Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
dziekuje za wspaniale zdjecie :) Bobo jest prze-zaje-fantastyczny :P to ja jeszcze raz strzele , skoro jest 100 % boksera w Pregusiu to on jest Bokserski Bokser :P

W zasadzie kolejne zaliczenie. Czyli masz następną nagrodę :multi:. Jednak ....... konkurs trwa nadal :p. Kolejna podpowiedź : a jak nie ma 100% boksera w bokserze ?
Decyzją komisji konkursowej Lilo jest typowana do nagrody specjalnej (kudłaty Oskar) za wytrwałość i serce do walki.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='hotelterier5']Pregusek taki bardzo rasowy się zrobił. Ale jako mix był równie fantastyczny.[/QUOTE]

E tam... jak kiedyś prosiłam dziewczyny od bokserów ,żeby się nad Pręgusiem zlitowały... to orzekły,że taki z niego nie bokserkowaty bokser...

Dla mnie to i tak najpiękniejszy pręguskowaty Pręgusek na świecie ;) Jeden ze szczególnych dla mnie psów :) Pierwsza w sposób zorganizowany wyratowana bida :) Jeszcze raz Wam za pomoc dziękuję, wszytkim :)

Posted

[quote name='lilo']dla mnie też Julka - dla mnie to najważniejszy psiak na dogomanii choc inne tez sa wazne :)

Nasz Bardzo Bokserkowaty Boski Bokserek jest po prostu bardzo wyjątkowy ;) I deklasuje dla Nas inne psy ;)

[quote name='Lu_Gosiak']zerknijcie prosze na ta bide:(
http://www.dogomania.pl/threads/203574-Du%C5%BCy-Ciapu%C5%9B-psie-dziecko-na-mrozie!Ca%C5%82e-noce-p%C5%82acze-pod-balkonami!Tomasz%C3%B3w-Maz
Była :(

Posted

[quote name='lilo']ja myślę że Pręguś jest wzorcem rasy - wszystkie inne to niedoścignione imitacje ;p[/QUOTE]
Zgadza się... Pręguś rządzi ;) i niech na nikt nie mówi ,że to "zwykła" kundel... kundel to może owszem, ale NIEZWYKŁY ;)

Posted

Dobra. Nie będę Was katował. Zdjęcia będą tak czy owak, nagrody też - potrzebna chwila. To powiem skąd BoBo - a może nie chcecie ? :evil_lol: ooooo to musicie powiedzieć, mówić czy nie mówić ?

Posted

[quote name='Pies Wolny']Dobra. Nie będę Was katował. Zdjęcia będą tak czy owak, nagrody też - potrzebna chwila. To powiem skąd BoBo - a może nie chcecie ? :evil_lol: ooooo to musicie powiedzieć, mówić czy nie mówić ?[/QUOTE]

Chcemy oczywiście ,że chcemy :loveu: My ludek mało domyślny jesteśmy :roll:

Posted

[quote name='J_ulia']Chcemy oczywiście ,że chcemy :loveu: My ludek mało domyślny jesteśmy :roll:
E tam - nie chce się Wam. Dobra. Jak jest mało Boksera w Bokserze to można powiedzieć mały Bokser, albo mało Boksera, albo taki mikro Bokser w Pręgusiu czyli mikro , mikro .... Bonsai Bokser. Właśnie tak Bonsai Bokser czyli BoBo dostał na drugie Pręguś :loveu::loveu::loveu:
A wzięło się to stąd, że Claudia zapytała mnie skąd takie pręgi u Pręgusia, może on jest miksem boksera ? odpowiedź była pozytywna oczywiście :lol:

Posted

No to jestem i mam kuferek z ..... Nagrodami.
Julia lubi piłeczki - to bardzo proszę BoBo piłkarz

Lilo dla Ciebie w nagrodę uśmiech BoBo-asa

Jeszcze jedno dla Julii

A to ekstra dla Beli51, BoBo z Kumplem

To jeszcze jedno dla Lilo

A to ogólnie dla wszystkich Anton i Preguś-BoBo

Da się wejść, ej Antek przesuń się trochę

Teraz wieści. jak widać jest SUPER MEGA GREEN :loveu::loveu:
BoBo 'wmieszkał' się na dobre. Poznał wszystko już od podszewki, dom, zwyczaje, teren, ogród, kumpli z osiedla. Wie wszystko. Chodzi za Claudia wszędzie krok w krok, nos w nos, łapka w łapkę. Jest odprężony spokojny i cały czas ..... gotowy do zabawy.
Z Antonem układa się jak najlepiej. Pręguś - BoBo reaguje na oba imiona. Jest super.
Zdjęcia pochodzą z sesji zdjęciowej specjalnie zorganizowanej dla ekipy Kudłaczy przy udziale profesjonalisty, fotografa zwierząt. Fot jest duuuużo więcej. Pręguś okazał się super modelem, do tego niewiele brakowało, żeby to On sam zdjęcia trzaskał. Taki spec.
Na koniec fotka rodzinna

Specjalne pozdrowienia od Claudii dla Julii i dogomaniaków (zwłaszcza cioteczek Pręgusia)

Posted

Czemu oczy są w takim mokrym miejscu:???: Pies Wolny dziękujemy za wszystkie fotki a zwłaszcza za te dla mnie :) ściągnęłam sobie na komputer i dodałam do mojego folderu ze zdjęciami - Pręgus zajmuje szczególne miejsce w moim sercu...

Jest piękny :loveu::loveu: fantastyczny :sweetCyb: kochany :klacz:
Ma super kumpla Antona i fantastycznych przyjaciół , mam nadzieję że będzie się cieszył tym jeszcze długie długie lata.

Mizianki , ucałowania i mega przytulenie dla całej fantastycznej czwórki.

P.S. Coś mi się wydaje że to ulubiona piłeczka Bobo :)

Posted

Dziękuję , co więcej mogę powiedzieć. Oglądając te fotografie łzy szczęścia mi się w oczach kręcą... Szczególnie jak sobie przypomnę Pręgusia bezdomnego, głodnego, niczyjego... Jestem szczęśliwa.

Posted

Dzisiaj jestem tu chyba 5 raz, bo nie mogę się na zdjęcia szczęśliwego Pręgusia-Bobo napatrzeć :oops:

Teraz doczytałam o pozdrowieniach... Proszę przekazać ,że ja również serdecznie pozdrawiam i dziękuje za tak cudowny dom dla mojego Pręgusia:)

Posted

A oni nie chcą jeszcze jakiegoś psa z Polski?:evil_lol:.
A taki był biedak...
BObo fotogeniczny jest bardzo...i nareszcie szczęśliwy we własnym domu:loveu: