g_o_n_i_a Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Rybonku, gdzie jestes?? Co ze zbiorka?? Quote
MagYa^^ Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 cioteczki, czy sa jakies ustalenia co do tego gdzie bedzie Kajtuś? (no chyba, ze gdzies juz jest - moglam niedoczytac :roll: ) kto sie zajmuje glownie sprawa psiuta, do kogo wplacac..? kurcze, totalnie nie wiem co sie dzieje. aaaa moze pan Kamień-Kajtek juz nie jest w schronie tylko biega po jakis lakach szczesliwy? :cool3: Quote
rybon36 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 otóż mnie też nie było i ja też nie wiem, nikt nie zgłaszał żadnych pieniążków, jestem już teraz i czekam na propozycje Quote
MagYa^^ Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Hop podrzucam kamien do gory! Wyysoooko na 1 strone! Quote
MagYa^^ Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Kajtek, dlaczego w Twojej sprawie nic sie nie dzieje??? Ciotki pozapominaly juz... Czy Tobie mordeczko aby niezadobrze? Szukaj na 1 stronie swojego czlowieka.. Quote
rybon36 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 otóż nie wiem, wyszły ogłoszenia Awarii i ludzie dzwonia a w sprawie kajtka nikt, może już wygasły ogłoszenia? Ja już sama nie wiem co mam o tym myśleć, boziuniu, niech tylko Awaria pójdzioe do domu żadnym innym psem aż do skutku zajmowac się nie będę, mam dziś spory ruch ale postaram się wpadać tu, hopaj Bracie do góry Quote
MagYa^^ Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Kajtuś nadal czeka... Mordeczko wskocz na 1 strone, pokaz sie wszystkim. Pokaz, ze wart jestes zaufania. Quote
MagYa^^ Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Kajtek co sie dzieje? Niech ktos cos napisze blizej, co sie dzieje teraz z psem.. bo totalna glusza, jakby sie wszyscy zapadli pod ziemnie.. :niewiem: Quote
MagYa^^ Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 o Kajtku, Ty biedna istoto, dlaczego nikt dzis Cie na 1 strone nie podbil. . . ? wskakuj bracie .. i 3maj sie tam gdzie Cie najbardziej i najwyrazniej widac.. Quote
MagYa^^ Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ...konkretnie to ja nie wiem co sie dzieje.. Czy kajtek w ogole jeszcze figuruje w jakis ogloszeniach? Jesli nie, to trzebaby pospamować nim troche w sieci... Quote
MagYa^^ Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: nie preferuje przemocy, ale moze by tak z tymi ogloszeniami do skutku? Quote
MagYa^^ Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 na Eurocity znalazlam wlasnie takie ogloszenie: "Psy - przyjmę Przyjmę psa-za symboliczną złotówkę psa każdej rasy wielkości i płci do domu z ogrodem Nr 54944Rzeszów 2006-04-09 17:43" Nazwisko: Gabi Telefon: Email: [email protected] Miasto: Rzeszów Województwo: podkarpackie Toche stare..ale.. Szkoda. ze nikt wczesniej nie doszukal sie ( amoze doszukal?). Gdyby mogl ktos to grzecznie sprawdzic... Quote
MagYa^^ Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ...a kajtek czeka i czeka i niedlug zakwitnie.. Quote
MagYa^^ Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Słuchajcie kajtkowe ciotki! Przyjdzie, tu kturaś, bo ja się zondzic nie bede @@ Nie wiem na 100% jaka jest sytuacja, ale moze zaczac proponowac ludziom szukajacym psa..? Oczywiscie po uprzedmin zbadaniu co za srodowisko.. :mad: przywołuję do porządku... Kajtek czuje sie zaniedbany! :nonono2: Quote
MagYa^^ Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :shake: :roll: :shake: I co tu począc z Tobą Kajtusiu, skoro nikt Cie juz tutaj prawie nie widzi. Czy Kajtek jest na innych portalach pooglaszany> Czy jest na allegro? Jesli nie to cioteczka ktora zajmowala sie wystawianiem aukcji moglaby powtorzyc.. tak ladnie prosimyy... Czy jakies ogloszenia i plakaty ..? Kurde balans jak starczy mi czasu, to porobie, ale drukowac i rozwieszac bedziecie Wy... ...o ile ktokolwiek mnie slucha :roll: Quote
kaszanna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 słucha słucha i codziennie myśli o Kajtuniu. Strasznie byłam zaganiana. STRASZNIE :shake: :shake: :shake: Ale na najbliższe dni Kajtuś to dla mnie priorytet. Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='MagYa^^']na Eurocity znalazlam wlasnie takie ogloszenie: "Psy - przyjmę Przyjmę psa-za symboliczną złotówkę psa każdej rasy wielkości i płci do domu z ogrodem Nr 54944Rzeszów 2006-04-09 17:43" Nazwisko: Gabi Telefon: Email: [email protected] Miasto: Rzeszów Województwo: podkarpackie Toche stare..ale.. Szkoda. ze nikt wczesniej nie doszukal sie ( amoze doszukal?). Gdyby mogl ktos to grzecznie sprawdzic... To ogłoszenie jest od dawna nieaktualne... Tzn nikt nie odpisuje nic. Kajtek nadal w schronisku. Napiszę do Cioci Rybon co z tym hotelikiem... Quote
Recommended Posts