Tootiki Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzień dobry Kamyczku!! Czy jakaś dobra cioteczka wyprowadzi Cię dzisiaj na spacerek?? :razz: Quote
ewatr Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tootiki napisał(a):Co u Kajtusia?? wszystko dobrze .....poza tym , że domku brak :oops: Quote
matinestka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 czesc Kajtulo!!!!!!!!!!! :buzi: :bluepaw: Quote
k_c Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Oj ten Kajtuś:-( ........biedny Kajtuś.......:-( Quote
MagYa^^ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kochany Kajtusiu... Tak Ci dobrze w pieleszach schroniska? Pewnie tak, w porownaniu do worka.. strychu.. czujesz sie szczesliwy teraz.. Kajtusiu, a moze do domku? Kajtusiu... Quote
matinestka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kajtulo czy odbyłeś już południowy obchód po schronisku ?? :loveu: :bluepaw: Quote
evita. Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kajtuś- co u ciebie ? Pewnie czujesz już wiosnę i wygrzewasz się na słoneczku :lol: Quote
ewatr Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 a jakże Ciocia Evita jakbys Kajtusia widziała :p przystojniak nie ?:loveu: Quote
Zosia4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nasz Kajtuś jak zwykle piękny. Myślę, że mogę napisać "nasz", bo ja mu jak zawsze gorąco kibicuję, jak zawsze chcę żeby trafił do swojego domu - i jak zawsze myślę o nim. Quote
matinestka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kajtulo!!!!! kochany strażnik ogniska schroniskowego :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Zosia4']Nasz Kajtuś jak zwykle piękny. Myślę, że mogę napisać "nasz", bo ja mu jak zawsze gorąco kibicuję, jak zawsze chcę żeby trafił do swojego domu - i jak zawsze myślę o nim. Zosiu jasne ,że Nasz :loveu: !!! I bardzo dobrze , że Kamyczka ludzie wspierają bo co bysmy tu nie wypisywały dobrego na temat jego życia to na pewno najlepszy dla każdego dziadusia po przejsciach jest własny dom a nie kraty :shake: tak Kaujtus odprowadza wolontariuszy ..tup....tup .....powolutku ! Quote
Tootiki Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kajtuniu, domek Ci potrzebny i człowiek kochany, który Cię przytuli do swojego serca....:-( Quote
evita. Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 O rety te kraty są strasznie przygnębiające :shake: Ja cały czas wierzę, że jednak pewnego pięknego dnia przed Kajtusiem otworzy się schroniskowa brama i Kajtus potupta sobie razem ze swoim panem do swojego domku. Cioteczki a może jeszcze raz ruszymy z "akcją promocyjną" Kajtusia ? Allegro, ogłoszenia itp. ? Ja wiem, że to już było przerabiane kilka razy z nienajlepszym skutkiem, ale może spróbujemy jeszcze raz ? Może tym razem się uda ? Co Wy na to ? Quote
matinestka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 próbować zawsze warto ...... ja jestem przybita tym zdjęciem :( :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='evita.'] Cioteczki a może jeszcze raz ruszymy z "akcją promocyjną" Kajtusia ? Allegro, ogłoszenia itp. ? Ja wiem, że to już było przerabiane kilka razy z nienajlepszym skutkiem, ale może spróbujemy jeszcze raz ? Może tym razem się uda ? Co Wy na to ? jak najbardziej można próbować jestem całym sercem za tylko Kajtus to trudna adopcja i nie można tego ukrywac , Kajtus zyje tak trochę własnym życiem , po cichutku , na uboczu , nie można mu niczego narzucać trzeba dostosować swoje zachowania do jego potrzeb w danym momencie zwyczajnie trzeba go pokochać takim jaki jest !!! najlepiej zeby mógł chodzic swobodnie po ogrodzie a tylko drzemki sobie uskuteczniać w domu ,zeby czlowiek był w domu a nie zostawiał go np. na cały dzień samego , żeby nie było schodów do pokonania bo Kajtus ma problem z wejsciem nawet na krawężnik itp. czy znajdziemy osobe tak oddana Kajtusiowi ?:oops: Quote
Tootiki Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ewatr napisał(a):najlepiej zeby mógł chodzic swobodnie po ogrodzie a tylko drzemki sobie uskuteczniać w domu ,zeby czlowiek był w domu a nie zostawiał go np. na cały dzień samego , żeby nie było schodów do pokonania bo Kajtus ma problem z wejsciem nawet na krawężnik itp. czy znajdziemy osobe tak oddana Kajtusiowi ?:oops: Trzeba mieć nadzieję!! On nie może reszty życia spędzić za kratami!!:-( Quote
Recommended Posts