Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludek napisał(a):

A które dziecko za twoimi pędziwiatrami nadąży :lol:.
.

Ale Fana lubi z dziećmi biegać :lol: Wystarczy, ze jej pokażesz przeszkodę, a ona sama do niej leci - tylko jak dziecko się gubi (i zazwyczaj obraca się szukając przeszkody) Fana robi wszystkie przeszkody do których dziecko się obraca :lol: :lol:

To już prędzej Flaire Błyskawicę może wypożyczyć :wink:.
.

Nie widziałam w akcji, więc komentować nie będę. :wink:

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blaira napisał(a):
mam pierwsza propozycje numerkow oto ona :

jakby ktos nie zauwazyl to jest czapeczka :lol: z numerkiem oczywiscie 8)

może tym razem numerki damy psom ??
Chusty na szyjkę ??

Posted

PARSONRK napisał(a):
blaira napisał(a):
mam pierwsza propozycje numerkow oto ona :

jakby ktos nie zauwazyl to jest czapeczka :lol: z numerkiem oczywiscie 8)

może tym razem numerki damy psom ??
Chusty na szyjkę ??

hmm tylko ze mialo byc jakies przebranie psa i siebie w konkurencjach.

Posted

Davie napisał(a):
O rany, Kolor i Leon bedą w seniorach biegac! :D Stosunek wieku zawodników wynosi 1:2! :lol:
A w którą stronę? :wink: Wiek Leona jest raczej nieokreślony; nikt do końca nie wie, ile on ma lat. :(

Posted

Flaire napisał(a):
Davie napisał(a):
O rany, Kolor i Leon bedą w seniorach biegac! :D Stosunek wieku zawodników wynosi 1:2! :lol:
A w którą stronę? :wink: Wiek Leona jest raczej nieokreślony; nikt do końca nie wie, ile on ma lat. :(

Kolor ma "trzynachę" na karku. :)

Posted

belgunia napisał(a):
Małe dzieci mają nocleg i pobyt bezpłatny - ale dzieci, a nie np. mlodzież, która sypia samodzielnie w łóżku, bo się nigdzie indziej nie zmieści:)
Jesteś tego pewna? :wink: :lol:

Posted

blaira napisał(a):
..... moze uda sie chociasz rozetki zrobic(wiem ze na forum ktos robi wiec moze daloby taniej zrobic)....

Jetem, jestem.... :wink:
Już zadeklarowałam się, że jakieś zasponsoruję (dla zwycięzców, dla najmłodszych, debiuty) - czekam aż Belgunia przemyśli i da sygnał :wink:

Ewentualnie mogłabym zrobić numerki startowe w formie rozetki - po kosztach własnych - dziś zrobię w domu projekt, to jutro tu wrzucę... byłaby "pożyteczna pamiątka"

Posted

CHI napisał(a):
[Jetem, jestem.... :wink:
Już zadeklarowałam się, że jakieś zasponsoruję (dla zwycięzców, dla najmłodszych, debiuty) -"

tak,tak,tak :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini, zostawmy decyzję organizatorom :D

Na razie mnie nie stać, żeby fundować rozetki wszystkim "co bym chciała" :cry: - moje kundle muszą jeść... A jeszcze pańcia wymyśliła, że jeździmy na zawody... :cry:, no i się przeprowadzaliśmy i się remontujemy = samo życie...

coś mogę ufundować, a ewentualnie (jak Belgunia i "rada starszaków" tak zdecydują) resztę - jak napisałam "po kosztach własnych" dam radę...

Posted

A dlaczego akurat organizator? Organizator funduje wkład własnej pracy i to niemały! Więc może rozetki zafundowałyby osoby zainteresowane tym, żeby ich psy takowe dostały? :evilbat:

Posted

Beata dlatego, ze organizator zbiera kase i jakby skrzyknal nie wiem ile taka rozetka kosztuje 5zl?od kazdego dodatkowo to co by sie stalo , taka ciezka praca zarzadzic???a kazdy by dostal pamiatke!!!
jak mam sobie sama fundowac to moge isc do sklepu z pucharami i sobie kupie!i ufunduje puchar dla suki Fantasy...chyba nie o to chodzi co?????

Posted

belgunia napisał(a):

MAM NATOMIAST PROŚBĘ DO WAS.
2. usiąść i pomyśleć w jakich kompletach chcecie spać, ilu osobowe mają być pokoje i jakie zestawy osób (imie i nazwisko) + kto będzie z dzieckiem (ile lat)

Proszę PEŁNE zestawy 6-cio, a nawet 8-osobowe przesyłać TYLKO na adres: [email protected] Nie chcę otrzymywać niekomletnych zestawów!!!! :) Proszę się dogadać w klubach:)

Kurcze ja mam małego agresora :evil: i nie wiem czy uda mi się dobrać aż 6 psów, z którymi się dogada :-? .

Posted

orsini napisał(a):
Beata dlatego, ze organizator zbiera kase i jakby skrzyknal nie wiem ile taka rozetka kosztuje 5zl?od kazdego dodatkowo to co by sie stalo , taka ciezka praca zarzadzic???a kazdy by dostal pamiatke!!!
jak mam sobie sama fundowac to moge isc do sklepu z pucharami i sobie kupie!i ufunduje puchar dla suki Fantasy...chyba nie o to chodzi co?????

Orsini wyluzuj!!!!
Jedziemy tam na Sylwestra, zabawić się, powitać Nowy Rok w zacnym psiarskim gronie, a nie po jakieś głupie pucharki czy insze nagrody.
Będą dyplomy (może :wink: ) i to powinno wystarczyć, znakomitej większości wystarcza. Kup sobie pucharek i rozetkę, a organizator Ci toto wyświęci i będzie wporzo. A teraz już nie marudź, bo treść topiku ginie w Twoich żalach. 8)

Posted

Mokka napisał(a):
A teraz już nie marudź, bo treść topiku ginie w Twoich żalach. 8)
Jak byśmy wszyscy się zrzucili po 10, góra 20 groszy, to możnaby ufundować i puchar i rozetkę dla orsini i byłby spokój. Moim zdaniem warto. Kto jest za?

Posted

łaski bez!!!
a jak nie zalezy Wam na nagrodach to z Was sportowcy do bani, bo w kazdym sporcie chodzi o to zeby WYGRAC a nie sie dobrze bawic-to to przy okazji, ale wygrana sie najbardziej liczy

Posted

orsini
chyba raczej chodzi o to, żeby chęć zdobycia nagrody nie przesłoniła chęci dobrej zabawy ot i co, a poza tym żeby chęć i ambicja przewodnika nie przeszkadzała jego psu

ale to taka moja dywagacja :)

Posted

orsini napisał(a):
łaski bez!!!
a jak nie zalezy Wam na nagrodach to z Was sportowcy do bani, bo w kazdym sporcie chodzi o to zeby WYGRAC a nie sie dobrze bawic-to to przy okazji, ale wygrana sie najbardziej liczy

Orsini, mam nadzieje, ze jaja sobie robisz.
A jeli mowisz serio to moze rzeczywiscie ufundujemy Ci mega puchar za zwyciestwo!
Tylko pamiitaj, jesli nie wygrasz zostaniesz przez wszystkich wygwizdana, no bo najwazniejsze jest zwyciestwo :niewiem:

Posted

PATIszon napisał(a):
[Tylko pamiitaj, jesli nie wygrasz zostaniesz przez wszystkich wygwizdana, no bo najwazniejsze jest zwyciestwo :niewiem:

jak mnie wygwizdzecie to oznacza, ze naprawde nie wiecie na czym polega sport i zasady fair play

Posted

orsini napisał(a):
PATIszon napisał(a):
[Tylko pamiitaj, jesli nie wygrasz zostaniesz przez wszystkich wygwizdana, no bo najwazniejsze jest zwyciestwo :niewiem:

jak mnie wygwizdzecie to oznacza, ze naprawde nie wiecie na czym polega sport i zasady fair play

Eee tam, za to bedziemy miec satysfakcje z wygwizdania 8)