hotelterier5 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Cieszymy się razem z Pręgusiem, piękne zdjęcia i wspaniali opiekunowie. A szkoła w Gawłuszowicach jest imienia BOBO [pseudonim jednego ze słynnych Jędrusiów] Quote
ihabe Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Serce ściska z radości, łzy szczęścia dla odmiany zagościły w moich oczach:-) Marzyłam o wspaniałym domku dla Ciebie Bobo od momentu jak pierwszy raz Julia mnie do Ciebie zaprowadziła, od momentu jak zawozilismy Cie do Agnieszki abyś był bezpieczny- ale o takim domku? Ten domek przekracza ludzkie oczekiwania:-) Quote
lilo Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 zaglądam do Pręgusia wiosennie żeby wiedział że o nim pamiętam :) pozdrawiam go serdecznie i całą jego rodzinę również :) Quote
Odi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Tak, foty szczęśliwego Pręgusia BoBo - bezcenne :B-fly:i takie krzepiące. Quote
hotelterier5 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A ja poproszę o domki dla wszystkich gości hotelu chociaż w 20% podobne do domu Pręguska. W sumie ostatnio nie ma co marudzić, bo Pręgusek rozpoczął dobrą passę i domki na prawdę się udają. po Pręgusku jeszcze 7 psiakow wyjechało do fajnych domów. Quote
lilo Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 wiedzilam ze Pregus to doskonaly przewodnik stada :) Quote
J_ulia Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Jak mnie tu dawno nie był , aż wstyd... nawet życzeń świątecznych nie złożyłam... Wybacz Bobo... Właśnie mijają dwa lata jak zobaczyłam Pręgusia po raz pierwszy... Nawet nie marzyłam, że tak się jego losy potoczą :) trzeba mieć nadziej, bo czasem rzeczywistość przerasta nasze oczekiwania. Dziękuje jeszcze raz :) gdyby nie Wy Bobo nie byłby tam gdzie jest :) Quote
hotelterier5 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 JULKA, najbardziej dumna powinnaś być chyba z siebie, napracowalaś się przy tym wszystkim. Quote
Odi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pozdrowienia dla Pręgolino:loveu: i jego Rodziny:loveu: Quote
J_ulia Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Nie ma przypadkiem jakiś nowych zdjęć Pręgola ?? Prosimy... Stęskniłam się za mordeczką. Quote
lilo Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 a ja pogladam stare zdjecia :) i najstarsze i najnowsze - ale takie super nowe tez by sie milo ogladalo :) Quote
Pies Wolny Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 lilo napisał(a):a ja pogladam stare zdjecia :) i najstarsze i najnowsze - ale takie super nowe tez by sie milo ogladalo :) Taak ? Muszę pojechać po wsteczu, bo coś komuś zalegam. Hm .... foty już wiszą w necie, no to może jutro ..... pokaz. Ale, no .... nie wiem, taka tu cisza, nic nikt nie pisze, no może trochę, ale tylko trochę, a BoBo .... rządzi :lol: Quote
lilo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Psie Wolny , ja fotki Pręgusia mam zapisane na dysku u siebie coby mi nie przepadły i oglądam sobie sama :) myślę o nim bardzo często. A pokaz nowych fotek wskazany , wskazany :) Quote
Pies Wolny Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Wow, a to mnie zaskoczyłaś ! no to nie mam wyboru, żebym padł na paszczu to jutro będą :lol: Quote
lilo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ciesze się bardzo :) Pręguś jest moim ulubieńcem mimo że chłopaka nigdy nie spotkałam :) Quote
J_ulia Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Ja też na fotki z niecierpliwością czekan. Właśnie mija 2 lata jak po raz pierwszy zobaczyłam Pręgusia błąkającego się (jeszcze wtedy nie byłam tego świadoma)... Quote
Pies Wolny Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jesteśmy. Na początek zaległa nagroda dla Lilo - za zgadywanki, pt. kwiatki z Bobasem. A teraz nagroda dla Juli - za całokształt - Bobo w ogrodzie na zajęciach z 'gnatologi' Dla wszystkich zajęcia na spacerze : była kąpiel i harce A tu zajęcia domowe - doskonalenie języka - nauka i odpoczynek Teraz sprawozdanie czyli Bobo wiosną. Wszystko toczy się swoim rytmem. Bobo - tak dalece wmieszkał się w serca Claudii i Christiana, że nikt nie myśli inaczej jak tylko - nasz Bobo :loveu: Bobo jest także bardzo pracowity - darmo michy nie czyści, np. rano budzi Claudię. Staje łapami na krawędzi łóżka i puka łapką w plecy aż do skutku. Z jego miejscem do spania było tak jak z Bankiem - sam sobie wyszukał. Kombinował po całym mieszkaniu, koniec końców wybrał przedpokój sypialni - teraz to Jego miejsce. W ciągu dnia jest wszędzie tam gdzie Claudia, nie opuszcza Jej na krok. Po wyjściu na ogród natychmiast szuka swojej ogrodowej piłeczki. Zabawa bez końca, a także terapia na wszystkie stresy i trudne sytuacje. Codziennie są dłuugie spacery i zabawa, i kapiel. Na początku Bobo wstrzymywał się od wody, potem rzut piłeczką do wody i powoli, powoli - jest ok. Radocha jest wspólna. Claudia jest bardzo dumna z Bobasa. To tak w skrócie wszystko. Jeśli by ktoś chciał i posiadał konto na FB tam jest profil Claudii pod nazwą Anton Wunder z Antonem jako awatar (jest też inny, ludź, Anton Wunder). Wejście na albumy z fotami przez dopisanie się do przyjaciół Claudii - link : http://www.facebook.com/profile.php?id=100002188163234 PS. Dziś mija równo pół roku od śmierci Baranka Bacy - ten szarmancki wesoły Typ zapadł im w serca na zawsze (*) Quote
__Lara Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ojej, Pręguś w pełnej krasie :) Śliczne zdjęcia, zwłaszcza to gdzie Pręguś leży w kwiatach :) Quote
J_ulia Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Dziękuje, dziękuje, dziękuje, dziękuje :) Quote
Monday Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Oj...dobrze to poczytać. Od czasu do czasu takie relacje powinny być, są jak lekarstwo dla nas - zniechęconych brakiem telefonów o psy, którym szukamy domów. Pręguś, fajnie tam masz...:) Quote
lilo Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ale fantastycznie :) ja sie chyba dopisze do znajomych Claudii żeby podglądac życie codzienne Pręgusia :) tylko musze jej jakąś informację napisac kto ja jestem :) żeby nie pomyślała że jakaś wariatka :) Pręguś jest przekochany - tylko po siwym pysiu widac że ma swoje latka bo energii ma jak nastolatek ... ciesze się że jest szczęśliwy choc zajął miejsce Baranka ... Quote
lilo Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 haaa - napisałam do Pręgusia :) i dostałam bardzo miłą odpowiedź - cieszę się że ma takich wspaniałych właścicieli :) Quote
Odi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Pręguś jednak pod szczęśliwą gwiazdą urodzony:lol: Julia - serdecznie pozdrawia Cię Claudia :) Quote
J_ulia Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Odi napisał(a):Pręguś jednak pod szczęśliwą gwiazdą urodzony:lol: Julia - serdecznie pozdrawia Cię Claudia :) Dziękuje ślicznie . Pozdrów również ode mnie Claudie bardzo serdecznie :) Quote
Recommended Posts