Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='megii1']Miejsce dla Boryska już czeka - Brutus pojechała w sobotę do swojego domku:)[/QUOTE]

Świetnie! Megii1, damy Ci znać, jak tylko ustalimy kiedy Borys mógłby dotrzeć na miejsce.

Agabytom - potrzebne jest info od Ciebie, jak to organizujemy.

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agabytom, czy wiesz juz jakie plany ma ten Twój znajomy?
Jeśli to nie wyjdzie, za chwilę możemy mieć problem z organizacją innego transportu, a miejsce już czeka na Boryska.

Posted

Rozumiem.
Czyli trzeba szybko sprawdzić czy ANIA_C i jurmar nadal mogą jechać/zabrać w tym terminie.
Piszę już PW do ANIA_C i jurmara. Jeśli nie będą mieli okazji odpowiedzieć, jutro rano będę dzwonić. Chyba, że wolisz Ty się tym zająć - wtedy nie ma problemu, mogę Ci podesłać ich telefony.

Posted

Rada na przyszłość.Na drugi raz nie czekajcie z decyzją do ostatniej chwili.Wiem,że poniedziałek kończy się o północy,ale niektórzy (m.in. ja) o tej porze już śpią.Gdybym nie zajrzał teraz na wątek ,to już nie mógłbym pomóc.Muszę znowu zmieniać plany.Ale do rzeczy...
Pieska odebrałbym w piątek między 13.00 i 14.00 w okolicach Siewierza(to już dokładniej ustalę z Anią (proszę o jej nr telefonu na PM).
Gos ,czy zamierzasz wieźć pieska dalej w tym samym dniu i czy odbierając go będziesz jechać z Milanówka ,czy z W-wy?

Posted

Jurek, tak się cieszę, że jednak możesz...:-)
Telefon do Ani wysłałam Ci już PW.

I tak jak pisałam - przyjadę z Warszawy i raczej będę wieźć Borysa dalej. Ale jeśli wyjdzie taka potrzeba (będzie za późno albo coś innego), to mogę go też przenocować i na spokojnie odwieźć w sobotę.

Agabytom - czy możesz podać do siebie telefon? Trzeba jeszcze dograć godzinę odbioru psa przez Anię.

Posted

No to wygląda, że wszystko się uda. Rozmawiałam dziś z Agą, ustaliłyśmy, żeby nie dawać psu sedalinu, żeby nie trzeba było cielaka nosić.
Wcześniej Jurek sugerował, że Borys na wszelki wypadek nie powinien jeść przed podróżą. I obiecał, że coś mu na drogę ugotuje :loveu:
Trzeba tylko jeszcze ustalić, ile czasu może zająć podróż z Bytomia do Siewierza, żeby Aga odpowiednio wcześniej poszła "wypisać" psa ze schroniska.

A poza tym:
- jest plan psiej sztafety;
- wszyscy mają do wszystkich telefony;
- Megii jest powiadomiona;
- i tylko mój chłopak spogląda na mnie w milczeniu wyrażającym obawę, czy pies wyruszy dalej, jeśli przyjdzie mu nocować u nas... :lol:

Posted

Dobra, dojazd z Bytomia do Siewierza zajmie około 60-70 min.
Czyli, żeby spokojnie dojechać na 13, to Ania z Boryskiem muszą wyruszyć około 11:30-12:00.

Aga, jeszcze jedno, może zmień tytuł na:
Borys jedzie do hotelu, bardzo potrzebne deklaracje i wsparcie finansowe!!!

Posted

[quote name='bela51']Borys zbiera na hotel, prosze nie zapominać.:mad:
Widziałam dzisiaj chłopaka w schronie i powiedział, że juz nie może sie doczekać.;)[/QUOTE]
Belu skoro go widziałaś,to może i czułaś.Możesz coś powiedzieć o jego stanie higieniczno-zapachowym,bo jednak to parę godzin jazdy przed nami,więc muszę się jakoś przygotować.

Posted

[quote name='jurmar98']Belu skoro go widziałaś,to może i czułaś.Możesz coś powiedzieć o jego stanie higieniczno-zapachowym,bo jednak to parę godzin jazdy przed nami,więc muszę się jakoś przygotować.[/QUOTE]

Oj, chyba nic pozytywnego ode mnie sie nie dowiesz. Boryska widziałam przez kraty. NIe wąchałam, bo w schronisku, wiadomo jak pachnie. Ale kiedyś wiozłam 2 male psiaki ze schronu i samochód był do sprzatania i odwaniania.:evil_lol:
A Borysek, to kaaawał psa.:evil_lol: Przygotuj się psychicznie i fizycznie.

Posted

Borysek jedzie już niedlugo do hoteliku :multi:
ale wciąż brakuje pieniędzy na jego utrzymanie:roll: kto wesprze tego zabiedzonego psiaka, kto doloży złotóweczkę aby mógł dojść do siebie:cool3:
Pięknie prosimy:lol: