Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
w jakim hoteliku jest Pregus??? szukam wolnego miejsca dla staruszka dobermana:(

W najlepszym jaki znam ;) W Brzyściu koło Mielca. Namiary przekazałam na pv.

Posted

Pręguska z Olkiem i sunią która z nimi od soboty mieszka musieliśmy ewakuować .... zalewa nas, chłopaki mieli mały titanic, teraz mieszkaja z przodu, dopóki nie przestanie padać musza tam zostać, módlcie się żeby przestało ..... a tu jak na złość cały czas nam leje :(

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Pręguska z Olkiem i sunią która z nimi od soboty mieszka musieliśmy ewakuować .... zalewa nas, chłopaki mieli mały titanic, teraz mieszkaja z przodu, dopóki nie przestanie padać musza tam zostać, módlcie się żeby przestało ..... a tu jak na złość cały czas nam leje :(

O ludzie :( coś strasznego :(

Posted

lilo napisał(a):
biedny Pręgus , musial sie zestresowac tą woda wiem cos o tym mnie co roku podlewa :(

:( biedne psiaczki, biedni ludzie, którzy są zalani...

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Asią z hoteliku. Pręguś mieszka teraz z kolegą Olkiem w biurze na kanapach ;) Puki woda nie opadnie i nie będą mogli bezpiecznie wrócić do siebie. Powoli sytuacja się normalizuje...