Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

Posted

przelałam pieniążki z bazarku Pręgusia , za wysyłki zapłaciłam sama więc pieniążki od kupujących w całości tafiły do Pręgola razem 91.50 zł . Niech chłopak ma na zdrowie :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
przelałam pieniążki z bazarku Pręgusia , za wysyłki zapłaciłam sama więc pieniążki od kupujących w całości tafiły do Pręgola razem 91.50 zł . Niech chłopak ma na zdrowie :)

Super :):):)

Posted

Pręguś jest w Brzyściu ok. Mielca , ale lepiej w ogłoszeniach wpisać Mielec / Katowice ... Podkarpacie zalane i raczej nikt nie ma teraz tam głowy do adopcji psa... ;(

Posted

Na konto poszły pieniążki z bazarku książkowego :)

lilo czy to Tobie Pręguś ma dziękować za kolejna fale ogłoszeń które zalały moją skrzynkę mailowa ?Pewnie tak :):):) Dziękuje

Posted

nie ma za co , dajcie znac dziewczyny czy pieniazki z mojego bazarku dotarly bo juz powinny byc :) a dziekowac to musisz Ihabe to ona mnie tu przyciagnela i jakos juz zostalam przy Pregulku , choc martwi mnie jej nieobecnosc na dogo ale pewnie ma wazne sprawy inne...

Posted

Pręgutek ma się wspaniale, jedynie jest umęczony jak wszystkie psiutki słońcem, ale wewnątrz mają chłodno, słońce w boksie zewnętrznym tylko pół dnia, więc nic się im nie dzieje niedobrego, dostają z Olkiem kongi zappchane karma to troszkę mają zajęcie :)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Poproszę o numer pręgusiowego konta. :)

Już wysyłam :)

Jak to miło gościć tutaj taką miłą Cioteczkę :):):)

Posted

Pręguś obecnie ma na koncie 530 zł i 64 grosze :-)

dotarły pieniążki z bazarków:
Bela41 22zł + 44 zł
Tirana 132 zł
Lilo 91,50 zł

Jestescie wielkie cioteczki!!!!!!!!

Posted

ihabe napisał(a):
Pręguś obecnie ma na koncie 530 zł i 64 grosze :-)

dotarły pieniążki z bazarków:
Bela41 22zł + 44 zł
Tirana 132 zł
Lilo 91,50 zł

Jestescie wielkie cioteczki!!!!!!!!

Cudnie :) Jesteście cudowne Cioteczki ! Pręguś jest bezpieczny przez kolejne 2 miesiące (czerwiec i lipiec)!

Posted

lilo napisał(a):
To swietnie , mogę z czystym sumieniem jechac na urlop bo Pręgus to mój najpierwsiejszy pies na dogo ;)

Miłego wypoczynku :)
Pręguś jakby wiedział, że ma taka oddaną Cioteczkę-fankę to pewnie bardzo by się ucieszył. Jak go odwiedzę w wakacje to nie omieszkam u o tym na uszko powiedzieć... ;)

Posted

Dziekuje Julio , ja dopiero na urlopik na poczatku lipca ale martwilam sie ze Pregus nie bedzie mial pieniedzy na hotel. A to od Ciebie strasznie daleko do Pregusia... jedziesz po drodze czy specjalnie ??

Posted

lilo napisał(a):
Dziekuje Julio , ja dopiero na urlopik na poczatku lipca ale martwilam sie ze Pregus nie bedzie mial pieniedzy na hotel. A to od Ciebie strasznie daleko do Pregusia... jedziesz po drodze czy specjalnie ??

Fakt ode mnie to ok. 240 km w jedną stronę...
W te wakacje przez parę dni najprawdopodobniej znowu będę hoteliku pilnować (bardzo to lubie) :) Czyli przez ten czas Pręgulo będzie tylko mój!
A za pilnowanie to może i jakiś rabacik dla chłopaka znowu będzie... ;) zobaczymy.

Ja już o zabezpieczeniu ewentualnym sierpnia myślę... fanty bazarkowe czekają, bo nie lubie wszytko na ostatnią chwilę robić... jeśli o pieski chodzi ;)

Posted

Ja to jestem zwlekacz straszny ze wszystkim... wszystko na ostatnią chwile, normalnie nie potrafie z tym walczyc... ja bym chciala kiedys Pręgusia odwiedzic ale nie mam prawa jazdy a jakby moj maz uslyszal ze go ciagne do jakiegos psa to chyba by mnie wzrokiem zabil on jest totalnie niewyrozumialy w takich kwestiach , nawet jak ide na wizyte przedadopcyjna to mu nie mówię ;) uważa moje czytanie dogo za niegroźną wariację...

Posted

Ja w życiu osobistym tez na ostatnią chwile wszytko robię... nie tyczy się to tylko pracy i spraw psiaków... Mój chłop , powiedzmy ,że wyrozumiały jest ... w końcu przez dogomanie go spotkała.... co prawda nie jest tak "zaangażowany" , ale pomaga i ogranicza swoje narzekania w tej kwestii ;)

Posted

Mój nie jest typem społecznościowca , nie ma potrzeby pomagania nieznajomym. Zwłaszcza psom , choc i tak go powoli uświadamiam ale to minie jeszcze z 50 lat zanim zrozumie o co chodzi... i tak sa postepy bo 3 lata temu twierdzil ze pies to do budy a teraz jak mysli ze nie widze to caluje naszego piesa po glowie i mowi mu jaki to jest kochany i madry i ze jest tylko pana, a pani jest niedobra i chce jakiegos innego psa wziasc :) ostatnio nawet slyszalam jak mu opowiadal zeby sie nie martwil i ze jak ja go porzuce to razem beda mieszkac hehehe , takie bajki psu sadzi :P

Posted

[quote name='lilo']Mój nie jest typem społecznościowca , nie ma potrzeby pomagania nieznajomym. Zwłaszcza psom , choc i tak go powoli uświadamiam ale to minie jeszcze z 50 lat zanim zrozumie o co chodzi... i tak sa postepy bo 3 lata temu twierdzil ze pies to do budy a teraz jak mysli ze nie widze to caluje naszego piesa po glowie i mowi mu jaki to jest kochany i madry i ze jest tylko pana, a pani jest niedobra i chce jakiegos innego psa wziasc :) ostatnio nawet slyszalam jak mu opowiadal zeby sie nie martwil i ze jak ja go porzuce to razem beda mieszkac hehehe , takie bajki psu sadzi :P

:roflt::roflt::roflt::roflt:

[quote name='Monika z Katowic']Wysłałam kochanemu Pręgusiowi 30 zł.
J_ulia tak pięknie o Nim opowiada!

Dziękuje kochana :loveu::loveu::loveu: w Swoim i Pręgusia imieniu.