Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To taki fajny pies, pełen radości , energii , chęci do zabawy i przytulania... Tak wpatrzony w człowieka. Jak ja bym chciała ,żeby ktoś go pokochał...

Posted

Pręguś się przypomina...

Nadal straszna cisza, nikt nie pyta nikt nie dzwoni...

Powoli z powodu tego ,że tak długo siedzi już w hoteliku powoli zaczynają się pojawiać problemy finansowe...
Dzięki spadkowi po Fidze i Guciu ostanie dwa miesiące miał zabezpieczone, starczy na opłacenie jedzenia i hoteliku za maj, ale w czerwcu będzie brakowało ok 170 zł:shake:.
Najwyższa pora na Ciebie Pręgusiu...

Posted

moze powysylac wiadomosci do cioteczek z linkiem do pręgusia póki czas jeszcze bo niedlugo będzie ciężko... i kto wtedy zapłaci za hotelik :(

Posted

lilo napisał(a):
znow zamowilam ogloszenia dla Pręgusia... dam znac jak beda gotowe

lilo napisał(a):
moze powysylac wiadomosci do cioteczek z linkiem do pręgusia póki czas jeszcze bo niedlugo będzie ciężko... i kto wtedy zapłaci za hotelik :(

Bardzo dziękuje za ogłoszenia. Może tym razem Jego człowiek go wypatrzy.

Rozmawiałam z p. Asia z hoteliku, dzięki temu ,że przez Święta Wielkanocne pilnowałam hoteliku i zajmowałam się pieskami , Pręguś ma do końca maja pobyt gratis... Bardzo dziękuje.

Czyli na zapłacenia czerwca jest uff... na jedzeni i na obroże będzie ...
czyli czarny scenariusz odwlekł się na kolejny miesiąc...

Posted

Julka nie martw sie , ja zaczelam do ciotek rozsylac pw o trudnej sytuacji pregusia , moze jakis bazarek sie zrobi. Pręguś jest priorytetem a chwilka czasu jeszcze jest żeby zbierac.

Posted

J_ulia napisał(a):
Bardzo dziękuje za ogłoszenia. Może tym razem Jego człowiek go wypatrzy.

Rozmawiałam z p. Asia z hoteliku, dzięki temu ,że przez Święta Wielkanocne pilnowałam hoteliku i zajmowałam się pieskami , Pręguś ma do końca maja pobyt gratis... Bardzo dziękuje.

Czyli na zapłacenia czerwca jest uff... na jedzeni i na obroże będzie ...
czyli czarny scenariusz odwlekł się na kolejny miesiąc...

J_ulia, cudownie :D pomogłaś tutaj bardzo!

Ale nie możemy i tak zostawić tak finansów Pręgola :/

Posted

Fajnie. Bardzo dobrze, że odwlekl się o miesiąc, ale niestety nie zniknął....
Wtek bardzo dobrze sie rozkręcił na początku, było pełno ludzi, ale ter-az niestety pustki... nawet finansowe.
Czy wszyscy deklarowicze wywiąują się ze zobowiązań?

Posted

Piromanko mozna to łatwo sprawdzic przeciez jest post rozliczeniowy... ja zaczelam wysylac pw do ciotek zeby sciagnac tu wiecej ludzi i zaraz przejrze watek czy wszyscy wplacaja tak jak obiecali.

Posted

przejrzałam wątek , Pręguś nie miał zbyt wielu deklaracji a te które ma są płacone , za maj jeszcze nie doszły ale to dopiero połowa maja jest to pewnie niedługo dojdą pieniążki . Tak więc musimy wymyślic coś nowego żeby Pręguś nie miał przynajmniej kłopotów finansowych. Julia czy umiesz robic bazarki ?? ja robiłam wczesniej z Ihabe ale ona nie pojawia sie na Dogo a ja nie potrafie , jesli umiesz to wyślę Ci fotki , Ty zrobisz bazarek a ja porozsylam potem fanty do właścicieli. Tak robiłyśmy z Ihabe i system się sprawdził ,a mam kilka rzeczy dla Pręgusia, tak jak pisałam wcześniej szpilki fioletowe na wieeelkim obcasie ;p kosmetyczki nowe i troche innych drobiazgow. Pręgus musi znaleźc domek... jak obejrzałałam filmiki z nim i zdjecia wszystkie to aż mi oczy zamokły że on taki śliczny i taki samotny. Dobrze że jest w super hoteliku i przynajmniej z piłka może polatac :)

Posted

lilo napisał(a):
Piromanko mozna to łatwo sprawdzic przeciez jest post rozliczeniowy... ja zaczelam wysylac pw do ciotek zeby sciagnac tu wiecej ludzi i zaraz przejrze watek czy wszyscy wplacaja tak jak obiecali.

Oj, ja chyba też zacznę ściągać tu ciotki, bo za pustawo tu.

Posted

Dziewczyny moze zmiencie tytul na cos w stylu ze potrzebujemy 190 osob ktore zdeklaruja po zlotowce albo cos w tym stylu , ludziom łatwiej wygrzebac złocisza niż 10 zł... bo zaraz sytuacja finansowa bedzie dramatyczna...

Posted

uwaga uwaga , bazarek dla Pręgusia w przygotowaniu , do kupienia buciki , ciuszki , i nowosc ... zaproszenia ślubne :) zapraszamy juz teraz i prosimy o grosiki dla Pregulki , pilnie potrzebuje wsparcia a przedewszytkim DEKLARACJI...

Posted

Cudownie!!!

Przepraszam ,że ta mało teraz robię, ale mam straszną anginę i ledwo żyje...

Udało mi się też załatwić bazarek dla Pęgusia , z rzeczy które kiedyś przekazałam na moja tymczasowiczke Figunie
[*].
Jak tylko wrócę do świata żywych , biorę się ostro za Pręgusia.
Jeszcze raz bardzo , bardzo dziękuje.