Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Człowiek nie miał dłuzszy czas dostępu do internetu a tu tak miło - pamiętacie nadal o Betoniku.... bardzo się cieszę. :lol:

Co z nim? Już piszę. Jak już wiecie Betonik ma ściągnięty gips, nadal mieszka w swoim kojcu. Mimo iż nie jest on zbyt duży, to musi w nim być, gdyż to jedyny dostępny i zadaszony kojec jakim dysponujemy - a Beton jest zbyt skoczny i sprytny by być w "otwartym kojcu".
Buda oczywiście jest :) Nie wyobrażam sobie, żeby pies nie miał budy z dużą ilością sianka.
Beton zaczął przyzwyczajać się do "wolności" - to znaczy brak kołnierza i brak gispu. Bardzo dobrze wpłynęło to na jego zachowanie. Nie obraża się już i staje się powoli psem, z którym "wszystko" można robić. Mam nadzieję, że nie powróci mu nawyk warczenia przy braniu go za obrożę. Całkiem prawdopodobne że było to spowodowane nerwami i przeszkadzającym kołnieżem.

Obiecuję dziś lub jutro umieścić nowe zdjęcia.... mam nadzieję, że ktoś jeszcze czyta ten wątek, hm? :)

Co może przydać się teraz Betonowi? Na pewno bardzo przydałoby mu się zadaszenie któregoś z większych kojców, wówczas miałby tochę miejsca i swobody....

Posted

śliczna psinka! :D jaki ma slodziutki poddarty rozowy ryjek, niah niah ;)
Beton..a dla mnie jest tak slodki, ze bede na niego wolac Baton ;)
Batoniku w gore w gore, kto zabierze takiego slicznego rudzielca do domku? Kto da mu schronienie i wlasny kat?
Batosiu ja 3mam za Ciebie kciuki, cudaczku! ! !