PARSONRK Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ludek napisał(a): A które dziecko za twoimi pędziwiatrami nadąży :lol:. . Ale Fana lubi z dziećmi biegać :lol: Wystarczy, ze jej pokażesz przeszkodę, a ona sama do niej leci - tylko jak dziecko się gubi (i zazwyczaj obraca się szukając przeszkody) Fana robi wszystkie przeszkody do których dziecko się obraca :lol: :lol: To już prędzej Flaire Błyskawicę może wypożyczyć :wink:. . Nie widziałam w akcji, więc komentować nie będę. :wink: Quote
belgunia Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Czy możecie spojrzeć na listę zawodników? Te żółte pola muszę wypełnić -Kto ma jakieś informacje proszę mi podać. Bardzo dziękuję z góry:) GG= 5399720 Quote
blaira Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 mam pierwsza propozycje numerkow oto ona : jakby ktos nie zauwazyl to jest czapeczka :lol: z numerkiem oczywiscie 8) Quote
PARSONRK Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 blaira napisał(a):mam pierwsza propozycje numerkow oto ona : jakby ktos nie zauwazyl to jest czapeczka :lol: z numerkiem oczywiscie 8) może tym razem numerki damy psom ?? Chusty na szyjkę ?? Quote
Davie Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 O rany, Kolor i Leon bedą w seniorach biegac! :D Stosunek wieku zawodników wynosi 1:2! :lol: Quote
blaira Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 PARSONRK napisał(a):blaira napisał(a):mam pierwsza propozycje numerkow oto ona : jakby ktos nie zauwazyl to jest czapeczka :lol: z numerkiem oczywiscie 8) może tym razem numerki damy psom ?? Chusty na szyjkę ?? hmm tylko ze mialo byc jakies przebranie psa i siebie w konkurencjach. Quote
Flaire Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Davie napisał(a):O rany, Kolor i Leon bedą w seniorach biegac! :D Stosunek wieku zawodników wynosi 1:2! :lol:A w którą stronę? :wink: Wiek Leona jest raczej nieokreślony; nikt do końca nie wie, ile on ma lat. :( Quote
Ajrisz Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ja wiem, ja wiem! Boxer Tyson, Justyny biega w Zeroweczkach. :D No moze, skoro Sylwestrowe... Quote
Davie Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Flaire napisał(a):Davie napisał(a):O rany, Kolor i Leon bedą w seniorach biegac! :D Stosunek wieku zawodników wynosi 1:2! :lol:A w którą stronę? :wink: Wiek Leona jest raczej nieokreślony; nikt do końca nie wie, ile on ma lat. :( Kolor ma "trzynachę" na karku. :) Quote
Robull Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 belgunia napisał(a):Małe dzieci mają nocleg i pobyt bezpłatny - ale dzieci, a nie np. mlodzież, która sypia samodzielnie w łóżku, bo się nigdzie indziej nie zmieści:)Jesteś tego pewna? :wink: :lol: Quote
CHI Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 blaira napisał(a):..... moze uda sie chociasz rozetki zrobic(wiem ze na forum ktos robi wiec moze daloby taniej zrobic).... Jetem, jestem.... :wink: Już zadeklarowałam się, że jakieś zasponsoruję (dla zwycięzców, dla najmłodszych, debiuty) - czekam aż Belgunia przemyśli i da sygnał :wink: Ewentualnie mogłabym zrobić numerki startowe w formie rozetki - po kosztach własnych - dziś zrobię w domu projekt, to jutro tu wrzucę... byłaby "pożyteczna pamiątka" Quote
orsini Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 CHI napisał(a):[Jetem, jestem.... :wink: Już zadeklarowałam się, że jakieś zasponsoruję (dla zwycięzców, dla najmłodszych, debiuty) -" tak,tak,tak :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
CHI Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Orsini, zostawmy decyzję organizatorom :D Na razie mnie nie stać, żeby fundować rozetki wszystkim "co bym chciała" :cry: - moje kundle muszą jeść... A jeszcze pańcia wymyśliła, że jeździmy na zawody... :cry:, no i się przeprowadzaliśmy i się remontujemy = samo życie... coś mogę ufundować, a ewentualnie (jak Belgunia i "rada starszaków" tak zdecydują) resztę - jak napisałam "po kosztach własnych" dam radę... Quote
orsini Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 no wiem wiem..ale moze organizator zafunduje?np. wszystkim?jako pamiatka wlasnie? Quote
BeataG Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 A dlaczego akurat organizator? Organizator funduje wkład własnej pracy i to niemały! Więc może rozetki zafundowałyby osoby zainteresowane tym, żeby ich psy takowe dostały? :evilbat: Quote
orsini Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Beata dlatego, ze organizator zbiera kase i jakby skrzyknal nie wiem ile taka rozetka kosztuje 5zl?od kazdego dodatkowo to co by sie stalo , taka ciezka praca zarzadzic???a kazdy by dostal pamiatke!!! jak mam sobie sama fundowac to moge isc do sklepu z pucharami i sobie kupie!i ufunduje puchar dla suki Fantasy...chyba nie o to chodzi co????? Quote
Ludek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 belgunia napisał(a): MAM NATOMIAST PROŚBĘ DO WAS. 2. usiąść i pomyśleć w jakich kompletach chcecie spać, ilu osobowe mają być pokoje i jakie zestawy osób (imie i nazwisko) + kto będzie z dzieckiem (ile lat) Proszę PEŁNE zestawy 6-cio, a nawet 8-osobowe przesyłać TYLKO na adres: [email protected] Nie chcę otrzymywać niekomletnych zestawów!!!! :) Proszę się dogadać w klubach:) Kurcze ja mam małego agresora :evil: i nie wiem czy uda mi się dobrać aż 6 psów, z którymi się dogada :-? . Quote
Mokka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 orsini napisał(a):Beata dlatego, ze organizator zbiera kase i jakby skrzyknal nie wiem ile taka rozetka kosztuje 5zl?od kazdego dodatkowo to co by sie stalo , taka ciezka praca zarzadzic???a kazdy by dostal pamiatke!!! jak mam sobie sama fundowac to moge isc do sklepu z pucharami i sobie kupie!i ufunduje puchar dla suki Fantasy...chyba nie o to chodzi co????? Orsini wyluzuj!!!! Jedziemy tam na Sylwestra, zabawić się, powitać Nowy Rok w zacnym psiarskim gronie, a nie po jakieś głupie pucharki czy insze nagrody. Będą dyplomy (może :wink: ) i to powinno wystarczyć, znakomitej większości wystarcza. Kup sobie pucharek i rozetkę, a organizator Ci toto wyświęci i będzie wporzo. A teraz już nie marudź, bo treść topiku ginie w Twoich żalach. 8) Quote
Flaire Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Mokka napisał(a):A teraz już nie marudź, bo treść topiku ginie w Twoich żalach. 8)Jak byśmy wszyscy się zrzucili po 10, góra 20 groszy, to możnaby ufundować i puchar i rozetkę dla orsini i byłby spokój. Moim zdaniem warto. Kto jest za? Quote
orsini Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 łaski bez!!! a jak nie zalezy Wam na nagrodach to z Was sportowcy do bani, bo w kazdym sporcie chodzi o to zeby WYGRAC a nie sie dobrze bawic-to to przy okazji, ale wygrana sie najbardziej liczy Quote
sic! Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 orsini chyba raczej chodzi o to, żeby chęć zdobycia nagrody nie przesłoniła chęci dobrej zabawy ot i co, a poza tym żeby chęć i ambicja przewodnika nie przeszkadzała jego psu ale to taka moja dywagacja :) Quote
PATIszon Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 orsini napisał(a):łaski bez!!! a jak nie zalezy Wam na nagrodach to z Was sportowcy do bani, bo w kazdym sporcie chodzi o to zeby WYGRAC a nie sie dobrze bawic-to to przy okazji, ale wygrana sie najbardziej liczy Orsini, mam nadzieje, ze jaja sobie robisz. A jeli mowisz serio to moze rzeczywiscie ufundujemy Ci mega puchar za zwyciestwo! Tylko pamiitaj, jesli nie wygrasz zostaniesz przez wszystkich wygwizdana, no bo najwazniejsze jest zwyciestwo :niewiem: Quote
Godelaine Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 A ja się tak nieśmiało zapytam, czy można jeszcze się dopisać? Jedna osoba plus pies? Startować nie będziemy :( Quote
orsini Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 PATIszon napisał(a):[Tylko pamiitaj, jesli nie wygrasz zostaniesz przez wszystkich wygwizdana, no bo najwazniejsze jest zwyciestwo :niewiem: jak mnie wygwizdzecie to oznacza, ze naprawde nie wiecie na czym polega sport i zasady fair play Quote
PATIszon Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 orsini napisał(a):PATIszon napisał(a):[Tylko pamiitaj, jesli nie wygrasz zostaniesz przez wszystkich wygwizdana, no bo najwazniejsze jest zwyciestwo :niewiem: jak mnie wygwizdzecie to oznacza, ze naprawde nie wiecie na czym polega sport i zasady fair play Eee tam, za to bedziemy miec satysfakcje z wygwizdania 8) Quote
Recommended Posts