Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beton co prawda czuje się dobrze, ale co z jego łapą? To jest pytanie... Po świętach jedziemy na prześwietlenie - okaże się dokładnie co i jak.

Póki co zamieszczam świąteczne - Wigilijne zdjęcia Betona. Oto one:

TUTAJ MIESZKAM

Tak wyglądam człapiąc i skacząc

Może mnie ktoś zechce?

Zbliżenie - czyż nie jestem piękny?

Posted

Łapa? Nadal bez zmian. Czasami mam wrażenie że on jest strasznie uparty i chce ten gips nosić do końca życia.
Dziś powinienem wiedzieć coś więcej - Betonika czeka prześwietlenie i jakieś konkretne decyzje co do dalszego leczenia.

Trzymajcie kciuki proszę.

Posted

Już informuję co z Betonikiem. Wreszcie (PO TAKIM CZASIE :( ) ma ściągnięty gips. Łapa zrosła mu się i nie musi już się męczyć z kołnierzem. Po ściągnięciu tego wszystkiego stał się bardziej przyjazny i przyjacielski.
Bardzo się cieszy, gdy ktoś do niego coś mówi, szczególnie upatrzył sobie jednego ze "starszych" wolontariuszy - Pana Janusza i słucha go jak swojego Pana.
Cieszymy się wszyscy, że wreszcie gips zniknął z jego łapy... W przyszłym tygodniu umieszczę zdjęcia radosnego Betonika.

Posted

alez oczywiscie, ze jest buda :) jest na zewnatrz kojca, z lewej strony a na drugim zdjeciu widac ja za Betonikiem. ma duze drzwi ze względu na kolnierz, ktory musial nosic :)

Posted

adria napisał(a):
alez oczywiscie, ze jest buda :) jest na zewnatrz kojca, z lewej strony a na drugim zdjeciu widac ja za Betonikiem. ma duze drzwi ze względu na kolnierz, ktory musial nosic :)

Uff...przynajmniej tyle ;)