Cimi Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ajrisz napisał(a):A czy jedzie Justyna z Tysonem ? Nie jedzie! Czterech liter jej sie nie chce w PKS wsadzic!!!!! :evil: :lol: :lol: O matko :evil: :lol:. To my chyba mamy dłuższą podróż :P. Ja wpłacę, a raczej moja mama w sobotę. Quote
Ajrisz Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Hej Ludzie!!! Sprawy nabieraja pelnego obrotu, zatem nie ociagajcie sie z wplata ZALICZEK! Na stronie jest juz informacja o wplatach, ktore wplynely do tej pory, decydujcie sie szybko, a jezeli zrezygnowaliscie dajcie znac juz teraz, bo to wszystko juz trzeba zaczac podliczac! I jeszcze kwestia - ludzi niejedzacych miesa - DAJCIE ZNAC! [email protected] Podpisujcie sie pelnym imieniem i naziwskiem! No, to chyba tyle. Powyzsza wiadomosc, jest od organizatorow. Pozdrawiam. Quote
blaira Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ja przepraszam za spoznienie zaplace napewno w poniedzialek :oops: prosz mi nie miec za zle. Quote
PARSONRK Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Moje poszło, ale obawiam się, że dojdzie w poniedziałek, bo wczoraj wieczorkiem wysłałam, a w weekend wszyscy ( no prawie) mają wolne. Quote
blaira Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Melduje, ze dzis poszedl przelew (elektronicznie) moj i za moje dwa psy , poczta mojego TZ( bo zabraklo mi troche na koncie :lol: ) Sluchajcie tak sobie mysle i mysle pisalam tez do CHI ...pisala wczensiej ze beda kotyliony = floe dla szczeniolow i debiutantow, koszt takiego jednego to ok 5zl moze reszta chcialaby miec pamiatke z tego sylwka wlasnie w takiej postaci chyba 5 zl za psa nikogo nie zbawi, bo to naprawde nie sa juz tak duze pieniadze. I jeszcze jedn pomysl ...bedzie na od groma moze kazdy moglby sobie zrobic plakiete z imieniem(ew naziwsko) klub z jakiego jest itp a osoby towarzyszace zawsze tez moga imie i napisac ze os.tow :) albo tez klub Quote
PARSONRK Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ja jestem za. Poproszę po flo dla moich potworków - mogę zapłacić na zawodach, czy teraz przelewem ?? Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Blaira a Ty masz amstaffa i staffika tak? Jeśli tak, no to jesteśmy razem w pokoju ;)- tak przynajmniej na rozkładówce :P Quote
blaira Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 To czkeajmy na CHI az sie wypowie bo jak sie okaze ze juz za malo czasu to nic na to nie poradze :(. ALe suma naprawde nie wielka. Co do platnosci....czekajmy na CHI ona wyjasni. Cimi, tak mam obydwa potwory, suka bedzie w kenelu bo nie zawsze jest milo nastawiona a szczeniol nio jak szczeniol zaczepia pyskuje i merda ogonem :D a ty z boskiem bedziesz? Bo dorota pisala ze masz jakiegos malego psa? :o Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Moja jest duża około 60 cm w kłebię- bokser, a drugi pies od Oleq18 to miniatura owczarka niemieckiego użytkowa chudzinka. Moja jest pokojowo nastawiona do psów, ale jak ktoś zębiska pokazuje to też potrafi :P. Tak się zastanawiam, czy my też mamy brać kennel. Czy nie, czy tylko u Was wystarczy ? Quote
blaira Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Kurcze dorota mowila o jednym malym psie :/ bo moja suka amstaffka moze byc czasem rzeczywiscie nieprzyjemna w szczegolnosci jak jest zazdrosna . Fakt ze chodzi jedynie o noc zeby przespac. Wez na wszelki wypadek lepiej miec przysobie najwyzej nie bedziesz go uzywac. Quote
olekg89 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Kaja nie jest mała i nie jest chuda waży całe 14kg i ma całe 46cm wzrostu :evil: okis cimi to biore klatke :D sorki za to ze jeszcze nie zapłaciłem ,ale stara mi akcje wali więc jutro już na bank wpłaci mi moja babcia w ramach mikołaja :D(cimi ty masz walnietego starego ,a ja starą) :evil: :evil: :evil: Quote
Mokka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Wskazane jest, aby każdy wziął klatkę, najwyżej się nie przyda. Lepsze to niż niemożność odseparowania psów, które z jakichś względów nie przypadną sobie do gustu. Niby cały czas będą pod czujnym okiem właścicieli, ale nigdy nie wiadomo. W końcu trzeba będzie choć trochę odespać te nocne szaleństwa :D Quote
Ajrisz Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ja sobie jednak klatke daruje. Raisa jest niekonfliktowa, poza tym zawsze mozna ja przywiazac. Po prostu ostatnio jak chcialam gdziekolwiek z kennelem wyruszyc to niestety, ale okazal sie zbyt duzy :? Quote
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Mokka napisał(a):Wskazane jest, aby każdy wziął klatkę, najwyżej się nie przyda. Lepsze to niż niemożność odseparowania psów, które z jakichś względów nie przypadną sobie do gustu. Jasne, że lepsze. Tylko, że u nas jest to, że jest to dodatkowy bagaż, ale to nic gdybyśmy jechali samochodem, a my jedziemy pociągiem. Quote
CHI Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Zaganiana CHI się wypowiada :wink: jak muszę to zawsze zdążę... ale dajcie mi choć z tydzień... a najlepiej już teraz "rząd wiekości" z grubsza, i no i może kolory. Dobrze by było, żeby ktos jeden się tym zajął w sensie "być odpowiedzialnym"... co do uzgodnień... Projekt niby mam tylko zrobił mi się sajgon bo śnieg spłynął i ganiam po łąkach jak zając i ledwo żyję... a kolega mi się rozchorował... wiec ganiam za dwoje... Quote
CHI Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 blaira napisał(a):Sluchajcie tak sobie mysle i mysle pisalam tez do CHI ...pisala wczensiej ze beda kotyliony = floe dla szczeniolow i debiutantow, koszt takiego jednego to ok 5zl moze reszta chcialaby miec pamiatke z tego sylwka wlasnie w takiej postaci chyba 5 zl za psa nikogo nie zbawi, bo to naprawde nie sa juz tak duze pieniadze. W kwestii formalnej :wink: Nic takiego nie pisałam - pisałam, ze chętnie ufunduję i a dla kogo to prosiłam o sugestie organizatorów... na forum były różne sugesttie od Was ale nawet ich nie czytałam... natomiast byłabym bardzo wdzięczna jesli by mi ktoś z organizatorów wysąłł jakieś ustalenia.. Sorry, ale "robota mnie doceniła" i to w terenie i nie mam dostępu do kompa... Dlatego nie czytam tego tematu na bierząco... Quote
olekg89 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 No własnie klatka ma wymiary 90/60/70 czy jakoś tak i waży z 10kg i my bedziemy tachac tą klatke 0X ,no ,ale jak trzeba to trzeba :evilbat: cimi-fiona jest bezkonfliktowa .gorzej z moją :evil: :evil: :evil: ma swoje akcje :evil: Quote
CHI Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A tu jest przykładowy projekt: Pozdrawiam i gnam do psów CHI Quote
blaira Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 CHI napisał(a):A tu jest przykładowy projekt: Pozdrawiam i gnam do psów CHI wooooooow jakie ladne :o :angel: :angel: :angel: CHI jakby co chetnie pomoge tylko ja ostatnio bywam jedynie wieczorami w domu. :) Quote
PATIszon Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 olekg18 napisał(a):No własnie klatka ma wymiary 90/60/70 czy jakoś tak i waży z 10kg i: Fajna, ja mam klatke o podobnych wymiarach, ale wazy chyba ze 25kg! 0X Quote
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A czy ktoś wie jaka jest odległość między tym pensjonatem, a ujeżdżalnią albo miejscem gdzie ma być tor ? Quote
Recommended Posts