Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:o WOW to olbrzym faktycznie!!! moje marzenie taki pies wielki

a dotykałaś go? jaką ma sierść? szorstką? tak wypytuję bo ciekawa jestem jak blisko ma do sznaucera :oops: szkoda, że nie da się sprawdzić jaki jest do dzieci i do psów innych, ale kurczee tak to jest w schroniskach :(

Posted

[quote name='Owieczka']Taki piekny pies żeby nie miał domu ...? To skandal!!!! :(

podnosze temat bo uwazam za pilny, Dori jest nieszczesliwy, nie podnosi sie jak sie podchodzi do boksu, jest smutny i zrezygnowany, faktycznie to skandal, ze ten psiak sie tak meczyl, co z tego ze oczko ma chore, to bedzie przyjaciel jak sie patrzy, szukajmy mu dozu, ludzie spojzcie na jego smutna minke, az sie serce kraje !!!

Posted

Esperanza napisała

Może na allego warto go wystawić?
Avii, mogłabyś?

Avii wystawi 8-) dzisiaj sobie robi nockę na Allegro BO KOMP NARESZCIE NIE FIKSUJE :bigok: wszystko się ....wykasowało :haha:

Posted

Sznaucer? Dla mnie to on taki wyżłowaty bardziej - coś jak nasz cudowny sochaczewski Cezar :loveu:
Piękne zwierzę - choć takie smutne, przygnębione i zaniedbane...
Serce się ściska... :cry:

Posted

Marka - CUDNY - on ma zdecydowanie (wg mnie :niewiem:) więcej ze sznaucera niż Cezar - ale wyżła też chyba trochę ma - to wyszłoby w ruchu,na otwartej przestrzeni....
biedaczek....

Posted

Tak - faktycznie- powiększyłam sobie te zdjęcia Maćki - i na nich widać, że ma więcej ze sznaucera niż wyżła - ale generalni jest CUDNY! (jak ja lubię takie duuuzie zwierzaki :loveu:) - piękny kawał psa po prostu! :-D

Posted

Mi sie wydaje ze to jest jednak sznaucer, co prawda sznaucerki maja wiecej siersci, ale trzeba brac pod uwage warunki w jakich zyja, ten jest zaniedbany, ale olbrzym to jest wielki.
On jest smutny :(

Posted

Żeby wszystkie ciocie mogły się przyjrzeć:;-)

Ciasnota jak diabli, chyba mnie w końcu szlag trafi!:vamp:

Mam jedno zapytanie z allegro, to już dobry początek!

Posted

[quote name='AśkaK']Żeby wszystkie ciocie mogły się przyjrzeć:;-)

Ciasnota jak diabli, chyba mnie w końcu szlag trafi!:vamp:

Mam jedno zapytanie z allegro, to już dobry początek!
tylko uważaj - od pewnego czasu pewna osoba z Łodzi szuka niewysterylizowanego sznaucera olbrzyma jako "towarzysza" dla swojej suczki :vamp:

Posted

A mnie najbardziej ...dobiło to zdjęcie :( :( :( On taki na nim zrezygnowany, jakby chciał powiedzieć że nic lepszego go juz nie czeka .
To jednak straszne , jaki los ludzie zgotowali zwierzakom w schroniskach ......

Więzieni za życia .....