Bjuta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 uups, 27go jestem w Warszawie i 28 wracam... A bardzo w nocy? Rodzice odbiorą, ale to staruszkowie, więc jeśli dałoby się wcześniej jakoś, np. do 9 wieczorem, bo później, to wolałabym nie... Quote
Bjuta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Mama mi patrzy przez ramię i mówi, że jest staruszką, ale taką, że do 22 jeszcze da radę nie zasnąć. Co na to Pan Jan? Quote
giselle4 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Bjuta,kochanie nie da rady/przenosimy w takim razie nie nie przez Ciebie tylko dalej nie mam transportu a nie chce Cibie obciązac psem na tygodnie nie mam takich planow.... lUBIE JASNE SYTUACJE I PROSTE ROZWIĄZANIA..... Beatka przekładamy wszystko na nastepny tydzien jezeli nic nie wyjdzie rezygnujemy z tej adopcji i tego domku szkoda bo wszystko jest ok ale daleko...... myslałam ze jednak ktos pmoze ... JUTRO ZATELEFONUJE DO PANA JANA i przeprosze..... mam nadzieje ze za tydzien wszystko bedzie proste.... to moze byc 12-4 rano..... Quote
Bjuta Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No to spoko, za tydzień też dobrze. Dla mnie środek nocy jest OK. (dla Wióra pewnie stres). Gissellko, zadzwoń do mnie w wolnej chwili, albo podaj mi swój nr tel. na PW Quote
giselle4 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ZROBIONE bede dalej prosic o pomoc w transporcie.... ale jak Rotek pomoze i Kakao sie zgodzi to moze w niedziele? ...ale jeszcze nic nie wiadomo..... Quote
Bjuta Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 giselle4 napisał(a):ZROBIONE bede dalej prosic o pomoc w transporcie.... ale jak Rotek pomoze i Kakao sie zgodzi to moze w niedziele? ...ale jeszcze nic nie wiadomo..... W niedzielę to może być dowolna godzina zupełnie, może być też za tydzień. W sumie ważne, by za długo u mnie nie czekał na przerzut, bo to wielki stres dla psiaka kolejny dom, który jeszcze nie jest "tym". Wiórek, nie martw się! Coś się musi udać! ;) Quote
Bjuta Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Znowu się zmieniło. Okazuje się, że Grand przyjeżdża do mnie dzisiaj późnym wieczorem. Rodzice go odbiorą (bo ja w W-wie). Gisello, to poczekajmy z przerzutem Wióra, jak dalsza droga będzie dograna. ;) Quote
giselle4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Tak jest....moz enastepny tydzien..... Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 po zepsutym kompie i rewolucji na dogo, udało mi sie w końcu dotrzeć do Wiorka. Widzę, że jest szansa na dobry domek - nie odpuszczajmy, kombinujmy - oby się teraz wreszcie udało!:) Quote
bela51 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A na jakim odcinku brakuje Wam transpoortu? Quote
Bjuta Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Katowice - Rzeszów (docelowo Stalowa Wola) Quote
bela51 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Pomyślałam o pewnym dogomaniaku z Tarnowa. Wiózł naszego Boryska, ale nie wiem czy to miałby byc transport gratis, czy sa jakies fundusze? Mozna by do niego napisac. Quote
giselle4 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 nawet Katowice Krakow nas ratuje i wszystko ustawiamy na przyszły tydzien musi sie udac......trzymac mi kciuki justynka,bela bjuta i inne gagatki:) Quote
Bjuta Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wiórkowi skończyło się allegro. Wznowić? Jeśli tak - to czy nadal wyróżnione? Quote
bico Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 giselle4 napisał(a):nawet Katowice Krakow nas ratuje i wszystko ustawiamy na przyszły tydzien musi sie udac......trzymac mi kciuki justynka,bela bjuta i inne gagatki:) i inne gagatki:evil_lol: trzymam kciuki mocno:happy1::happy1::happy1: Quote
Bjuta Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No to czekam niecierpliwie i nie wznawiam allegra. Quote
justynavege Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 po zmianie dogo nie dośc ze nie moge sie zalogować teraz cud! to otwarcie jakiegokolwiek wątku wiesza mi komputer czy tez tak macie ? co robic? wypadłam z obiegu :( Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Troche moich kłopotów z dogo zniknęlo po zainstalowaniu innej przeglądarki. Teraz mam FireFoxa. Quote
giselle4 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 czasem sie boje ze to jemu przynosze pecha:( Quote
giselle4 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 prosze pomozcie z tym transportem za paliwo prosze.....bo mi psyche siada juz Quote
Bjuta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Gisellko, a pytałaś może jogi ? Ona czasem pomieszkuje w Stalowej Woli i raz nam zwiozła Brutusa ze Śląska, ale nie wiem czy teraz jest w Polsce. Niemniej, może mieć jakiś pomysł, bo ludzi ze Stalowej Woli zna... Quote
wroobelterrorystka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ja sie zgłaszam :) ten weekend odpada :( ale w kolejny myślę, ze mogłabym pojechac z Wiórkiem do Stalowej Woli jeśli tylko się znajdzie połączenie :) Quote
Ewelina.w38 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Tak czytam od jakiegos czasu i rozumiem, ze domek już nagrany tylko z transportem problem? Quote
Bjuta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jest transport na odcinku Wrocław-Katowice, a brakuje Katowice-Stalowa Wola (lub Rzeszów) Quote
Bjuta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):ja sie zgłaszam :) ten weekend odpada :( ale w kolejny myślę, ze mogłabym pojechac z Wiórkiem do Stalowej Woli jeśli tylko się znajdzie połączenie :) Stalowa Wola, to jest chyba nie do zrobienia pocągiem... ponad 400 km w jedną... Quote
Recommended Posts