MagYa^^ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kajtuś wciaz pamietamy o Tobie kudlaczu.. Byles na dogo, jak "Krol Lew".. I chociaz nic juz Cie nie boli.. Nie cierpisz, to brakuje mi Ciebie. Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 cichutko... Kajtusiu spij Kochanie, odpoczywaj.. :sad: Quote
g_o_n_i_a Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Kajtusiu, to już tyle czasu minęło, nadal pamiętam o Tobie <'> Chyba dzięki Tobie mam taki ogromny sentyment do starszych psiaków, jest w nich tyle wdzięczności... Wystarczyło odrobinę ciepła i w Twoich oczach widać było wdzięczność i radość... Ech Kajtuś :( Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ..ostatnio znalazlam w sieci gdzies ogloszenie Kajtusiowe.. z jego cudownym pyszczkiem.. O Kajtusiu nigdy nie zapomnimy.. Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ..patrzcie ciotki - prawie klon Kajtusia Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Kamyczku, wiosna się zbliża, coraz więcej słonka za dnia... Bardzo lubiłeś na spacerkach dreptać powolutku w promykach słońca... i wygrzewać też swoje kosteczki... <'> Quote
magdawi Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dopiero teraz znalazłam ten wątek. Przykro mi:-(, że Kajtuś nie doczekał domku , który zasługiwał by na Kajtusia a nie odwrotnie. Dlaczego ludzie są tak okrutni? Czy dosięgnie ich ręka sprawiedliwości ?Choć to i tak nie odkupi win tych ludzi . Jakąkolwiek formę miałoby przybrać odkupienie win to zwierzętom przez nich prześladowanym nie zwróci straconych lat,bólu, upokorzenia, panicznego strachu i wszystkich krzywd.......:-( Quote
g_o_n_i_a Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Kajtusiu, ten czas tak pędzi, ech, to już rok... Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwy za Tęczowym Mostem... <'> Quote
Pimpek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Biedny Kajtuś, nie doczekał się domku :-( Oby było ci dobrze za TM... [*] Quote
MagYa^^ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 tak Kajtku pamietamy Cie wszyscy, dzielny, starszy pan.. Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mam nadzieję, że jest Ci tam dobrze... Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Kajtus, jak schronisko wyglada bez Ciebie? Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pamiętamy... Wspominamy... Kochamy... Quote
Recommended Posts