Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Witam. To ja zapłacę za to ogłoszenia dla Pręgusa. Ktoś przecież wypatrzy tego wspanoałego psiaka

Dziękuje :):):) Dowiem się szczegółów co , kiedy i ile . Myślę ,że to może być to . Dużo ludzi starszych , którzy szukają pieska nie korzysta z netu może ktoś go zobaczy i się zakocha...

Posted

Chorowanie u Pręguska wygladało tak, że biegał z piłką albo kongiem w pysku ;) i czasem w przerwie zakaszlał i biegł dalej, więc wszystko w porządku u Psinki, dostaja z Olusiem Kongi, które dostał Olek, to choć troszkę mają zajęcie jak siedza w boksie :) :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Chorowanie u Pręguska wygladało tak, że biegał z piłką albo kongiem w pysku ;) i czasem w przerwie zakaszlał i biegł dalej, więc wszystko w porządku u Psinki, dostaja z Olusiem Kongi, które dostał Olek, to choć troszkę mają zajęcie jak siedza w boksie :) :)

Znając Pręgusia jakby nie dostał swojego konga... to by się Olusiową "poczęstował" ;)

Posted

J_ulia napisał(a):
Znając Pręgusia jakby nie dostał swojego konga... to by się Olusiową "poczęstował" ;)

Julia nawet lepiej, dzisiaj niosę dla nich dwa kongi zaochanę karma i zaklejone puchą, a Pręguskowi należą się dwa !!!!!!!!!!! Nie wiedział jak zmieścić oba do pychola, jednego wyrzucał, brał drugiego, potem Go wyrzucał i tak na okrągło, no kabaret :) :)
Dopiero Olusiowi na zewnątrz dałąm a Agresor ;) dostał swojego wewnątrz :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Julia nawet lepiej, dzisiaj niosę dla nich dwa kongi zaochanę karma i zaklejone puchą, a Pręguskowi należą się dwa !!!!!!!!!!! Nie wiedział jak zmieścić oba do pychola, jednego wyrzucał, brał drugiego, potem Go wyrzucał i tak na okrągło, no kabaret :) :)
Dopiero Olusiowi na zewnątrz dałąm a Agresor ;) dostał swojego wewnątrz :)

He he he... cały Pręguś... cwaniak jeden ;)

Posted

Julio, obserwuję wątek sprzedaży nawigacji. Na pytania przekazałam odpowiedź bela51. Jeszcze teraz popodbijam wątek, bo na ostatnią chwilę niekiedy jest zwiększony ruch.
Wątek Pręgusia też odwiedzam regularnie, by móc go wykreślić jako szczęśliwie zakończony. Byłam przekonana, że to będzie "chodliwy" pies, bo nie jest stary (przynajmniej dla mnie) i podchodzi pod rasowca (osobiście bym nie rozpoznała, bo jest bardzo podobny).
Kojec przygotowywany dla "tymczasowicza" stoi teraz pusty. Nie mam jednak odwagi go "zapełnić". Pieniądze na budę i ogrodzenie zostały wydane, więc teoretycznie mogło to by być zajęte (tymczasowiczka trafiła do domu, bo musiała być szybko sterylizowana i tak zostało).
Tylko się boję. To chyba moja wina, że psy walczyły. Mama miała trzy (swojego, moją (zmarłą niedawno Sabcię i tymczasowiczkę) i sobie radziła. Przy mnie rozpoczęło się piekło...

Posted

Narazie mam wpłaty od JO37 i kizimizi - jak bedą wszystkie wpłacę na konto Pręgusia. Odemnie dziś poszła deklaracja na konto Pręgulki

Posted

Nie nikt się nie poddał!

Dzwoniłam do hoteliku, zwierzaki bezpieczne , ale całą noc mąż od pani Asi i jej córki pomagali w nasypywaniu wałów. Psiaki przeniesione są na piętra budynków i do domu na noc. Tak na wszelki wypadek , ponieważ woda jest niedaleko :( Prognozy są optymistyczne , ale trzeba dmuchać na zimno.

Pieniążki na za nwigacje podarowaną prze Tirane są już na koncie Pręguskowym 120 zł. Tirana nie chciała pieniędzy za przesyłkę 12 zł i kazał je przekazać na Zasiedziałego w Hoteliku Pręgusia. Czyli na konto poszło 132 zł. :) Dziękuje :):):)

Choć rzeczywiście tu pusto się zrobiło znowu....

Posted

od nas z bazarku nie doszła jeszcze wpłata od Aguchy ale pisała ze juz wplacila , jak dotrze na konto od razu wpłace dla Pręguli :)

Posted

lilo napisał(a):
od nas z bazarku nie doszła jeszcze wpłata od Aguchy ale pisała ze juz wplacila , jak dotrze na konto od razu wpłace dla Pręguli :)

Super :) Z tym i deklaracjami uda nam się zabezpieczyć kolejny miesiąc .