PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='mmbba']A temu, że byłam u ciebie i widziałam jak się wymigujesz, że mąż, że dziecko itd :diabloti: Malgoś, jak ja cos mowię, to wiem co mowie, zapamiętaj sobie :evil_lol: [quote name='mmbbaj']A jak (czym) jedziecie? :roll: Ja pociągiem :evil_lol: chyba, ze do końca tygodnia trafi sie ktoś z wolnym miejscem w autku :oops: Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Hurrrrrrraaaaaa!!!! Udało mi się, udało!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='mmbbaj']Hurrrrrrraaaaaa!!!! Udało mi się, udało!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wycięłaś Bajanka :razz: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 czesc Malgosiu :) powiem tak: faktycznie Ci wyszlo! :p Brawo :klacz: Quote
Pysia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Hurrrrrrraaaaaa!!!! Udało mi się, udało!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Huraaaaaaaa!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Bajanek wycięty:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Udało Ci się :multi: :multi: :multi: Super :) Wytnij teraz Zmory ;):lol: Quote
Sabina1 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Bajanek wyszedł sobie ze zdjęcia i przysiadł na dogomanii. :multi: Cieszę się, bo już się bałam, ze zarzuciłaś przeróbeczki. Małgosiu, jeszcze ten sliczny portrecik...........obrobisz artystycznie dla nas ?:modla: :modla: :modla: Quote
mmbbaj Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Witajcie kochane dziewczynki! :multi::multi::multi: [quote name='Teklunia']powiem tak: faktycznie Ci wyszlo! :p Brawo :klacz: [quote name='PIKA']No Malgosiu jestem pod wrażeniem :razz: [quote name='Pysia']Huraaaaaaaa!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Bajanek wycięty... Udało Ci się Wiecie co? Radość przedwczesna! :diabloti: Już z ramkami i przesunięciem nie mogę sobie poradzić! :angryy::angryy::angryy: [quote name='Sabina1'] Małgosiu, jeszcze ten sliczny portrecik...........obrobisz artystycznie dla nas ?:modla: :modla: :modla: Sabinko jasne! :lol: Tylko wieczorkiem bo teraz już szykuję się na spacer z ancymonkiem :evil_lol: Quote
Lucy* Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Hurrrrrrraaaaaa!!!! Udało mi się, udało!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jak tyś to Kobito zrobiła ??? :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Lucy* napisał(a):Jak tyś to Kobito zrobiła ??? :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: hihi wycięła tło, zapisała jako GIF i już.. piękny Bajanek całkowicie wyszedł z ramek :multi: Cześć Gosiu - śliczny GIFek Bajankowy :p Quote
Alka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 cześć Małgosiu ! :multi: I ja muszę przyznac ,że Bajankowy gif cudnie wyszedł.:loveu::loveu::loveu: Widzę ,że nie spoczęłaś na laurach i co rusz coś innego tworzysz . Super !!! :thumbs: Quote
Evelina Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='mmbbaj w innym topiku'] MOD do mnie nie wpada do ja mogę wpadać do MODA ;)Zagoniony mod wpadl :evil_lol: Sie tak nie napraszaj na te odwiedziny ;) Bo mod moze przyjsc, posprzatac ale i sprzatnac jak nie topik to czesc postow. :evil_lol: Widze, ze jestes kolejna adeptka przerobek. :klacz: :klacz: Pieknie, pieknie oby tak dalej :multi: Tylko czemu obrazek jest za duzy ? No co ja zrobie, ze wpadki userow same mi w lapki wpadaja :evil_lol: A tak wogole to pozdrawiam cieplutko :calus: Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 No masz Ci los Evelina tu wpadła i od razu się czepia :evil_lol: Widzisz Malgosiu, trzeba bylo tak Eveliny nie zapraszać :lol: Quote
AlKil Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Oj taka mała wpadka, ale za to Bajanek jaki piekny... Quote
aga1215 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Gosia - jestem pod wrażeniem -świetne :loveu: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 hahaha ale Ewuniu - przecież absolutnie nie widać ze za duży... hahaha wtopił się w tło i tylko całkiem zgodny rozmiarowo Bajanek jest :evil_lol::evil_lol: Cześć Gosiu - ależ dzis pięknie znów na dworku - temperaturka tez rośnie szybciutko - zapowiada sie miły dzionek :cool1: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Za oknem znowu wiosna :) Bajanek będzie miał wiosenne foteczki :multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Evelina']Zagoniony mod wpadl :evil_lol: Sie tak nie napraszaj na te odwiedziny ;) Bo mod moze przyjsc, posprzatac ale i sprzatnac jak nie topik to czesc postow. :evil_lol: Widze, ze jestes kolejna adeptka przerobek. :klacz: :klacz: Pieknie, pieknie oby tak dalej :multi: Tylko czemu obrazek jest za duzy ? No co ja zrobie, ze wpadki userow same mi w lapki wpadaja :evil_lol: A tak wogole to pozdrawiam cieplutko :calus: Ewelinko, ja mimo wszystko bardzo się cieszę, że wpadłaś do nas :sweetCyb: i mam nadzieję, że będziesz zaglądać częściej! :lol: Tylko mnie nie strasz :eek2: A zdjęcie zmniejszyłam! Byłam tak zaaferowana tym, że wreszcie udało mi się umieścić Bajana na przezroczystym tle, że nie pomyślałam o tym, że reszta tła jest zbędna :evil_lol: Ale i tak nie za bardzo kumam czemu obrazek był za duży :hmmmm: Wymiary miał : szer. 530, wys. 353, wymiary piksela 183K, możecie mnie oświecić? :lol: I pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie :bye: I teraz wszystkim mówię dzień dobry! :lol: Wczoraj nie zaglądałam bo miałam urodziny męża! W Warszawie piękne słońce :Cool!:, mam nadzieję, że u was też! Miłego dnia! Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Gosiek']hihi wycięła tło, zapisała jako GIF i już.. piękny Bajanek całkowicie wyszedł z ramek :multi: Gosiu, może to znaczy to samo co napisałaś, ale wycięłam Bajanka, skopiowałam i wkleiłam na nowe, przezroczyste tło...:cool3: I witaj, witaj, witaj :multi: Quote
KUMPELka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 mmbbaj napisał(a): Wczoraj nie zaglądałam bo miałam urodziny męża! W Warszawie piękne słońce :Cool!:, mam nadzieję, że u was też! Miłego dnia! Gosiu to proszę bardzo mocno uściskać Mareczka od mojej rodzinki :cool3: Dzień dobry i wreszcie piękne słoneczko za oknem i będę mogła porobić Kumplowi zdjęcia wiosenne i ...odwiedzić Bajanka ;) Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Gosiu - ode mnie też proszę męża usciskać i przekazać urodzinowe zyczonka - wszystkiego najlepszego :tort::new-bday: zmykam robić zdjecia - jest piękne światło :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 KUMPELka napisał(a):Gosiu to proszę bardzo mocno uściskać Mareczka od mojej rodzinki :cool3: Magda, dziękuję, oczywiście Marek będzie wyściskany :evil_lol: KUMPELka napisał(a): wreszcie piękne słoneczko za oknem i będę mogła porobić Kumplowi zdjęcia wiosenne i ...odwiedzić Bajanka ;) no, ja czekam :mad: Gosiek napisał(a):Gosiu - ode mnie też proszę męża usciskać i przekazać urodzinowe zyczonka - wszystkiego najlepszego :tort::new-bday: Dzięki Gosiu! Uściskam i przekażę :lol: i dzięki za tort! Z naszego już niewiele zostało :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Gosiu, pozwól, że u ciebie zapytam, ale to dlatego, ze tu przychodzi mnóstwo ludzi: Czy nie uwazacie, ze przyszedł juz czas na odswieżenie wątku 'galeria smaków' i przepisy wielkanocne? Quote
Alka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Małgosiu , i ja życzę Twojemu mężykowi wszystkiego najlepszego ! :new-bday: a co do Bajankowego gifa , to wydaje mmi się ,że przekroczyłaś wymogi w szerokości , masz 530 , a powinno być 500 px...;) ale i tak jest śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts