katarzyna005 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witam. To ja zapłacę za to ogłoszenia dla Pręgusa. Ktoś przecież wypatrzy tego wspanoałego psiaka Quote
J_ulia Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 katarzyna005 napisał(a):Witam. To ja zapłacę za to ogłoszenia dla Pręgusa. Ktoś przecież wypatrzy tego wspanoałego psiaka Dziękuje :):):) Dowiem się szczegółów co , kiedy i ile . Myślę ,że to może być to . Dużo ludzi starszych , którzy szukają pieska nie korzysta z netu może ktoś go zobaczy i się zakocha... Quote
J_ulia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Nawigacja podarowana przez Tiranę -wystawiona :) http://www.dogomania.pl/threads/186203-Nawigacja-samochodowa-na-Pr%C4%99gusia-bazarek-do-konca-maja-br.?p=14733195#post14733195 Quote
kaskadaffik Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A ja u Pręguska zaproszę na bazarek dla Jumki :) Pręgus nie obrażaj się za to, jutro Cię wymiziam dodatkowo gratisowo ;) http://www.dogomania.pl/threads/186225-Srebrne-pudelki-bi%C5%BCuteria-bajki-dla-dzieci-dla-Jamnisi-%29-do-31.05?p=14736436#post14736436 Quote
lilo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Pregusek nie jest specjalnie obrazliwy , obrazil sie tylko na swojego pana ze tyle zwleka z zabraniem go do domku :( Quote
J_ulia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Pręguś to absolutnie nie jest obraźliwy piesek... Chorował nam troszkę, miał kaszelek , ale króciutko i już dużo lepiej... Quote
kaskadaffik Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Chorowanie u Pręguska wygladało tak, że biegał z piłką albo kongiem w pysku ;) i czasem w przerwie zakaszlał i biegł dalej, więc wszystko w porządku u Psinki, dostaja z Olusiem Kongi, które dostał Olek, to choć troszkę mają zajęcie jak siedza w boksie :) :) Quote
Piromanka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Z bazarku lilo uzbierało się 67 zł. Lilo, powysyłaj proszę kupującym numer konta i koszty wysyłki zakupionych fantów. Quote
J_ulia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Dziękuje :) Tira możesz zajrzeć na bazarek z podarowaną przez Ciebie nawigacja i odpowiedzieć na pytania , bardzo proszę:) http://www.dogomania.pl/threads/186203-Nawigacja-samochodowa-na-Pr%C4%99gusia-bazarek-do-konca-maja-br./page2?p=14764391#post14764391 Quote
J_ulia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 kaskadaffik napisał(a):Chorowanie u Pręguska wygladało tak, że biegał z piłką albo kongiem w pysku ;) i czasem w przerwie zakaszlał i biegł dalej, więc wszystko w porządku u Psinki, dostaja z Olusiem Kongi, które dostał Olek, to choć troszkę mają zajęcie jak siedza w boksie :) :) Znając Pręgusia jakby nie dostał swojego konga... to by się Olusiową "poczęstował" ;) Quote
kaskadaffik Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 J_ulia napisał(a):Znając Pręgusia jakby nie dostał swojego konga... to by się Olusiową "poczęstował" ;) Julia nawet lepiej, dzisiaj niosę dla nich dwa kongi zaochanę karma i zaklejone puchą, a Pręguskowi należą się dwa !!!!!!!!!!! Nie wiedział jak zmieścić oba do pychola, jednego wyrzucał, brał drugiego, potem Go wyrzucał i tak na okrągło, no kabaret :) :) Dopiero Olusiowi na zewnątrz dałąm a Agresor ;) dostał swojego wewnątrz :) Quote
J_ulia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 kaskadaffik napisał(a):Julia nawet lepiej, dzisiaj niosę dla nich dwa kongi zaochanę karma i zaklejone puchą, a Pręguskowi należą się dwa !!!!!!!!!!! Nie wiedział jak zmieścić oba do pychola, jednego wyrzucał, brał drugiego, potem Go wyrzucał i tak na okrągło, no kabaret :) :) Dopiero Olusiowi na zewnątrz dałąm a Agresor ;) dostał swojego wewnątrz :) He he he... cały Pręguś... cwaniak jeden ;) Quote
Sonia z B Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Julio, obserwuję wątek sprzedaży nawigacji. Na pytania przekazałam odpowiedź bela51. Jeszcze teraz popodbijam wątek, bo na ostatnią chwilę niekiedy jest zwiększony ruch. Wątek Pręgusia też odwiedzam regularnie, by móc go wykreślić jako szczęśliwie zakończony. Byłam przekonana, że to będzie "chodliwy" pies, bo nie jest stary (przynajmniej dla mnie) i podchodzi pod rasowca (osobiście bym nie rozpoznała, bo jest bardzo podobny). Kojec przygotowywany dla "tymczasowicza" stoi teraz pusty. Nie mam jednak odwagi go "zapełnić". Pieniądze na budę i ogrodzenie zostały wydane, więc teoretycznie mogło to by być zajęte (tymczasowiczka trafiła do domu, bo musiała być szybko sterylizowana i tak zostało). Tylko się boję. To chyba moja wina, że psy walczyły. Mama miała trzy (swojego, moją (zmarłą niedawno Sabcię i tymczasowiczkę) i sobie radziła. Przy mnie rozpoczęło się piekło... Quote
lilo Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ciotki przepraszam za offa ale tu bardzo pomoc potrzebna http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_Bernardynka_-NIE-mog%C4%99-si%C4%99-UJAWNI%C4%86-bo-ZNIKN%C4%98!_pomocy!_-_dt_hotel_Zd%C4%85%C5%BCymy/page7 moze ktos zajrzy... Quote
Piromanka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jak idzie rozliczanie bazarku? Są już wszystkie wpłaty? Quote
lilo Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Narazie mam wpłaty od JO37 i kizimizi - jak bedą wszystkie wpłacę na konto Pręgusia. Odemnie dziś poszła deklaracja na konto Pręgulki Quote
J_ulia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Nie nikt się nie poddał! Dzwoniłam do hoteliku, zwierzaki bezpieczne , ale całą noc mąż od pani Asi i jej córki pomagali w nasypywaniu wałów. Psiaki przeniesione są na piętra budynków i do domu na noc. Tak na wszelki wypadek , ponieważ woda jest niedaleko :( Prognozy są optymistyczne , ale trzeba dmuchać na zimno. Pieniążki na za nwigacje podarowaną prze Tirane są już na koncie Pręguskowym 120 zł. Tirana nie chciała pieniędzy za przesyłkę 12 zł i kazał je przekazać na Zasiedziałego w Hoteliku Pręgusia. Czyli na konto poszło 132 zł. :) Dziękuje :):):) Choć rzeczywiście tu pusto się zrobiło znowu.... Quote
lilo Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 od nas z bazarku nie doszła jeszcze wpłata od Aguchy ale pisała ze juz wplacila , jak dotrze na konto od razu wpłace dla Pręguli :) Quote
J_ulia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 lilo napisał(a):od nas z bazarku nie doszła jeszcze wpłata od Aguchy ale pisała ze juz wplacila , jak dotrze na konto od razu wpłace dla Pręguli :) Super :) Z tym i deklaracjami uda nam się zabezpieczyć kolejny miesiąc . Quote
Recommended Posts