_Aga_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Szkoda psinki :( Po tym co przeszedł bardzo potrzebuje kogoś, kto go pokocha i da mu ciepły domek :( Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Kajtus, szukaj szczescia na pierwszej stronie! Quote
ewa_m Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ja nie wiem, ale co niektorym to chyba odbilo. Poprzednich wlascicieli przydalo by sie wystawic na odstrzal. :2gunfire: Kurcze psychole jacys.:mad: :x A psinek taki fajny na 100% znajdzie domek. Quote
g_o_n_i_a Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Ciotki! A co Wy na to, jak ja Wam napiszę, ze jest ktos zainteresowany Kajtkiem?? Pani z Stalowej Woli szuka pieska w potrzebie i Kajtuś wpadł jej w oko. Na razie są to wstępne informacje, dzisiaj wieczorem bede wiedziec wiecej. ;-) Quote
Witokret Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :kciuki: no to czekamy ze zniecierpliwieniem :) Quote
jnk Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Ło Boziu! Niech to się stanie, bo już ręce bolą od podnoszenia Kajtka! :evil_lol: Quote
ewa_m Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 gonia, napisz koniecznie co z nim. Oby byly tylko dobre wiadomosci, bo jak nie to ja chyba to zrobie:wallbash: Quote
g_o_n_i_a Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Chyba nie mam dobrych wiadomosci... Chociaz jeszcze jakas nadzieja jest... Kajtek nie za bardzo moze mieszkac w bloku, on ma taki uraz na psychice, ze boi się panicznie jakiegos zamykania i itp... Poza tym nie toleruje innych psow... :( Quote
ewa_m Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 A pani ze Stalowej o tym wie. I co ona na to? Sa jakies informacje? Quote
g_o_n_i_a Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Dzisiaj juz dzwonilam. Pani sie naprawde zawiodla, choc jeszcze jutro ma dzwonic do P. Halinki i pytac. Mimo wszystko kciukasy potrzebne, bo jak Kajtus nie znajdzie u niej ciepłego kątka, to inne psiątko... :kciuki: Quote
Recommended Posts