blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Polna napisał(a):Blaira nasz pieski byłyby w jednej klasie :evilbat: a co boisz sie konkurencji :P wkoncu w tym roku staffik zostal MP hehe moze mu dorownamy...a tak na serio najwazniejsza jest dobra zabawa a konkurencja szczeniakow jeszcze nigdy i nigdzie nie miala miejsca...zreszta macie dwa przebiegi chociaz masz jednego psa.... a ja tez bede miala z kim polatac hehe :wink: kilka razy Quote
Polna Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 a nie będzie jumpingu :( Jedziesz jeszcze z AST-ką ? Quote
belgunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Polna napisał(a):a nie będzie jumpingu :( Jedziesz jeszcze z AST-ką ? Oczywiście, ze będzie!!! nawet kilka!!!! :) Nabiegacie się:) Obiecuję:) Quote
Polna Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 czyli na razie 4 przebiegi :lol: ja juz chyba zaczne piec pierniczki :o 8) Quote
Wojenka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A my możemy startować jednocześnie w debiutach i weteranach? :wink: Quote
TuathaDea Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Wojenka, a Ty za tymi ruskimi budzikami się stęskniłaś? Quote
Robull Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Belgunia, to HoPsA zgłasza kolejnych dwóch zawodników :P Daniel z Andzią i Tomek z Wiki Wiki startowała już w Laskach w debiutach, to może tu jakąś zerówkę zaliczy :wink: Przy noclegach proszę uwzdlędnić też mnie i Asię :P P.S. 2 dni tu nie byłem i oczom nie wierzę :o To chyba najszybszy topik w historii agility na DGM :lol: Quote
belgunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 uzupełniam uzupełniam .... tylko spójrzcie ilu nas już jest :laola: Quote
blaira Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Polna napisał(a):a nie będzie jumpingu :( Jedziesz jeszcze z AST-ką ? tak jade z sunia jak i z malym....przecierz nie zostawie na sywestra swoich dzieci samych 8) Rozumiem ze termin zgloszen juz uplynal bo dzis juz 12.11.2005 Quote
Robull Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='belgunia']uzupełniam uzupełniam .... tylko spójrzcie ilu nas już jest :laola:Widzę :o Dla mnie jest to najlepsze potwierdzenie, że w Polsce wszyscy są głodni skakania. Dlatego takie inicjatywy trzeba popierać i wspierać!!! Dorcia, wielki Ci za to dzięki i abyś miała wielu naśladowców!!! Wiem ile roboty jest przy organizacji zawodów, więc powiedz proszę jak możemy Ci pomóc? Quote
Robull Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 blaira napisał(a):Polna napisał(a):a nie będzie jumpingu :( Jedziesz jeszcze z AST-ką ? tak jade z sunia jak i z malym....przecierz nie zostawie na sywestra swoich dzieci samych 8) Rozumiem ze termin zgloszen juz uplynal bo dzis juz 12.11.2005Ależ skąd? :o Termin był po to, aby belgunia mogla zowientowac sie, ile osob jest zainteresowanych. Ale takiego czegoś to się chyba sama nie spodziewała ;) Zgłaszać się będzie jeszcze można... Chyba, że okaże się, iż nie ma już miejsc noclegowych w całym Ciechocinku :lol: Quote
BeataG Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ja też się zgłaszam - Beata Górska + Emil (mix, kat. L, debiuty) AC HoPsa. Zabieram również Wermiego, ale to czy on będzie brać udział w zawodach, to niech się Robull wypowie, bo to on z nim biega. :lol: Quote
Ania i Salma Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Jestem zachwycona tymi zawodami, choć jeszcze sie nie odbyły :D Mam tylko nadzieję, że z noclegami nie bedzie problemu, bo to w końcu bedzie bardzo gorący okres :roll: Quote
Wind Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ania i Salma napisał(a):Jestem zachwycona tymi zawodami, choć jeszcze sie nie odbyły :D Mam tylko nadzieję, że z noclegami nie bedzie problemu, bo to w końcu bedzie bardzo gorący okres :roll: No wlasnie ... teraz pozostaje nam czekac na potwierdzenie, ze miejsca noclegowe sa! Bo jakos trudno w srodku zimy korzystac z opcji "namiot" :lol: :lol: :lol: Quote
Polna Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ja jednak jade sama :( tata nie chce jechać (prosze skreślić +1 ode mnie :() Quote
betty_labrador Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ale jak sie zapisze, to moge sie w kazdej chwili wycofac? jesli tak, to dopiszcie i mnie z Tosca :) Quote
PARSONRK Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 aktualizacja 2005-11-12 h :03:03 :o belgunia ty spać po nocach nie możesz? :wink: Quote
PATIszon Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 A Ty bys mogla spac, jakbys miala niewiele ponad miesiac, na zorganizowanie Sylwestra dla setki osob z psami ? :o :lol: Quote
PARSONRK Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 PATIszon napisał(a):A Ty bys mogla spac, jakbys miala niewiele ponad miesiac, na zorganizowanie Sylwestra dla setki osob z psami ? :o :lol: :lol: :lol: :lol: prawda :lol: :lol: :lol: Quote
Viz Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Setki? Oj w takim tempie to niedlugo bedie nas z 200 :lol: Mam wstepna zgode, no ale wiadomo, ze z rodzicami nigdy nic nie wiadomo, dlatego nie moge zapewniac 8) Ludzie Wy tyle piszecie, ze ciężko za Wami nadążyć :P Quote
Wojenka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 TuathaDea napisał(a):Wojenka, a Ty za tymi ruskimi budzikami się stęskniłaś? Ehh,Rosja,Rosjanie,Rosyjski...to takie moje małe zboczenie... :oops: :roll: :wink: A to Dezerter :wink: Quote
Davie Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Dorotko, a my coś tak dziwnie na liście... :roll: Ptaszki jakieś i w ogóle... :lol: :lol: Quote
blaira Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Davie napisał(a):Dorotko, a my coś tak dziwnie na liście... :roll: Ptaszki jakieś i w ogóle... :lol: :lol: Patrzac na godzine wstawiania i poprawiania na liscie moge sie domyslac ze Belgunia juz nie miala sily wpisywac i wpisala poprostu liczbe osob a dane uzupelni pozniej :) Quote
PARSONRK Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Radośnie to wygląda :lol: :lol: :lol: Czekamy na wstępne cenniki :wink: Quote
Recommended Posts