Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbba']A temu, że byłam u ciebie i widziałam jak się wymigujesz, że mąż, że dziecko itd :diabloti:
Malgoś, jak ja cos mowię, to wiem co mowie, zapamiętaj sobie :evil_lol:
[quote name='mmbbaj']A jak (czym) jedziecie? :roll:

Ja pociągiem :evil_lol: chyba, ze do końca tygodnia trafi sie ktoś z wolnym miejscem w autku :oops:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Hurrrrrrraaaaaa!!!! Udało mi się, udało!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Huraaaaaaaa!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Bajanek wycięty:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Udało Ci się :multi: :multi: :multi: Super :) Wytnij teraz Zmory ;):lol:

Posted

Bajanek wyszedł sobie ze zdjęcia i przysiadł na dogomanii. :multi: Cieszę się, bo już się bałam, ze zarzuciłaś przeróbeczki. Małgosiu, jeszcze ten sliczny portrecik...........obrobisz artystycznie dla nas ?:modla: :modla: :modla:

Posted

Witajcie kochane dziewczynki! :multi::multi::multi:

[quote name='Teklunia']powiem tak: faktycznie Ci wyszlo! :p Brawo :klacz:
[quote name='PIKA']No Malgosiu jestem pod wrażeniem :razz:
[quote name='Pysia']Huraaaaaaaa!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Bajanek wycięty... Udało Ci się
Wiecie co? Radość przedwczesna! :diabloti: Już z ramkami i przesunięciem nie mogę sobie poradzić! :angryy::angryy::angryy:

[quote name='Sabina1'] Małgosiu, jeszcze ten sliczny portrecik...........obrobisz artystycznie dla nas ?:modla: :modla: :modla:
Sabinko jasne! :lol: Tylko wieczorkiem bo teraz już szykuję się na spacer z ancymonkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Hurrrrrrraaaaaa!!!! Udało mi się, udało!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Jak tyś to Kobito zrobiła ??? :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Lucy* napisał(a):
Jak tyś to Kobito zrobiła ??? :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:
hihi wycięła tło, zapisała jako GIF i już.. piękny Bajanek całkowicie wyszedł z ramek :multi:

Cześć Gosiu - śliczny GIFek Bajankowy :p

Posted

cześć Małgosiu ! :multi:

I ja muszę przyznac ,że Bajankowy gif cudnie wyszedł.:loveu::loveu::loveu:
Widzę ,że nie spoczęłaś na laurach i co rusz coś innego tworzysz . Super !!! :thumbs:

Posted

[quote name='mmbbaj w innym topiku'] MOD do mnie nie wpada do ja mogę wpadać do MODA ;)Zagoniony mod wpadl :evil_lol:
Sie tak nie napraszaj na te odwiedziny ;)
Bo mod moze przyjsc, posprzatac ale i sprzatnac jak nie topik to czesc postow. :evil_lol:

Widze, ze jestes kolejna adeptka przerobek. :klacz: :klacz:
Pieknie, pieknie oby tak dalej :multi: Tylko czemu obrazek jest za duzy ?
No co ja zrobie, ze wpadki userow same mi w lapki wpadaja :evil_lol:

A tak wogole to pozdrawiam cieplutko :calus:

Posted

hahaha ale Ewuniu - przecież absolutnie nie widać ze za duży... hahaha wtopił się w tło i tylko całkiem zgodny rozmiarowo Bajanek jest :evil_lol::evil_lol:

Cześć Gosiu - ależ dzis pięknie znów na dworku - temperaturka tez rośnie szybciutko - zapowiada sie miły dzionek :cool1:

Posted

[quote name='Evelina']Zagoniony mod wpadl :evil_lol:
Sie tak nie napraszaj na te odwiedziny ;)
Bo mod moze przyjsc, posprzatac ale i sprzatnac jak nie topik to czesc postow. :evil_lol:

Widze, ze jestes kolejna adeptka przerobek. :klacz: :klacz:
Pieknie, pieknie oby tak dalej :multi: Tylko czemu obrazek jest za duzy ?
No co ja zrobie, ze wpadki userow same mi w lapki wpadaja :evil_lol:

A tak wogole to pozdrawiam cieplutko :calus:

Ewelinko, ja mimo wszystko bardzo się cieszę, że wpadłaś do nas :sweetCyb: i mam nadzieję, że będziesz zaglądać częściej! :lol: Tylko mnie nie strasz :eek2: A zdjęcie zmniejszyłam! Byłam tak zaaferowana tym, że wreszcie udało mi się umieścić Bajana na przezroczystym tle, że nie pomyślałam o tym, że reszta tła jest zbędna :evil_lol: Ale i tak nie za bardzo kumam czemu obrazek był za duży :hmmmm: Wymiary miał : szer. 530, wys. 353, wymiary piksela 183K, możecie mnie oświecić? :lol: I pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie :bye:

I teraz wszystkim mówię dzień dobry! :lol:

Wczoraj nie zaglądałam bo miałam urodziny męża! W Warszawie piękne słońce :Cool!:, mam nadzieję, że u was też! Miłego dnia!

Posted

[quote name='Gosiek']hihi wycięła tło, zapisała jako GIF i już.. piękny Bajanek całkowicie wyszedł z ramek :multi:

Gosiu, może to znaczy to samo co napisałaś, ale wycięłam Bajanka, skopiowałam i wkleiłam na nowe, przezroczyste tło...:cool3:

I witaj, witaj, witaj :multi:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Wczoraj nie zaglądałam bo miałam urodziny męża! W Warszawie piękne słońce :Cool!:, mam nadzieję, że u was też! Miłego dnia!

Gosiu to proszę bardzo mocno uściskać Mareczka od mojej rodzinki :cool3:
Dzień dobry i wreszcie piękne słoneczko za oknem i będę mogła porobić Kumplowi zdjęcia wiosenne i ...odwiedzić Bajanka ;)

Posted

Gosiu - ode mnie też proszę męża usciskać i przekazać urodzinowe zyczonka - wszystkiego najlepszego :tort::new-bday:

zmykam robić zdjecia - jest piękne światło :loveu:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Gosiu to proszę bardzo mocno uściskać Mareczka od mojej rodzinki :cool3:

Magda, dziękuję, oczywiście Marek będzie wyściskany :evil_lol:

KUMPELka napisał(a):
wreszcie piękne słoneczko za oknem i będę mogła porobić Kumplowi zdjęcia wiosenne i ...odwiedzić Bajanka ;)

no, ja czekam :mad:

Gosiek napisał(a):
Gosiu - ode mnie też proszę męża usciskać i przekazać urodzinowe zyczonka - wszystkiego najlepszego :tort::new-bday:

Dzięki Gosiu! Uściskam i przekażę :lol: i dzięki za tort! Z naszego już niewiele zostało :evil_lol:

Posted

Gosiu, pozwól, że u ciebie zapytam, ale to dlatego, ze tu przychodzi mnóstwo ludzi: Czy nie uwazacie, ze przyszedł juz czas na odswieżenie wątku 'galeria smaków' i przepisy wielkanocne?

Posted

Małgosiu , i ja życzę Twojemu mężykowi wszystkiego najlepszego !
:new-bday:

a co do Bajankowego gifa , to wydaje mmi się ,że przekroczyłaś wymogi w szerokości , masz 530 , a powinno być 500 px...;) ale i tak jest śliczny :loveu::loveu::loveu: