Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polna napisał(a):
Blaira nasz pieski byłyby w jednej klasie :evilbat:

a co boisz sie konkurencji :P wkoncu w tym roku staffik zostal MP hehe moze mu dorownamy...a tak na serio najwazniejsza jest dobra zabawa a konkurencja szczeniakow jeszcze nigdy i nigdzie nie miala miejsca...zreszta macie dwa przebiegi chociaz masz jednego psa.... a ja tez bede miala z kim polatac hehe :wink: kilka razy

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Belgunia, to HoPsA zgłasza kolejnych dwóch zawodników :P
Daniel z Andzią i Tomek z Wiki
Wiki startowała już w Laskach w debiutach, to może tu jakąś zerówkę zaliczy :wink:
Przy noclegach proszę uwzdlędnić też mnie i Asię :P
P.S.
2 dni tu nie byłem i oczom nie wierzę :o To chyba najszybszy topik w historii agility na DGM :lol:

Posted

Polna napisał(a):
a nie będzie jumpingu :(
Jedziesz jeszcze z AST-ką ?

tak jade z sunia jak i z malym....przecierz nie zostawie na sywestra swoich dzieci samych 8)

Rozumiem ze termin zgloszen juz uplynal bo dzis juz 12.11.2005

Posted

[quote name='belgunia']uzupełniam uzupełniam ....
tylko spójrzcie ilu nas już jest :laola:Widzę :o
Dla mnie jest to najlepsze potwierdzenie, że w Polsce wszyscy są głodni skakania. Dlatego takie inicjatywy trzeba popierać i wspierać!!!
Dorcia, wielki Ci za to dzięki i abyś miała wielu naśladowców!!!

Wiem ile roboty jest przy organizacji zawodów, więc powiedz proszę jak możemy Ci pomóc?

Posted

blaira napisał(a):
Polna napisał(a):
a nie będzie jumpingu :(
Jedziesz jeszcze z AST-ką ?

tak jade z sunia jak i z malym....przecierz nie zostawie na sywestra swoich dzieci samych 8)

Rozumiem ze termin zgloszen juz uplynal bo dzis juz 12.11.2005
Ależ skąd? :o Termin był po to, aby belgunia mogla zowientowac sie, ile osob jest zainteresowanych. Ale takiego czegoś to się chyba sama nie spodziewała ;)
Zgłaszać się będzie jeszcze można... Chyba, że okaże się, iż nie ma już miejsc noclegowych w całym Ciechocinku :lol:

Posted

Ja też się zgłaszam - Beata Górska + Emil (mix, kat. L, debiuty) AC HoPsa. Zabieram również Wermiego, ale to czy on będzie brać udział w zawodach, to niech się Robull wypowie, bo to on z nim biega. :lol:

Posted

Ania i Salma napisał(a):
Jestem zachwycona tymi zawodami, choć jeszcze sie nie odbyły :D

Mam tylko nadzieję, że z noclegami nie bedzie problemu, bo to w końcu bedzie bardzo gorący okres :roll:

No wlasnie ... teraz pozostaje nam czekac na potwierdzenie, ze miejsca noclegowe sa! Bo jakos trudno w srodku zimy korzystac z opcji "namiot" :lol: :lol: :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
A Ty bys mogla spac, jakbys miala niewiele ponad miesiac, na zorganizowanie Sylwestra dla setki osob z psami ? :o :lol:

:lol: :lol: :lol: prawda :lol: :lol: :lol:

Posted

Setki?
Oj w takim tempie to niedlugo bedie nas z 200 :lol:
Mam wstepna zgode, no ale wiadomo, ze z rodzicami nigdy nic nie wiadomo, dlatego nie moge zapewniac 8)
Ludzie Wy tyle piszecie, ze ciężko za Wami nadążyć :P

Posted

TuathaDea napisał(a):
Wojenka, a Ty za tymi ruskimi budzikami się stęskniłaś?

Ehh,Rosja,Rosjanie,Rosyjski...to takie moje małe zboczenie... :oops: :roll: :wink:
A to Dezerter :wink:

Posted

Davie napisał(a):
Dorotko, a my coś tak dziwnie na liście... :roll: Ptaszki jakieś i w ogóle... :lol: :lol:

Patrzac na godzine wstawiania i poprawiania na liscie moge sie domyslac ze Belgunia juz nie miala sily wpisywac i wpisala poprostu liczbe osob a dane uzupelni pozniej :)