Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany Kajtusiu... Tak Ci dobrze w pieleszach schroniska? Pewnie tak, w porownaniu do worka.. strychu.. czujesz sie szczesliwy teraz..
Kajtusiu, a moze do domku? Kajtusiu...

Posted

Nasz Kajtuś jak zwykle piękny.

Myślę, że mogę napisać "nasz", bo ja mu jak zawsze gorąco kibicuję, jak zawsze chcę żeby trafił do swojego domu - i jak zawsze myślę o nim.

Posted

[quote name='Zosia4']Nasz Kajtuś jak zwykle piękny.

Myślę, że mogę napisać "nasz", bo ja mu jak zawsze gorąco kibicuję, jak zawsze chcę żeby trafił do swojego domu - i jak zawsze myślę o nim.

Zosiu jasne ,że Nasz :loveu: !!!

I bardzo dobrze , że Kamyczka ludzie wspierają

bo co bysmy tu nie wypisywały dobrego na temat jego życia

to na pewno najlepszy dla każdego dziadusia po przejsciach jest własny

dom a nie kraty :shake:

tak Kaujtus odprowadza wolontariuszy ..tup....tup .....powolutku !

Posted

O rety te kraty są strasznie przygnębiające :shake: Ja cały czas wierzę, że jednak pewnego pięknego dnia przed Kajtusiem otworzy się schroniskowa brama i Kajtus potupta sobie razem ze swoim panem do swojego domku.
Cioteczki a może jeszcze raz ruszymy z "akcją promocyjną" Kajtusia ? Allegro, ogłoszenia itp. ? Ja wiem, że to już było przerabiane kilka razy z nienajlepszym skutkiem, ale może spróbujemy jeszcze raz ? Może tym razem się uda ? Co Wy na to ?

Posted

[quote name='evita.']

Cioteczki a może jeszcze raz ruszymy z "akcją promocyjną" Kajtusia ? Allegro, ogłoszenia itp. ? Ja wiem, że to już było przerabiane kilka razy z nienajlepszym skutkiem, ale może spróbujemy jeszcze raz ? Może tym razem się uda ? Co Wy na to ?

jak najbardziej można próbować jestem całym sercem za

tylko Kajtus to trudna adopcja i nie można tego ukrywac ,

Kajtus zyje tak trochę własnym życiem , po cichutku , na uboczu ,
nie można mu niczego narzucać trzeba dostosować swoje zachowania
do jego potrzeb w danym momencie

zwyczajnie trzeba go pokochać takim jaki jest !!!

najlepiej zeby mógł chodzic swobodnie po ogrodzie a tylko drzemki sobie uskuteczniać w domu ,zeby czlowiek był w domu a nie zostawiał go np. na cały dzień samego , żeby nie było schodów do pokonania bo Kajtus ma problem z wejsciem nawet na krawężnik itp.

czy znajdziemy osobe tak oddana Kajtusiowi ?:oops:

Posted

ewatr napisał(a):
najlepiej zeby mógł chodzic swobodnie po ogrodzie a tylko drzemki sobie uskuteczniać w domu ,zeby czlowiek był w domu a nie zostawiał go np. na cały dzień samego , żeby nie było schodów do pokonania bo Kajtus ma problem z wejsciem nawet na krawężnik itp.

czy znajdziemy osobe tak oddana Kajtusiowi ?:oops:

Trzeba mieć nadzieję!! On nie może reszty życia spędzić za kratami!!:-(