Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Cześć Małgosiu :multi: czy dzisiaj na porannym spacerze Bajanek też jakąś sławe poznał :cool3: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='mmbbaj'] no nie moge!ja zgłaszam sprzeciw!jak nie wiosna wczesniej do was przychodzi to znowu takie sławy na spacerach spotykają :mad: Quote
mmbbaj Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 :crazyeye:Oooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! zobaczcie mam ognika :multi: i nawet nie wiem od kiedy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Malgosiu to ten PS Cie tak rozpalił :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A czy Bajanek przeżył spotkanie z tym żółtym potworem ??? :lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='mmbbaj']Pika, dogo mnie doprowadzało do białej gorączki :angryy: musiałam czekać i czekać, a potem było database :angryy::angryy::angryy: więc się zabrałam za PSa :evil_lol: A teraz już mówię dobranoc i lecę z Bajankiem :multi:, który miał takie oto spotkanie ;) :lol: :lol:Rewelacja Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Małgosiu witaj! O zdjęcia nowe proszę:razz: Quote
KUMPELka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='mmbbaj']A teraz już mówię dobranoc i lecę z Bajankiem :multi:, który miał takie oto spotkanie ;) :lol: Poprostu, Gosiu rewelacja :multi: Quote
Gosiek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 cześć Gosiu :p hahaha genialna przeróbeczka :multi::multi::multi: ale dziś mamy cudnie cieplusieńko na dworku... nareszcie :multi: Quote
mmbbaj Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='KUMPELka']Poprostu, Gosiu rewelacja :multi: [quote name='Gosiek']cześć Gosiu :p hahaha genialna przeróbeczka :multi::multi::multi: ale dziś mamy cudnie cieplusieńko na dworku... nareszcie :multi: [quote name='Alka'] R E W E L A C J A ! ! ! [quote name='Mokka']REWELACJA!!!! Ja też takie kcem :placz: Hmmmm..., a co Leon na takie spotkanie? ;) Dziewczyny witajcie :multi: i baaaaaardzo wam dziękuję za pochwały :lol::lol::lol::evil_lol: Muszę przyznać, że też jestem z tej przeróbki zadowolona i bardzo mnie śmieszy Quote
mmbbaj Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 No to jeszcze parę zwykłych foteczek :lol: i z pańcią :loveu: Quote
KUMPELka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Takie foteczki naturalne uwielbiam najbardziej :multi: Bajanek jest śliczny i jest mu tak dobrze na łóżeczku :cool3: My Kumpla teraz zrzucamy bo łóżko mamy już całę w sierści tak się zaczął lenić diabeł :diabloti: Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Mokka napisał(a):REWELACJA!!!! Ja też takie kcem :placz: :hmmmm: z Leonem takie spotkanie? :diabloti: Tylko co ja będe później oglądac ? :diabloti: Quote
mmbbaj Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Magda! a ty pamiętasz co mi obiecałaś? :mad::mad::mad:...:lol: Quote
KUMPELka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='mmbbaj']Magda! a ty pamiętasz co mi obiecałaś? :mad::mad::mad:...:lol: Tak, tak ale u mnie to musi nabrać mocy urzędowej :diabloti: Może dzisiaj :cool1: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dzień doberek !:multi: W sumie nie taki dobry , bo u nas dość intensywnie pada deszcz ...:cool1: Małgosiu, co u Was ? pozdrawiamy i przesyłamy buziaczki !:buzi: Quote
Sabina1 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Małgosiu co słychać ? Bajan pewnie szczęśliwy, bo sucho i ciepło. Ja nareszcie przestałam się bać, że połamię nogi.Czytałam taką piękną i mądrą wypowiedź pewnej dogomaniaćzki :lol: na topiku o psie, który capnął pańcia, bo go zwalał z łóżeczka . Autorka musi miec cudowny kontakt z własnym psem. Chylę czoła autorko :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gosiu !!!! Bajan na PIĄTEJ stronie ! A fe !!! Tak się zaniedbać ! Proszę wysciskac ogarka ! :p Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gosiu !!!! Bajan na PIĄTEJ stronie ! A fe !!! Tak się zaniedbać ! Proszę wysciskac ogarka ! :p O! Haniu, to się naszukać musiałaś :lol: Nie było nas kilka dni i o nas zapomnieli :-? A ogarka zaraz wyściskam, właśnie się po spacerku do snu układa :sleep2: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Sabina1']Małgosiu co słychać ? Bajan pewnie szczęśliwy, bo sucho i ciepło. Ja nareszcie przestałam się bać, że połamię nogi.Czytałam taką piękną i mądrą wypowiedź pewnej dogomaniaćzki :lol: na topiku o psie, który capnął pańcia, bo go zwalał z łóżeczka . Autorka musi miec cudowny kontakt z własnym psem. Chylę czoła autorko :loveu: [quote name='Alka'] Małgosiu, co u Was? [quote name='Gosiek']Gooooosiu - gdzie sie podziewasz od 3 dni? :ices_bla: Kochane dziewczynki, bardzo wam dziękuję, że jednak nie zapomniałyście o nas :buzi::buzi::buzi:, a ja wczoraj jednak okazałam się gapą bo nie zauważyłam :oops: Chciałam pozaglądać do zaprzyjaznionych galerii, a miałam tyyyyyyyle zaległości :placz: Sabinko, Bajan początkowo wyszukiwał choć małe fragmenty brudnego już przecież śniegu i na pożegnanie zimy...objadał się nim :cool3:, a nie robił tego wcześniej :roll: A kiedy zrobiło się sucho i ciepło, pojawiły się nowe zapachy i jest cały zawąchany :lol: Do tego chyba jeszcze jakieś suczki :p Ja już nie wierzę w jakieś szczególne okresy, one chyba mają cieczki przez cały rok, tylko ciągle jakieś inne :angryy: Co do połamanych nóg, to cieszę się, że już nie muszę się o ciebie martwić, bo Bajan pociąga już raczej sporadycznie, choć czasem mu się zdaża, zwłaszcza do pieska ;) Dziękuję za to co napisałaś w dalszej części posta. Myślę, że mam z Bajanem dobry kontakt co jednak nie zawsze przekłada się na super posłuszeństwo ;) Wynika to jednak z faktu, że jest trochę rozpieszczony:razz: No, a już zupełnie nie wyobrażam sobie korygowania jakchś jego zachowań w sposób siłowy :shake: Sprawiłoby mi to przykrość nie mniejszą niż jemu! I wiem, że ufa nam :lol: Quote
Recommended Posts