lilo Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 przelałam pieniążki z bazarku Pręgusia , za wysyłki zapłaciłam sama więc pieniążki od kupujących w całości tafiły do Pręgola razem 91.50 zł . Niech chłopak ma na zdrowie :) Quote
J_ulia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 lilo napisał(a):przelałam pieniążki z bazarku Pręgusia , za wysyłki zapłaciłam sama więc pieniążki od kupujących w całości tafiły do Pręgola razem 91.50 zł . Niech chłopak ma na zdrowie :) Super :):):) Quote
katarzyna005 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witam. Pieniążki wpłaciłam dopiero dzisiaj na konto. Przepraszam że tak długo ale inne sprawy mnie zatrzymały. Pozdrawiam Pręguska Quote
lilo Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 w jakim mieście jest Pręgus bo do ogłoszeń potrzebne ??:cool3: Quote
J_ulia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Pręguś jest w Brzyściu ok. Mielca , ale lepiej w ogłoszeniach wpisać Mielec / Katowice ... Podkarpacie zalane i raczej nikt nie ma teraz tam głowy do adopcji psa... ;( Quote
J_ulia Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Na konto poszły pieniążki z bazarku książkowego :) lilo czy to Tobie Pręguś ma dziękować za kolejna fale ogłoszeń które zalały moją skrzynkę mailowa ?Pewnie tak :):):) Dziękuje Quote
lilo Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 nie ma za co , dajcie znac dziewczyny czy pieniazki z mojego bazarku dotarly bo juz powinny byc :) a dziekowac to musisz Ihabe to ona mnie tu przyciagnela i jakos juz zostalam przy Pregulku , choc martwi mnie jej nieobecnosc na dogo ale pewnie ma wazne sprawy inne... Quote
kaskadaffik Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Pręgutek ma się wspaniale, jedynie jest umęczony jak wszystkie psiutki słońcem, ale wewnątrz mają chłodno, słońce w boksie zewnętrznym tylko pół dnia, więc nic się im nie dzieje niedobrego, dostają z Olkiem kongi zappchane karma to troszkę mają zajęcie :) Quote
Monika z Katowic Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Poproszę o numer pręgusiowego konta. :) Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Poproszę o numer pręgusiowego konta. :) Już wysyłam :) Jak to miło gościć tutaj taką miłą Cioteczkę :):):) Quote
ihabe Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Pręguś obecnie ma na koncie 530 zł i 64 grosze :-) dotarły pieniążki z bazarków: Bela41 22zł + 44 zł Tirana 132 zł Lilo 91,50 zł Jestescie wielkie cioteczki!!!!!!!! Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 ihabe napisał(a):Pręguś obecnie ma na koncie 530 zł i 64 grosze :-) dotarły pieniążki z bazarków: Bela41 22zł + 44 zł Tirana 132 zł Lilo 91,50 zł Jestescie wielkie cioteczki!!!!!!!! Cudnie :) Jesteście cudowne Cioteczki ! Pręguś jest bezpieczny przez kolejne 2 miesiące (czerwiec i lipiec)! Quote
lilo Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 To swietnie , mogę z czystym sumieniem jechac na urlop bo Pręgus to mój najpierwsiejszy pies na dogo ;) Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 lilo napisał(a):To swietnie , mogę z czystym sumieniem jechac na urlop bo Pręgus to mój najpierwsiejszy pies na dogo ;) Miłego wypoczynku :) Pręguś jakby wiedział, że ma taka oddaną Cioteczkę-fankę to pewnie bardzo by się ucieszył. Jak go odwiedzę w wakacje to nie omieszkam u o tym na uszko powiedzieć... ;) Quote
lilo Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Dziekuje Julio , ja dopiero na urlopik na poczatku lipca ale martwilam sie ze Pregus nie bedzie mial pieniedzy na hotel. A to od Ciebie strasznie daleko do Pregusia... jedziesz po drodze czy specjalnie ?? Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 lilo napisał(a):Dziekuje Julio , ja dopiero na urlopik na poczatku lipca ale martwilam sie ze Pregus nie bedzie mial pieniedzy na hotel. A to od Ciebie strasznie daleko do Pregusia... jedziesz po drodze czy specjalnie ?? Fakt ode mnie to ok. 240 km w jedną stronę... W te wakacje przez parę dni najprawdopodobniej znowu będę hoteliku pilnować (bardzo to lubie) :) Czyli przez ten czas Pręgulo będzie tylko mój! A za pilnowanie to może i jakiś rabacik dla chłopaka znowu będzie... ;) zobaczymy. Ja już o zabezpieczeniu ewentualnym sierpnia myślę... fanty bazarkowe czekają, bo nie lubie wszytko na ostatnią chwilę robić... jeśli o pieski chodzi ;) Quote
lilo Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ja to jestem zwlekacz straszny ze wszystkim... wszystko na ostatnią chwile, normalnie nie potrafie z tym walczyc... ja bym chciala kiedys Pręgusia odwiedzic ale nie mam prawa jazdy a jakby moj maz uslyszal ze go ciagne do jakiegos psa to chyba by mnie wzrokiem zabil on jest totalnie niewyrozumialy w takich kwestiach , nawet jak ide na wizyte przedadopcyjna to mu nie mówię ;) uważa moje czytanie dogo za niegroźną wariację... Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Ja w życiu osobistym tez na ostatnią chwile wszytko robię... nie tyczy się to tylko pracy i spraw psiaków... Mój chłop , powiedzmy ,że wyrozumiały jest ... w końcu przez dogomanie go spotkała.... co prawda nie jest tak "zaangażowany" , ale pomaga i ogranicza swoje narzekania w tej kwestii ;) Quote
lilo Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Mój nie jest typem społecznościowca , nie ma potrzeby pomagania nieznajomym. Zwłaszcza psom , choc i tak go powoli uświadamiam ale to minie jeszcze z 50 lat zanim zrozumie o co chodzi... i tak sa postepy bo 3 lata temu twierdzil ze pies to do budy a teraz jak mysli ze nie widze to caluje naszego piesa po glowie i mowi mu jaki to jest kochany i madry i ze jest tylko pana, a pani jest niedobra i chce jakiegos innego psa wziasc :) ostatnio nawet slyszalam jak mu opowiadal zeby sie nie martwil i ze jak ja go porzuce to razem beda mieszkac hehehe , takie bajki psu sadzi :P Quote
Monika z Katowic Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Wysłałam kochanemu Pręgusiowi 30 zł. J_ulia tak pięknie o Nim opowiada! Quote
J_ulia Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='lilo']Mój nie jest typem społecznościowca , nie ma potrzeby pomagania nieznajomym. Zwłaszcza psom , choc i tak go powoli uświadamiam ale to minie jeszcze z 50 lat zanim zrozumie o co chodzi... i tak sa postepy bo 3 lata temu twierdzil ze pies to do budy a teraz jak mysli ze nie widze to caluje naszego piesa po glowie i mowi mu jaki to jest kochany i madry i ze jest tylko pana, a pani jest niedobra i chce jakiegos innego psa wziasc :) ostatnio nawet slyszalam jak mu opowiadal zeby sie nie martwil i ze jak ja go porzuce to razem beda mieszkac hehehe , takie bajki psu sadzi :P :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='Monika z Katowic']Wysłałam kochanemu Pręgusiowi 30 zł. J_ulia tak pięknie o Nim opowiada! Dziękuje kochana :loveu::loveu::loveu: w Swoim i Pręgusia imieniu. Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Taka mała gromadka, ale głaskaj tylko mnie :) http://www.youtube.com/watch?v=qPwSSGL-HXA Quote
Recommended Posts