Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Małgosiu , masz rację z tymi cieczkami :angryy:.Suczki bez przerwy pachną :placz:i Ozzy też ciagle niufa i niufa :cool3: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 I ja tu nadal widze wyzszość posiadania suczki nad psem :evil_lol: Wszyscy narzekają, bo suczka ma cieczke :evil_lol: a suczka cieczke ma 3 tygodnie i koniec :evil_lol: a samiec przezywa te cieczki ciagle, :evil_lol: Bo jak jednej się konczy to nastepnej zaczyna i tak w kólko :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']I ja tu nadal widze wyzszość posiadania suczki nad psem :evil_lol: Wszyscy narzekają, bo suczka ma cieczke :evil_lol: a suczka cieczke ma 3 tygodnie i koniec :evil_lol: a samiec przezywa te cieczki ciagle, :evil_lol: Bo jak jednej się konczy to nastepnej zaczyna i tak w kólko :evil_lol: Pika :mad: tylko czemu się tak cieszysz złośliwie :placz::placz::placz:...;) Aluś, oj dobrze się rozumiemy :p Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Pika :mad: tylko czemu się tak cieszysz złośliwie :placz::placz::placz:...;) Bo ja zlośliwa jestem :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ja tu zaglądam, liczę że fotki pooglądam a tu co? Nic :shake: ... Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja tu zaglądam, liczę że fotki pooglądam a tu co? Nic :shake: ... Bo oglądasz tylko ostatnią stronę :mad:, ale i tak miło, że zajrzałeś :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Bo oglądasz tylko ostatnią stronę :mad:, ale i tak miło, że zajrzałeś :lol: Już się poprawiam :roll: ;) ... [quote name='mmbbaj'] :roflt::roflt::roflt:Suuuuuuuuper :roflt::roflt::roflt: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 mmbbaj napisał(a):Bo oglądasz tylko ostatnią stronę :mad:, ale i tak miło, że zajrzałeś :lol: przylapali Piotrusia :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 hellołki no wiesz Małgosiu - jak byśmy mogli o Tobie zapomnieć? Nie ma szans :cool3: Fajnie ze wreszcie nie ma sniegu i spacerki od razu większą przyjemność sprawiają ;) Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a):przylapali Piotrusia :evil_lol: Ciiiiicho, może nikt więcej nie zauważy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
KUMPELka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Bajan wczoraj na spacerze :lol: Czy ja dobrze widzę :crazyeye: Bajanek bez smyczki :razz: Quote
Sabina1 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='mmbbaj'] Ogromnie mi sie to zdjęcie podoba. To już nie jest malutki Bajanek, tutaj już jest w pełni dojrzały, taki dostojny i szlachetny. Quote
Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Huraaaaaaaa!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Bajan na wolnosci !!:multi: :multi: :multi: Witajcie :) Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ach jaki piękny portrecik - Bajanek ślicznie wygląda :loveu: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='mmbbaj'] alez piekny wiosenny Bajanek :loveu: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Bajan wczoraj na spacerze :lol: Cos się ten Bajan nie naspacerowal :shake: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Sabina1'] To już nie jest malutki Bajanek, tutaj już jest w pełni dojrzały, taki dostojny i szlachetny. Cooooooooo??? Mój pysiaczek nie jest malutki? :diabloti: Malutki jest :evil_lol: [quote name='PIKA']Cos się ten Bajan nie naspacerowal :shake: :evil_lol: no faktycznie, ze zdjęć nie wynika :lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Malgosiu nie wybieracie się z Bajanem na krajowke w sobotę? :razz: a jak nie z Bajanem to sami? :diabloti: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Małgosiu , ale się z Bajanka chłopisko zrobiło :razz:no no to sie nie dziwie ze sie za psimi dziewczynami ogląda :razz:;) Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='PIKA']Malgosiu nie wybieracie się z Bajanem na krajowke w sobotę? :razz: a jak nie z Bajanem to sami? :diabloti: Nie Pika, nas nie będzie :p A sami po co? Mamy siebie wystawiać? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , ale się z Bajanka chłopisko zrobiło :razz:no no to sie nie dziwie ze sie za psimi dziewczynami ogląda :razz:;) O masz! teraz ta zaczyna :diabloti: jakie chłopisko?:-o dziecko jeszcze...:cool3:...:lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 mmbbaj napisał(a):A sami po co? Mamy siebie wystawiać? :evil_lol: Nie wystawiac a pooglądac :eviltong: Ja bedę, Pietrek bedzie i moze Gosia bedzie :cool1: Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Wczorajszy powrót ze spacerku ;) Bajan jest bardzo grzeczny na ulicy :p A tak głównie spędza dzień dzisiejszy :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :pno proszę od razu widać ,że Bajan miastowy jest :razz: Quote
Recommended Posts