KUMPELka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Sabina1 napisał(a): Bardzo zawsze podziwiam takich ludzi, ponieważ ja nawet prostej kreski nie umiem namalować :wallbash: . Ale za to mogę sobie oglądać i nacieszać się do woli. :klacz: :klacz: :klacz: Ojoj, Sabinko nie jesteś sama :cool3: Tylko jak wytłumaczyć Gabi, że to co mama narysowała to jest np. pies :evil_lol: Pocieszam się jednak, że każdy domownik zobaczy na moich bohomazach coś innego - dowolna interpretacja a potem... długa dyskusja (nie tylko o pogodzie ;) ) Quote
Alicja Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 KUMPELka napisał(a):Ojoj, Sabinko nie jesteś sama :cool3: Tylko jak wytłumaczyć Gabi, że to co mama narysowała to jest np. pies :evil_lol: Pocieszam się jednak, że każdy domownik zobaczy na moich bohomazach coś innego - dowolna interpretacja a potem... długa dyskusja (nie tylko o pogodzie ;) ):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magdziu to jak jest aż tak źle to może niech Gabisia sama nazywa to co mama narysowała :evil_lol:albo nie rysuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo potem dziecko nie uwierzy ża Kumpel to pies :razz: Quote
PIKA Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 mmbbaj napisał(a)::cool3::cool3::cool3:.........nieeeee, to na pewno pyszne jest :-? to czego Ty tego nie jesz? :razz: Sabina1 napisał(a): Bardzo zawsze podziwiam takich ludzi, ponieważ ja nawet prostej kreski nie umiem namalować :wallbash: . . A to zupelnie tak jak ja :lol: Ja nie mam żadnych talentow :shake: Quote
mmbbaj Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Sabina1 napisał(a):A mnie takie delikatne kwiaty(duży obraz w ciemnej oprawie, po lewej stronie:multi: :multi: :multi: ) :evil_lol: Sabinko on jest mały! To akwarela Marka! Ale faktycznie jest śliczna i powiem ci, że również moja ulubiona :eviltong: Kiedyś już moja mama się do niej przymierzała, ale nie dałam :diabloti: Czyżbyśmy i my miały podobny gust? ;) Dziewczyny bardzo wam dziękuję za to, że chciało się wam oglądać i tak miło skomentować nasze obrazki :kiss_2: Jesteście kochane! :loveu: Nie przybywa ich tak szybko bo malujemy właściwie tylko na wakacjach! Marek maluje szybko, a ja się ślamazarzę okropnie! Dlatego jego obrazów jest zawsze więcej :lol: To naprawdę wielka frajda i wspaniały relaks :multi: Kasiu i Magdo tym bardziej, że moich obrazków jest tak mało, cieszę się, że zwróciłyście uwagę na ten, w który włożyłam wiele pracy i zaangażowania. Był malowany na podstawie obrazu Władysława Wankie "Kobiety na brzegu morza" A teraz muszę wam opowiedzieć jak było na spacerze :multi: Byliśmy dziś na skwerze przy Dw. Zachodnim, tam gdzie ostatnio robiliśmy zdjęcia! I Bajan biegał z pieskami :lol: Był trochę onieśmielony, ale bardzo mu się podobało! W pewnej chwili poleciał za pieskiem dość daleko, zawołałam go, a on stracił orientację i patrzę, a on goni do jakiejś idącej osoby :crazyeye:, zorientował się, że się pomylił i zaczął rozglądać! Zawołałam machając rękami i poznał, że to ja, gnał do mnie w galopie, cały szczęśliwy :loveu:A ja jaka szczęśliwa byłam :loveu::loveu::loveu: I uwaga!...dałam nagrodę i pozwoliłam biegać dalej :lol: Dziś było super! Przybiegał na wołanie, a ja pilnowałam się żeby nie nadużywać :sweetCyb:Na spacerze byliśmy prawie 3 godziny. Wcześniej spacerowaliśmy i ćwiczyliśmy na lince jak co dzień.Ale patrzeć na brykającego Bajanka to było dla mnie największe szczęście! Jestem z tego powodu po prostu rozanielona :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Gosiu - gratuluję posłusznego Bajanka :multi::multi: i cieszę sie razem z Toba ze sie udało :multi::multi: a obrazy... no cóż... zazdroszczę wrednie :diabloti: Są prześliczne... podziwiam :loveu: Quote
Alicja Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 No Gosiu , super , twoja cierpliwość została wynagrodzona :multi: Quote
KUMPELka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magdziu to jak jest aż tak źle to może niech Gabisia sama nazywa to co mama narysowała :evil_lol:albo nie rysuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo potem dziecko nie uwierzy ża Kumpel to pies :razz: Nie mogę nie rysować bo Gabi chce żebym to robiła ale... bardzo się staram :cool3: Staram się zawsze coś wymyślić i przy tym jest fajna zabawa coś a'la co przypomina Ci ta chmurka ;) Cóż, trzeba sobie jakoś radzić, my nadrabiamy śpiewem i ogólnie pojętym talentem muzycznym. Nie można mieć wszystkiego :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 KUMPELka napisał(a):Nie mogę nie rysować bo Gabi chce żebym to robiła ale... bardzo się staram :cool3: Staram się zawsze coś wymyślić i przy tym jest fajna zabawa coś a'la co przypomina Ci ta chmurka ;) Cóż, trzeba sobie jakoś radzić, my nadrabiamy śpiewem i ogólnie pojętym talentem muzycznym. Nie można mieć wszystkiego :evil_lol::razz:znam ten ból ,jak dziecko prosi nie można odmówić ;)ale jest jeszcze wyjście :evil_lol:posłać do tatusia :evil_lol:A tak nawiązując do rysowania , zawsze staram się mieć na podorędziu gotowca z którego można podpatrzeć :oops::evil_lol: Witajcie Bajankowie Quote
KUMPELka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ale jest jeszcze wyjście :evil_lol:posłać do tatusia :evil_lol:A tak nawiązując do rysowania , zawsze staram się mieć na podorędziu gotowca z którego można podpatrzeć :oops::evil_lol: Witajcie Bajankowie Gorzej jak tatuś w pracy :cool3: a jeśli chodzi o popdatrywanie to robię podobnie ale...też z marnym skutkiem :evil_lol: Witajcie w deszczowe przedpołudnie :multi: Quote
mmbbaj Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A tak nawiązując do rysowania , zawsze staram się mieć na podorędziu gotowca z którego można podpatrzeć A co, Kuba cię jeszcze czasem prosi o rysuneczki? :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):Witajcie Bajankowie Witajcie :p Quote
Nugatowa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witajcie swiatecznie Bajanowie i Bajanku :multi: :multi: :eviltong: :grins: Widze , ze uwas prace tez ruszyły z ostrej pary :cool3: A bajanek pewnie solidnie pomaga Bo na nugata nie mozna polegać siedzi bialas pod stołem i wzdycha :nonono2: :evilbat: :watpliwy: :watpliwy: Quote
Magda Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dzien dobry!! Beda dzisiaj jakies zdjatka?:cool3::cool3: Jesli nie to sie nie obraze, ale moze jadnak? Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dzien dobry, Gosiu :) jak sie mamBajankowy brzuszek? uspokoil sie juz? Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dzien dobry Małgosiu! Czy mozemy od dziś czasem do Was wpadać? :cool3: Quote
mmbbaj Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Witajcie kochane! :loveu: Cieszę się, że tu zaglądacie! U mnie prace świąteczne idą pełną parą i nawet mowy nie ma żebym póki co pomyślała o fotkach ;) Bo stała mi się rzecz straszna! Ukradli mi czwartek :placz: Dla mnie wczoraj była środa, więc baaaaardzo niemile byłam zdziwiona, że dziś piątek :cool3: Co się stało z czwartkiem :shock:??? I muszę się spieszyć żeby nadrobić :evil_lol: PS. Z Bajanka brzuszkiem OK! Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 mmbbaj napisał(a):A co, Kuba cię jeszcze czasem prosi o rysuneczki? :evil_lol: Witajcie :p:shake:dzieciarnia w pracy prosi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz: u mnie też piątek:evil_lol: Quote
Alka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 cześć Małgosiu !:multi: Ja sobie zrobiłam chwilę przerwy, rodzinkę wysłałam na zakupy, a sama do fryzjera polazłam.:evil_lol: pozdrawiamy przedświatecznie !:loveu: Quote
PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witaj Malgosiu :multi: mmbbaj napisał(a):Bo stała mi się rzecz straszna! Ukradli mi czwartek :placz:Dla mnie wczoraj była środa, więc baaaaardzo niemile byłam zdziwiona, że dziś piątek :cool3: :icon_roc: a co pilas ? :evil_lol: Quote
asher Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Nie wierzę, po prostu nie wierzę :crazyeye: Udało mi się wejść na stronę Bajanków i obejrzeć galerię obrazów :crazyeye: :multi: Bardzo ładne! Mnie też najbardziej podobają się trzy kobiałki ;) Na równi z tym, który wyświetla się po kliknięciu drugiej z kolei miniaturki , o ten :) Quote
anetta Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 O matko! nie widzialam ze Bajanek jest po Ogorkowej:eek2::oops: Obrazy sa przepiekne! Quote
mmbbaj Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Witajcie! :multi: Mam nadzieję, że fajnie spędzacie święta :lol: asher napisał(a):Nie wierzę, po prostu nie wierzę :crazyeye: Udało mi się wejść na stronę Bajanków i obejrzeć galerię obrazów :crazyeye: :multi: Bardzo ładne! Mnie też najbardziej podobają się trzy kobiałki ;) Na równi z tym, który wyświetla się po kliknięciu drugiej z kolei miniaturki , o ten :) To faktycznie jakiś cud! :evil_lol: , ale cieszę się ;) anetta napisał(a):O matko! nie widzialam ze Bajanek jest po Ogorkowej:eek2::oops: anetta, przerażające jest to, że nie wiedziałaś, czy, że po Ogórkowej? :cool3: anetta napisał(a): Obrazy sa przepiekne! dzięki! ;) Quote
Nugatowa Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Gosiu gratuluje ognika :multi: :cool3: :cunao: :cunao: :chlup: :chlup: ~ Swięta, święta i po świętach :cool1: :razz: Quote
KUMPELka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Kumpel!! - Wracaj z balkonu, idziemy odwiedzic Bajanka!! wow, wow, wow!! No to gdzie ten Bajan (tak wygląda rozmawiający ogar) Bajanku - ileż mogę czekac tu na Ciebie:loveu: Przepraszam, zdjęcia są w dozwolonym formacie 533x400 i nie wiem dlaczego tym razem wlazły takie wielkie ( i mimo próby zmniejszenia wciąż są takie same) :cool3: Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Witaj Malgosiu :) Kumpelka jakie wieeelkie foty :crazyeye: :evil_lol: Quote
Recommended Posts