Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajrisz napisał(a):
A czy jedzie Justyna z Tysonem ?

Nie jedzie! Czterech liter jej sie nie chce w PKS wsadzic!!!!! :evil: :lol: :lol:

O matko :evil: :lol:. To my chyba mamy dłuższą podróż :P. Ja wpłacę, a raczej moja mama w sobotę.

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Ludzie!!!

Sprawy nabieraja pelnego obrotu, zatem nie ociagajcie sie z wplata ZALICZEK! Na stronie jest juz informacja o wplatach, ktore wplynely do tej pory, decydujcie sie szybko, a jezeli zrezygnowaliscie dajcie znac juz teraz, bo to wszystko juz trzeba zaczac podliczac!

I jeszcze kwestia - ludzi niejedzacych miesa - DAJCIE ZNAC! [email protected] Podpisujcie sie pelnym imieniem i naziwskiem!

No, to chyba tyle. Powyzsza wiadomosc, jest od organizatorow.

Pozdrawiam.

Posted

Melduje, ze dzis poszedl przelew (elektronicznie) moj i za moje dwa psy , poczta mojego TZ( bo zabraklo mi troche na koncie :lol: )

Sluchajcie tak sobie mysle i mysle pisalam tez do CHI ...pisala wczensiej ze beda kotyliony = floe dla szczeniolow i debiutantow, koszt takiego jednego to ok 5zl moze reszta chcialaby miec pamiatke z tego sylwka wlasnie w takiej postaci chyba 5 zl za psa nikogo nie zbawi, bo to naprawde nie sa juz tak duze pieniadze.

I jeszcze jedn pomysl ...bedzie na od groma moze kazdy moglby sobie zrobic plakiete z imieniem(ew naziwsko) klub z jakiego jest itp a osoby towarzyszace zawsze tez moga imie i napisac ze os.tow :) albo tez klub

Posted

To czkeajmy na CHI az sie wypowie bo jak sie okaze ze juz za malo czasu to nic na to nie poradze :(. ALe suma naprawde nie wielka. Co do platnosci....czekajmy na CHI ona wyjasni.

Cimi, tak mam obydwa potwory, suka bedzie w kenelu bo nie zawsze jest milo nastawiona a szczeniol nio jak szczeniol zaczepia pyskuje i merda ogonem :D
a ty z boskiem bedziesz? Bo dorota pisala ze masz jakiegos malego psa? :o

Posted

Moja jest duża około 60 cm w kłebię- bokser, a drugi pies od Oleq18 to miniatura owczarka niemieckiego użytkowa chudzinka.
Moja jest pokojowo nastawiona do psów, ale jak ktoś zębiska pokazuje to też potrafi :P.
Tak się zastanawiam, czy my też mamy brać kennel. Czy nie, czy tylko u Was wystarczy ?

Posted

Kurcze dorota mowila o jednym malym psie :/ bo moja suka amstaffka moze byc czasem rzeczywiscie nieprzyjemna w szczegolnosci jak jest zazdrosna . Fakt ze chodzi jedynie o noc zeby przespac.
Wez na wszelki wypadek lepiej miec przysobie najwyzej nie bedziesz go uzywac.

Posted

Kaja nie jest mała i nie jest chuda
waży całe 14kg i ma całe 46cm wzrostu :evil: okis cimi to biore klatke :D

sorki za to ze jeszcze nie zapłaciłem ,ale stara mi akcje wali więc jutro już na bank wpłaci mi moja babcia w ramach mikołaja :D(cimi ty masz walnietego starego ,a ja starą) :evil: :evil: :evil:

Posted

Wskazane jest, aby każdy wziął klatkę, najwyżej się nie przyda. Lepsze to niż niemożność odseparowania psów, które z jakichś względów nie przypadną sobie do gustu. Niby cały czas będą pod czujnym okiem właścicieli, ale nigdy nie wiadomo. W końcu trzeba będzie choć trochę odespać te nocne szaleństwa :D

Posted

Ja sobie jednak klatke daruje. Raisa jest niekonfliktowa, poza tym zawsze mozna ja przywiazac. Po prostu ostatnio jak chcialam gdziekolwiek z kennelem wyruszyc to niestety, ale okazal sie zbyt duzy :?

Posted

Mokka napisał(a):
Wskazane jest, aby każdy wziął klatkę, najwyżej się nie przyda. Lepsze to niż niemożność odseparowania psów, które z jakichś względów nie przypadną sobie do gustu.

Jasne, że lepsze. Tylko, że u nas jest to, że jest to dodatkowy bagaż, ale to nic gdybyśmy jechali samochodem, a my jedziemy pociągiem.

Posted

Zaganiana CHI
się wypowiada :wink:
jak muszę to zawsze zdążę... ale dajcie mi choć z tydzień...
a najlepiej już teraz "rząd wiekości" z grubsza, i no i może kolory. Dobrze by było, żeby ktos jeden się tym zajął w sensie "być odpowiedzialnym"... co do uzgodnień...
Projekt niby mam tylko zrobił mi się sajgon bo śnieg spłynął i ganiam po łąkach jak zając i ledwo żyję... a kolega mi się rozchorował... wiec ganiam za dwoje...

Posted

blaira napisał(a):
Sluchajcie tak sobie mysle i mysle pisalam tez do CHI ...pisala wczensiej ze beda kotyliony = floe dla szczeniolow i debiutantow, koszt takiego jednego to ok 5zl moze reszta chcialaby miec pamiatke z tego sylwka wlasnie w takiej postaci chyba 5 zl za psa nikogo nie zbawi, bo to naprawde nie sa juz tak duze pieniadze.

W kwestii formalnej :wink:
Nic takiego nie pisałam - pisałam, ze chętnie ufunduję i a dla kogo to prosiłam o sugestie organizatorów... na forum były różne sugesttie od Was ale nawet ich nie czytałam...
natomiast byłabym bardzo wdzięczna jesli by mi ktoś z organizatorów wysąłł jakieś ustalenia..

Sorry, ale "robota mnie doceniła" i to w terenie i nie mam dostępu do kompa...
Dlatego nie czytam tego tematu na bierząco...

Posted

No własnie klatka ma wymiary 90/60/70 czy jakoś tak i waży z 10kg i my bedziemy tachac tą klatke 0X ,no ,ale jak trzeba to trzeba :evilbat:

cimi-fiona jest bezkonfliktowa .gorzej z moją :evil: :evil: :evil: ma swoje akcje :evil:

Posted

CHI napisał(a):
A tu jest przykładowy projekt:

Pozdrawiam
i gnam do psów
CHI

wooooooow jakie ladne :o :angel: :angel: :angel:
CHI jakby co chetnie pomoge tylko ja ostatnio bywam jedynie wieczorami w domu. :)