitacji napewno sunia musi być w DT w Katowicach, ponieważ zabiegi są w Katowicach.
Jutro ustale z ihabe czy będzie u niej na DT czy ja mam ją do siebie zabrać? napewno mile widziany był by każdy DT ....ktoś kto był by z małą przez cały czas , oczywiscie w miarę możliwości.

NO ale z tego co pamietam juz bylo ustalone ze Mala jedzie do Ihabe na DT na czas rehabilitacji..czy cos sie zmienilo???:crazyeye::crazyeye:NA jakie konto mam wysylkac pieniazki obiecane 30 zł??Ihabe konto jakby co- to mam- tylko napiszcie- bo juz bym wplacila....

Posted

No jest ustalone tak na szybko , że do mnie. Tylko, że u nas sunia bedzie do 15.00 każdego dnia sama aż wróci córka ze szkoły. Ja i mąż pracujemy do 16.30, odbieramy małego z przedszkola i wracamy do mdomu około 17.00, szybko coś zjeść i z malą na rehab. Damy radę tylko czy sunia nie bedzie piszczała i nie bedzie się czuła samotnie? Bedzie musiała byc w klatce kenelowej, nie ufam MOIM PSIAKOM . Nie chciałabym aby jej cos się stało gdy nas nie będzie.

Posted

Jasza napisał(a):
Cholerka...ja nie!!
Mój mąż nie zdał czwarty raz prawa jazdy!!!
Niech to...
Iwona, napisz do Maciaszka, ona ma namiary na Clexa, ktory deklarowal pomoc w takich sprawach.
Jest lekarzem i pracuje w Siemianowicach.

Jaszo, ja za 5 razem zdałam :cool1: więc nie ma co się przejmować!

DObrze, że już ktoś jest kto jutro pojedzie.

Posted

__Lara napisał(a):
Jaszo, ja za 5 razem zdałam :cool1: więc nie ma co się przejmować!

na dogo jest wątek o egzaminach na prawo jazdy, wiec zapraszam :evil_lol:
a suni zycze szybkiego powrotu do zdrowia !

Posted

_Mona napisał(a):
ok to niech tak zostanie jak ustalone... Ihabe sunia będzie u Ciebie w DT, ja pomogę w rehabilitacji...

oby tylko nie piszczała sama w domciu:-(

Posted

Ihabe - zdrówka Ci życzę!
I synusiowi też!

Dzielna jesteś!

Bianko - Ty nie możesz zginąć przy takim ogromie miłości i zaangażowania.

A w sobotę - piszę się do południa na pilnowanie suni.
Albo w niedzielę po południu.
Tak jak pisałam.

Posted

wspaniale, ze sunia jedzie juz jutro:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: ihabe teraz juz nie damy Ci spokoju z relacjami, zdjęciami i opowiesciami;)

Posted

no więc grafik prawdopodobnie będzie tak wyglądał:

wtorek godz: 18.00 start- 19.30 zakończenie: Mona
środa: 18-19.30: Mona
czwartek: 18-19.30 Mona
piatek: 18-19.30 Mona
sobota?
niedziela?
poniedziałek
wtorek
środa
czwartek

Jutro czyli wtorek 27.10. Mona przywiezie Biankę na rehab od siebie a ja ją odbiorę. Mona czy tak? Możesz siedzieć do 19.30?

Czy jest ktos chętny na środę na 18? Możemy w drodze do Pani Halinki każdego cudnego anioła odebrać i zawieźć i odwieźć.

Czy jest ktoś chetny na czawrtek i piatek?

Posted

PONAWIAM PYTANIE - WAZNE!!!!!!!!!!!!!GDZIE WPLACAMY PIENIĄŻKI DLA MALUTKIEK???PROSZE O NUMER KONTA- JESLI DO IHABE- ZNAM JUZ TEN NUMER, JESLI NIE- CZEKAM NA PW:loveu:

Posted

_Mona napisał(a):
ihabe ok to ja ten tydzień mogę z nią jeżdzić i będę z nią podczas rehabilitacji

wowowowowow:loveu::loveu::loveu:
tzn bedziemy się spotykać u Pani Halinki no chyba, że przed rehabem kawka lub herbatka to zapraszamy na Zawiszy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Przyjade z Bianką do Pani Halinki na 18 i będę z nią do końca do 19.30
adres znam Katowice ul Kordeckiego 3 a

ihabe wpisz mnie do końca tyg do niedzieli , zajmę się małą cały tydzień , a na drugi dam znać ?
schronisko w Gliwicach jest na ul Wschodniej ?

Posted

Brysio napisał(a):
hmm mogę pozbierac i potem przeslę całosc na Twoje konto ihabe;) czy od razu do Ciebie?

a le ja tych pieniążkow nie potrzebuję, zbierajcie a potem mi dacie jak zapłacę Pani Halince, ok?

Posted

_Mona napisał(a):
Przyjade z Bianką do Pani Halinki na 18 i będę z nią do końca do 19.30
adres znam Katowice ul Kordeckiego 3 a

ihabe wpisz mnie do końca tyg do niedzieli , zajmę się małą cały tydzień , a na drugi dam znać ?
schronisko w Gliwicach jest na ul Wschodniej ?

nie wiem jeszcze jakie godziny będą w sobote i w niedzielę mamy święto i Pani Halinka wyjeżdza , być może i w sobotę juz pojedzie

Posted

Mona- kochana jesteś- bardzo dziękujemy- katowickie cioteczki to superowe babki na ktore mozna liczyc w 100%...zwarte i gotowe do pomocy 24 na dobe:loveu::loveu::loveu:
Ihabe....to juz teraz z gorki- rehabilitujcie malutka ile sie da i jak dlugo tzreba bedzie- musimy dalej zebrac o kase mimo ze juz jej troche mamy-malutka musi wyzdrowiec..lolkowi sie udalo...malenkiej tez sie uda....ja czekam na 100 od smskowego Anioła i od razu ze swoja deklaracje 30 zł przesle...ale kasa potrzebna..bardzo potrzebna....:lol: