Wojenka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 To będą baardzo integracyjne zawody... :lol: :wink: Quote
belgunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Davie napisał(a):Dorotko, a my coś tak dziwnie na liście... :roll: Ptaszki jakieś i w ogóle... :lol: :lol: Były ptaszki, ale poleciały...:) O 3 rano nie widziałam że niżej w tekście są jeszcze jakieś literki:) Coś mi się za rano trochę wstało:) Jutro moze juz coś będziemy wiedziały z Pati. Damy wieczorkiem znać, co i jak. Przynajmniej o możliwościach noclegowych. Pozdrawiam Dorota Quote
TuathaDea Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Wojenka napisał(a):A to Dezerter :wink: Hehe, jak dla mnie zawsze SS-20 ;) Quote
PARSONRK Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Tak troszkę off, ale znalazłam w internecie tak odnośnie organizowania zawodów agility http://www.alteri.ipon.pl/Kursy_szkolenia/Agility/Agility_r5.html Pewnie wszyscy dawno znają tę stronkę, ale wrzucam :roll: Quote
Wojenka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 TuathaDea napisał(a):Wojenka napisał(a):A to Dezerter :wink: Hehe, jak dla mnie zawsze SS-20 ;) Bardzo mi miło :lol: Quote
belgunia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Chyba wszyscy z niecierpliwością oczekują wiadomosci o szczegółach dotyczących I Otwartych Zawodów Sylwestrowych o Butelkę Szampana, więc donoszę: Plan zawodów przedstawia się następująco: SOBOTA godz. 12 - 14 szczeniaki agility jumping debiuty agility jumpnig SOBOTA godz. 17 - 23 zerówki agility jumping open agility jumping Bieg sylwestrowy 1 (niespodzianka) Bieg sylwestrowy 2 (niespodzianka) SOBOTA od 23 Wieczór sylwestrowy NIEDZIELA godz. 11 - 14 szczeniaki agility zerówki agility open agility Koszty: WSTĘPNA CENA dla ilości zawodników (68 ) zgłoszonych do dnia 13 listopada 2005 r. 115 PLN - nocleg, impreza obiad w Sylwestra, kolacja, śniadanie), startowe 85 PLN - nocleg, impreza obiad w Sylwestra, kolacja, śniadanie) Koszty w przypadku zmiany ilości zawodników mogą nieznacznie ulec zmianie. Podczas imprezy bardzo mile widziane bedą wszelkie potrawy wegetariańskie, sałatki itp pyszności jak np. ciacha dla urozmaicenia diety. Alkohol oraz napoje zimne we własnym zakresie. Jeśli miałby ktos ochotę na obiad w Nowy Rok, to należy to do mnie zgłosić. Koszt obiadu wynosi 13 PLN. Co do noclegów: W najbliższych dniach wyjaśni się sprawa definitywnie jeśli chodzi o koszt noclegów poza ujeżdżalnią w pokojach 2 osobowych lub wieloosobowych. W ujeżdżalni pokoje są 6 osobowe z łazienkami i z miejscem na postawienie kenelu. I kenele są bardzo mile widziane!!!! Wkrótce uruchomione zostanie konto, na które będzie można wpłacać zaliczki na imprezę. Prosimy więc jeszcze o cierpliwość :) Quote
Flaire Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 WOW!!! :D Czekamy na wieści o 2-osobowych pokojach! :D I czy na pewno w tych 6-osobowych pokojach zmieści się 6 kenelów? Quote
Polna Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 to ja zaczynam zbierać bo jeszcze pociąg i inne rzeczy dojdą a mozna spać w śpiworku na podłodze :lol: , aby psiak nie wchodził na łóżko (i jakie wtedy koszty??) Quote
belgunia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Kilka fotek z Rancha pod Olszyną w Ciechocinku Zadaszenie na miejsce do grilowania. Ujeżdżalnia kryta Sala bankietowa z 2 kominkami Pokoje z łóżkami piętrowymi Niewielka stołówka sąsiadująca bezpośrednio z ujeżdżalną - przez jej okna widać ujeżdżalnię:) Quote
Anulka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 O rany gościa ale luksusy :o Profesjonalizm jak się patrzy! :angel: Quote
belgunia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Anulka napisał(a):O rany gościa ale luksusy :o Profesjonalizm jak się patrzy! :angel: Rzeczywiście, profesjonalizm doceniony został przez Pati, a klimat jest niepowtarzalny :) Quote
Ajrisz Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Warunki swietne! Wspaniale to wszystko wyglada! Poprawilyscie mi humor dziewczyny, naprawde, w ten parszywy 13 listopada... Quote
Wojenka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 belgunia napisał(a): Koszty: WSTĘPNA CENA dla ilości zawodników (68 ) zgłoszonych do dnia 13 listopada 2005 r. 115 PLN - nocleg, impreza obiad w Sylwestra, kolacja, śniadanie), startowe 85 PLN - nocleg, impreza obiad w Sylwestra, kolacja, śniadanie) Eeee,czegoś tu nie rozumiem... :oops: 115 PLN to koszt tych wszystkich atrakcji dla przewodnika zjednym psem? a 85 PLN to tak dla osoby towarzyszącej??? :oops: Quote
blaira Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 a ja wlasnie sobie tak mysle czy to ma sens robienia i obiadu w sylwestra...wkoncu kazdy moze przynikesc cos od siebie zrobic ugotowanego i grilla na dworzu lub elektrycznego tez mozna wziasc....co na ten temat mysliscie? Quote
Polna Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ja jestem za swoim jedzeniem ;) bo ja nie wiem, czy dostane tyle kasy, a jeszcze pociąg itp. :) Quote
blaira Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Polna napisał(a):ja jestem za swoim jedzeniem ;) bo ja nie wiem, czy dostane tyle kasy, a jeszcze pociąg itp. :)No wlasnie najwyzej mozna poprosic osoby ktore beda jechaly z danego miasta zeby zabraly pare garow jakis delikatesow ktore wyrobimy bo wiem ze sa osoby ktore jada pociagiem czy pksem. Zreszta moim zdaniem lepiej zrobic bufecik na ujezdalni tzn stol szwedzki czy cos w tym stylu bo za ujezdzalnia jest troche miejsca (tam gdzie na zdjeciu widac beton itp) moze daloby rade tez kilka stol wniesc na ujezdzalnie czy cos 8) Kombinujmy..woel wiecej wydac na zabawe i moje wlasne jedzenie chociaz nie watpie ze tam beda mieli dobre tylko co w czasie kolacji itp zrobimy z psami lepiej je miec przy sobie Quote
BeataG Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Blaira, nigdzie na takich psich imprezach nie mieliśmy problemów z wprowadzaniem psów do jadalni. 8) Quote
Ludek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 belgunia napisał(a): Koszty: WSTĘPNA CENA dla ilości zawodników (68 ) zgłoszonych do dnia 13 listopada 2005 r. 115 PLN - nocleg, impreza obiad w Sylwestra, kolacja, śniadanie), startowe 85 PLN - nocleg, impreza obiad w Sylwestra, kolacja, śniadanie) A jak wygląda płatność za dziecko, 85,00 zł? Quote
Ania i Salma Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 A gdzie dokładnie bedzie ta impreza? Bo rozumiem ze nie w samym Ciechocinku lecz gdzies w poblizu My bylibyśmy zainteresowani pokojem 2 osobowym, wiec musiałabym juz zacząć czegos szukać abym potem nie została na lodzie :-? Quote
PATIszon Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 BeataG napisał(a):Blaira, nigdzie na takich psich imprezach nie mieliśmy problemów z wprowadzaniem psów do jadalni. 8) No tutaj raczej psa do jadalni nie wprowadzisz. Stoloweczka jest mala, na 30 osob. Quote
CHI Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nas jak dobrze pójdzie :wink: , nie będzie ciałem... Ale duchem będziemy z Wami :D Dla zwycięzców np biegów sylwestrowych a może debiutów "Firma" chciałaby ufundowac rozetki pamiątkowe... Do kogo mamy się zwrócić? Belgunia Ty tym zarządzasz?- sorry ale nie mam możliwości śledzenia całego wątku - czasem musze pracować :wink: Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza "niewyskakanych poznaniaków" CHI Quote
BeataG Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 PATIszon napisał(a):BeataG napisał(a):Blaira, nigdzie na takich psich imprezach nie mieliśmy problemów z wprowadzaniem psów do jadalni. 8) No tutaj raczej psa do jadalni nie wprowadzisz. Stoloweczka jest mala, na 30 osob. No to i tak trzeba będzie jeść grupami, bo nas pewnie będzie 3 razy tyle, a wtedy i psy się zmieszczą. Moje zresztą niezależnie od dostępnej powierzchni w takich warunkach leżą sobie pod stołem albo pod krzesłem. :lol: Quote
Mokka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 blaira napisał(a):tylko co w czasie kolacji itp zrobimy z psami lepiej je miec przy sobie A czy nie mozna psów zostawić na chwilę samych w pokojach? Ja nie widzę problemu. Jesli będzie można zabrać je na stołówkę, to dobrze, a jeśli nie, to zostają w pokojach. Zwłaszcza, że pojedynczo, pewnie jest szansa, że poleżą spokojnie pod krzesłem, ale jeśli ich bedzie na stołówce 20-30 na raz, to raczej spokoju bym się nie spodziewała :wink: PATRYCJA - odpisz na moją emalię!!!!!! Quote
Dago Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 blaira napisał(a):a ja wlasnie sobie tak mysle czy to ma sens robienia i obiadu w sylwestra...wkoncu kazdy moze przynikesc cos od siebie zrobic ugotowanego i grilla na dworzu lub elektrycznego tez mozna wziasc....co na ten temat mysliscie? Myślę że lepiej jest wykupić obiad. I tak doszłyby koszty "wypożyczenia" grilla i kogoś do obsługi. A rozbijanie teraz kosztów na "kto chce obiad, a kto nie" przysporzy organizatorom dodatkowych trudności :oops: I tak musimy zrobić listę osób chętnych na Noworoczny obiad... blaira napisał(a):Zreszta moim zdaniem lepiej zrobic bufecik na ujezdalni tzn stol szwedzki czy cos w tym stylu bo za ujezdzalnia jest troche miejsca (tam gdzie na zdjeciu widac beton itp) moze daloby rade tez kilka stol wniesc na ujezdzalnie czy cos Ale na ujeżdżalni jest piasek... Nie lubię jak mi sałatka zgrzyta w zębach :wink: A szwedzki stół na sałatki i ciasta proponuję w sali kominkowej - przylega ona do ujeżdżalni :) Poza tym odgrzewanie wszelkich potraw może odbywać się tylko w miejscach do tego wyznaczonych i przez osoby do tego upoważnione. Stajnia jest miejscem, gdzie bardzo łatwo zaprószyć ogień i trzeba naprawdę bardzo uważać. A jeśli chodzi o położenie Rancha, to znajduje się ono w Nowym Ciechocinku. Dojazd samochodem jest prosty (jak ktoś chce mogę podać plan dojazdu), natomiast z pociągu... Musicie sobie załatwić kogoś, kto Was odbierze :roll: Jeśli ktoś chce bardziej "cywilizowanych" warunków noclegowych - trzeba poszukać w samym Ciechocinku np. www.ciechocinek.pl Pozdrawiam, Ania Quote
Wind Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Dago, Swieta racja :-) Tez jakos sobie tego nie wyobrazam, ze bedzie podzial na tych z obiadem i bez ;) Gdyby to jeszcze byla pelnia lata, to grill moglby byc przyjemnoscia. A tak ... trudno cieszyc sie szybko stygnaca kielbacha, gdy musztarda zamarza w ulamku sekundy ;) A co do sensu obiadu to ja widze i to ogromny :-) Po zmarznieciu i intensywnym wybieganiu bedzie to jedyna rzecz, ktorej sie z utesknieniem wyczekuje :D Quote
Recommended Posts