gos Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='megii1']Miejsce dla Boryska już czeka - Brutus pojechała w sobotę do swojego domku:)[/QUOTE] Świetnie! Megii1, damy Ci znać, jak tylko ustalimy kiedy Borys mógłby dotrzeć na miejsce. Agabytom - potrzebne jest info od Ciebie, jak to organizujemy. Quote
Livka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Borysku jest już miejsce w hoteliku dla ciebie :multi: Już niedługo :p Quote
gos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Agabytom, czy wiesz juz jakie plany ma ten Twój znajomy? Jeśli to nie wyjdzie, za chwilę możemy mieć problem z organizacją innego transportu, a miejsce już czeka na Boryska. Quote
malagos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja juz załatwiłam transport dla swojej podopiecznej, także dziekujemy. Quote
agabytom Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dziewczyny,mieliśmy dzisiaj jechać,jednak Rafał musiał wyjechać za granice i nic z tego nie wyszło.Zostaje transport wiązany.... Quote
gos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Rozumiem. Czyli trzeba szybko sprawdzić czy ANIA_C i jurmar nadal mogą jechać/zabrać w tym terminie. Piszę już PW do ANIA_C i jurmara. Jeśli nie będą mieli okazji odpowiedzieć, jutro rano będę dzwonić. Chyba, że wolisz Ty się tym zająć - wtedy nie ma problemu, mogę Ci podesłać ich telefony. Quote
gos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ania_C potwierdziła chęć transportu. Mam nadzieję, że Jurek też nadal ma taką możliwość. Quote
Pliszka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Borysek, szykuj się powolutku do drogi!!! :multi::multi::multi: Quote
jurmar98 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Rada na przyszłość.Na drugi raz nie czekajcie z decyzją do ostatniej chwili.Wiem,że poniedziałek kończy się o północy,ale niektórzy (m.in. ja) o tej porze już śpią.Gdybym nie zajrzał teraz na wątek ,to już nie mógłbym pomóc.Muszę znowu zmieniać plany.Ale do rzeczy... Pieska odebrałbym w piątek między 13.00 i 14.00 w okolicach Siewierza(to już dokładniej ustalę z Anią (proszę o jej nr telefonu na PM). Gos ,czy zamierzasz wieźć pieska dalej w tym samym dniu i czy odbierając go będziesz jechać z Milanówka ,czy z W-wy? Quote
gos Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jurek, tak się cieszę, że jednak możesz...:-) Telefon do Ani wysłałam Ci już PW. I tak jak pisałam - przyjadę z Warszawy i raczej będę wieźć Borysa dalej. Ale jeśli wyjdzie taka potrzeba (będzie za późno albo coś innego), to mogę go też przenocować i na spokojnie odwieźć w sobotę. Agabytom - czy możesz podać do siebie telefon? Trzeba jeszcze dograć godzinę odbioru psa przez Anię. Quote
agabytom Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witam... Wybaczcie,ale mnie jakieś szpetne grypsko dopadło... Mój numer 694-663-445 Quote
bela51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Borys zbiera na hotel, prosze nie zapominać.:mad: Widziałam dzisiaj chłopaka w schronie i powiedział, że juz nie może sie doczekać.;) Quote
gos Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No to wygląda, że wszystko się uda. Rozmawiałam dziś z Agą, ustaliłyśmy, żeby nie dawać psu sedalinu, żeby nie trzeba było cielaka nosić. Wcześniej Jurek sugerował, że Borys na wszelki wypadek nie powinien jeść przed podróżą. I obiecał, że coś mu na drogę ugotuje :loveu: Trzeba tylko jeszcze ustalić, ile czasu może zająć podróż z Bytomia do Siewierza, żeby Aga odpowiednio wcześniej poszła "wypisać" psa ze schroniska. A poza tym: - jest plan psiej sztafety; - wszyscy mają do wszystkich telefony; - Megii jest powiadomiona; - i tylko mój chłopak spogląda na mnie w milczeniu wyrażającym obawę, czy pies wyruszy dalej, jeśli przyjdzie mu nocować u nas... :lol: Quote
sonikowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Gos, brawo!! Trzymam kciuki za powodzenie akcji i za Boryska :-) Quote
gos Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dobra, dojazd z Bytomia do Siewierza zajmie około 60-70 min. Czyli, żeby spokojnie dojechać na 13, to Ania z Boryskiem muszą wyruszyć około 11:30-12:00. Aga, jeszcze jedno, może zmień tytuł na: Borys jedzie do hotelu, bardzo potrzebne deklaracje i wsparcie finansowe!!! Quote
obraczus87 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Przepraszam za OT, ale może ktos będzie mógł pomóc. Pies potrzebuje BUDY! Mój Pan umarł, karmi mnie rodzina, ale NIE MAM BUDY I MI ZIMNO!!! POMOCY!!!! - Dogomania Forum Quote
jurmar98 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='bela51']Borys zbiera na hotel, prosze nie zapominać.:mad: Widziałam dzisiaj chłopaka w schronie i powiedział, że juz nie może sie doczekać.;)[/QUOTE] Belu skoro go widziałaś,to może i czułaś.Możesz coś powiedzieć o jego stanie higieniczno-zapachowym,bo jednak to parę godzin jazdy przed nami,więc muszę się jakoś przygotować. Quote
agabytom Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja też przepraszam,lecz siostra w nieszczęściu Borysa również ma już wątek, http://www.dogomania.pl/forum/f1166/sara-z-bytomskiej-5-tki-potrzebne-pieniadze-na-amputacje-172810/ Quote
Livka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Borysek zbiera na hotel :roll: pomóżmy psinie Każda złotówka się liczy :p Quote
obraczus87 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Borysku nie moge sie doczekać kiedy będziesz już w Serocku :) Quote
obraczus87 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Borysku Kochany :) Przypominam, Borysek prosi o pieniądze hotelik... Quote
bela51 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='jurmar98']Belu skoro go widziałaś,to może i czułaś.Możesz coś powiedzieć o jego stanie higieniczno-zapachowym,bo jednak to parę godzin jazdy przed nami,więc muszę się jakoś przygotować.[/QUOTE] Oj, chyba nic pozytywnego ode mnie sie nie dowiesz. Boryska widziałam przez kraty. NIe wąchałam, bo w schronisku, wiadomo jak pachnie. Ale kiedyś wiozłam 2 male psiaki ze schronu i samochód był do sprzatania i odwaniania.:evil_lol: A Borysek, to kaaawał psa.:evil_lol: Przygotuj się psychicznie i fizycznie. Quote
bela51 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dzisiaj wpłynęło na konto Borysa 26 zł z bazarku Pliszki. W sumie jest na koncie 76 zł. Quote
Livka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Borysek jedzie już niedlugo do hoteliku :multi: ale wciąż brakuje pieniędzy na jego utrzymanie:roll: kto wesprze tego zabiedzonego psiaka, kto doloży złotóweczkę aby mógł dojść do siebie:cool3: Pięknie prosimy:lol: Quote
Recommended Posts