Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']No bo tak rzadko zaglądasz dlatego tak napisałam :diabloti:

no wiesz :crazyeye: Biorąc pod uwagę, ze przed 20 rzadko kiedy wracam z pracy, to zaglądam tu BARDZO CZĘSTO :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']no wiesz :crazyeye: Biorąc pod uwagę, ze przed 20 rzadko kiedy wracam z pracy, to zaglądam tu BARDZO CZĘSTO :diabloti: :eviltong:

Hmmm a ja to dodałam chyba przedwczoraj :diabloti:
No cóż ide pomyślec nad dziennikiem i postaram się (o ile nie padne, nie czuje nóg po tej wystawie:shake: ) wrzucić zaległości:razz:

Posted

[quote name='jo-jo']Hmmm a ja to dodałam chyba przedwczoraj :diabloti:

i tym udowodniłaś, ze ty do mnie nie zaglądasz w ogóle :shake: Bo ja weekend spędziłam na działce

Posted

[quote name='Maga100']i tym udowodniłaś, ze ty do mnie nie zaglądasz w ogóle :shake: Bo ja weekend spędziłam na działce

A ja do żadnej galerii nie miałam czasu zajrzeć, bo do 17 byłam we Trójmieście, od rana na wystawie, a potem do Sopotu pojechaliśmy oblać sukces:evil_lol: (oczywiście lodami) A jutro jak uda mi się komputra wyrwać (no nie stety tak to już jest na wyjeździe...) to nadrobie wszystkie galerie i zdjęcia obiecuje :diabloti: :razz:

Posted

[quote name='jo-jo'] A jutro jak uda mi się komputra wyrwać (no nie stety tak to już jest na wyjeździe...) to nadrobie wszystkie galerie i zdjęcia obiecuje :diabloti: :razz:

ty się ciesz, ze ma internet ze sobą, bo ja jak wyjadę, to zniknę na 2 tygodnie totalnie :placz:

Posted

[quote name='Maga100']ty się ciesz, ze ma internet ze sobą, bo ja jak wyjadę, to zniknę na 2 tygodnie totalnie :placz:

Madziu a gdzież Ty się wybierasz? :razz:

Simbik tak jak Ajronowa powiedziała CWC, NPwR, BOB, a o tego BOB'a staliśmy aż z jedną suczką, bo więcej czarnych nie było :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Brawo Jojeczko :multi::multi::multi:

A dziękujemy Alu :loveu:
Musze przejrzeć zdjęcia z ostatnich dni, ale malutko jest a psia to praktycznie nic... Ale dużo widoczów zachodów chmurek...

Posted

[quote name='jo-jo']Madziu a gdzież Ty się wybierasz? :razz:

do Kaszubskiej głuszy :p
odpocząć w prawdziwym tego słowa znaczeniu :p
ale łącza ze światem nie będzie :shake: Nie wiem jak ja to przeżyje :placz:

Posted

[quote name='Maga100']do Kaszubskiej głuszy :p
odpocząć w prawdziwym tego słowa znaczeniu :p
ale łącza ze światem nie będzie :shake: Nie wiem jak ja to przeżyje :placz:

Madziu jeszcze będziesz wdzięczna że nie masz tego kontaktu :evil_lol:

Posted

łiiiii byliście tak blisko mnie :placz: i nie odwiedziliście :placz: ja byłam we Władku - jakbym wiedziała, że jesteście w JG to bym wpadła w odwiedzinki do jojeczka :loveu:

fotki piękne!!!! i do tych co u mnie narzekali że moich ni ma to oglądajcie tutaj bo było baaardzo podobnie :evil_lol:

Posted

O rany, Jojczęta są... prze, prze, prze... prze wszystko!!! :loveu: :loveu: :loveu: A platenek najbardziej prze z prze!!! :loveu:
A czy dumny tatuś widział już swe pociechy? :razz: