Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Pika, dogo mnie doprowadzało do białej gorączki :angryy: musiałam czekać i czekać, a potem było database :angryy::angryy::angryy: więc się zabrałam za PSa :evil_lol:
A teraz już mówię dobranoc i lecę z Bajankiem :multi:, który miał takie oto spotkanie ;) :lol:

:lol:Rewelacja

Posted

[quote name='KUMPELka']Poprostu, Gosiu rewelacja :multi:

[quote name='Gosiek']cześć Gosiu :p
hahaha genialna przeróbeczka :multi::multi::multi:

ale dziś mamy cudnie cieplusieńko na dworku... nareszcie :multi:
[quote name='Alka']

R E W E L A C J A ! ! !

[quote name='Mokka']REWELACJA!!!!
Ja też takie kcem :placz:

Hmmmm..., a co Leon na takie spotkanie? ;)

Dziewczyny witajcie :multi: i baaaaaardzo wam dziękuję za pochwały :lol::lol::lol::evil_lol: Muszę przyznać, że też jestem z tej przeróbki zadowolona i bardzo mnie śmieszy

Posted

Takie foteczki naturalne uwielbiam najbardziej :multi:
Bajanek jest śliczny i jest mu tak dobrze na łóżeczku :cool3:
My Kumpla teraz zrzucamy bo łóżko mamy już całę w sierści tak się zaczął lenić diabeł :diabloti:

Posted

Mokka napisał(a):
REWELACJA!!!!
Ja też takie kcem :placz:

:hmmmm: z Leonem takie spotkanie? :diabloti:

Tylko co ja będe później oglądac ? :diabloti:

Posted

[quote name='mmbbaj']Magda! a ty pamiętasz co mi obiecałaś? :mad::mad::mad:...:lol:
Tak, tak ale u mnie to musi nabrać mocy urzędowej :diabloti:
Może dzisiaj :cool1:

Posted

Dzień doberek !:multi:

W sumie nie taki dobry , bo u nas dość intensywnie pada deszcz ...:cool1:

Małgosiu, co u Was ?

pozdrawiamy i przesyłamy buziaczki !:buzi:

Posted

Małgosiu co słychać ? Bajan pewnie szczęśliwy, bo sucho i ciepło. Ja nareszcie przestałam się bać, że połamię nogi.Czytałam taką piękną i mądrą wypowiedź pewnej dogomaniaćzki :lol: na topiku o psie, który capnął pańcia, bo go zwalał z łóżeczka . Autorka musi miec cudowny kontakt z własnym psem. Chylę czoła autorko :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gosiu !!!! Bajan na PIĄTEJ stronie ! A fe !!! Tak się zaniedbać ! Proszę wysciskac ogarka ! :p

O! Haniu, to się naszukać musiałaś :lol: Nie było nas kilka dni i o nas zapomnieli :-? A ogarka zaraz wyściskam, właśnie się po spacerku do snu układa :sleep2:

Posted

[quote name='Sabina1']Małgosiu co słychać ? Bajan pewnie szczęśliwy, bo sucho i ciepło. Ja nareszcie przestałam się bać, że połamię nogi.Czytałam taką piękną i mądrą wypowiedź pewnej dogomaniaćzki :lol: na topiku o psie, który capnął pańcia, bo go zwalał z łóżeczka . Autorka musi miec cudowny kontakt z własnym psem. Chylę czoła autorko :loveu:

[quote name='Alka']
Małgosiu, co u Was?

[quote name='Gosiek']Gooooosiu - gdzie sie podziewasz od 3 dni?
:ices_bla:
Kochane dziewczynki, bardzo wam dziękuję, że jednak nie zapomniałyście o nas :buzi::buzi::buzi:, a ja wczoraj jednak okazałam się gapą bo nie zauważyłam :oops: Chciałam pozaglądać do zaprzyjaznionych galerii, a miałam tyyyyyyyle zaległości :placz:

Sabinko, Bajan początkowo wyszukiwał choć małe fragmenty brudnego już przecież śniegu i na pożegnanie zimy...objadał się nim :cool3:, a nie robił tego wcześniej :roll: A kiedy zrobiło się sucho i ciepło, pojawiły się nowe zapachy i jest cały zawąchany :lol: Do tego chyba jeszcze jakieś suczki :p Ja już nie wierzę w jakieś szczególne okresy, one chyba mają cieczki przez cały rok, tylko ciągle jakieś inne :angryy:
Co do połamanych nóg, to cieszę się, że już nie muszę się o ciebie martwić, bo Bajan pociąga już raczej sporadycznie, choć czasem mu się zdaża, zwłaszcza do pieska ;)
Dziękuję za to co napisałaś w dalszej części posta. Myślę, że mam z Bajanem dobry kontakt co jednak nie zawsze przekłada się na super posłuszeństwo ;) Wynika to jednak z faktu, że jest trochę rozpieszczony:razz: No, a już zupełnie nie wyobrażam sobie korygowania jakchś jego zachowań w sposób siłowy :shake: Sprawiłoby mi to przykrość nie mniejszą niż jemu! I wiem, że ufa nam :lol: