rybon36 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 przepraszam, powinno być w poprzednim moim poscie dziewczyny i ... chłopaki!!!;-) Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Beton co prawda czuje się dobrze, ale co z jego łapą? To jest pytanie... Po świętach jedziemy na prześwietlenie - okaże się dokładnie co i jak. Póki co zamieszczam świąteczne - Wigilijne zdjęcia Betona. Oto one: TUTAJ MIESZKAM Tak wyglądam człapiąc i skacząc Może mnie ktoś zechce? Zbliżenie - czyż nie jestem piękny? Quote
adria Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 taka bida :( Nikt nie moze dac mu nawet domku tymczasowego???? Co z wami ludziska???? :( Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Łapa? Nadal bez zmian. Czasami mam wrażenie że on jest strasznie uparty i chce ten gips nosić do końca życia. Dziś powinienem wiedzieć coś więcej - Betonika czeka prześwietlenie i jakieś konkretne decyzje co do dalszego leczenia. Trzymajcie kciuki proszę. Quote
pati_smerfek Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 oczywiscie, że trzymamy, i to mocno :) Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Już informuję co z Betonikiem. Wreszcie (PO TAKIM CZASIE :( ) ma ściągnięty gips. Łapa zrosła mu się i nie musi już się męczyć z kołnierzem. Po ściągnięciu tego wszystkiego stał się bardziej przyjazny i przyjacielski. Bardzo się cieszy, gdy ktoś do niego coś mówi, szczególnie upatrzył sobie jednego ze "starszych" wolontariuszy - Pana Janusza i słucha go jak swojego Pana. Cieszymy się wszyscy, że wreszcie gips zniknął z jego łapy... W przyszłym tygodniu umieszczę zdjęcia radosnego Betonika. Quote
Edi100 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Betoniku kochany Hop do góry po domek!!! Quote
jnk Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Betoniaczku, najwidoczniej o nas zapomnieli inni dogomaniacy.:-( Quote
San_(jagodowa:) Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Betonku pokazuj się wszystkim! mrozy idą,a Ty masz krótką sierść...:-( Quote
adria Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 alez oczywiscie, ze jest buda :) jest na zewnatrz kojca, z lewej strony a na drugim zdjeciu widac ja za Betonikiem. ma duze drzwi ze względu na kolnierz, ktory musial nosic :) Quote
Agnieszka103 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 adria napisał(a):alez oczywiscie, ze jest buda :) jest na zewnatrz kojca, z lewej strony a na drugim zdjeciu widac ja za Betonikiem. ma duze drzwi ze względu na kolnierz, ktory musial nosic :) Uff...przynajmniej tyle ;) Quote
Recommended Posts